Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
benim belim çok ağrıyor diye bel desteği aldım. Emzirme için kullanmasam bile çok rahatlattı. Fiyatı uygun olunca bozar yastık doldururum dedim.

Ayy hep lcw pijamalari burda da önerildi gercekden cok begendim sagolun.
yumusacik rahat kesimleri falan gayet iyi.
Ben pijamada salas seviyorum s aldim suan oldu bile uzerimde.
Bir de indirimden alinca bal oluyor
Ben hastane icin almadim evde giymelik aldim.
Alirim yazlik falanda.
Siz yazmasaydiniz ben pek incelemezdim pijamalarini es geciyordum genelde home bolumunu pijama bolumunu.
Dogurana kadar bu da evde üniformam olur artik

Beni acayip doğum korkusu sardı
Başıma ilk kez gelecek bişey değil ama bunda bı korkuyorm
doğum korkusunu yenmek için eğitime katılabilirsin sağlık bakanlığının verdiği eğitimler var ya da doğum psikologları. korkmana gerek yok sadece doğumu yönetmeyi bilmek lazım ve eninde sonunda sağlıkla kavuşuyorsun. eğitim aldığım için doğum esnasında endişe korku yaşamadım sancıları iyi atlatmaya çalıştım ama kısmet olmadı sezeryana alındım. sezeryan iyi ki var canlar kurtuluyor bunun da rahatlığı olsun üzerinde sıkıntı olunca ameliyat olursun.

evet al tabi yastıkta iyiymiş desenlerde de güzel.
Dimi begendim bende kargosu can sıkıcı ya 10tl kargo cikariyor .
Baska sitede de bunun aynisindan bulamadim.
Bakim baska eksiklerde ne alabilirim 75 e tamamlayinca kargo bedavaymis.

İçinize sinmesi önemli,ama yanyana uyması biraz zormuş isimle,tek oluncada kullanması zor olabilir çevresinde sanki ama Zeyd Ali,Zeyd Emir,Zafer Zeyd,Utku Zeyd..olabilr bence
utku zeyd guzel bencede.
gecmis olsun kuzum bu ara.cok oluyor allah sonumuzu hayir etsin
Gece benim kız da durmadı. Yer değiştirdim durdum. Şmdi de kalktı aynı hızla devam
ya bende bu gece boluk porcuk uyudum sanki hic uyumamis gibiyim
İncili baktım ben de. Yoksa kafamızda çiçek buketi frida Kahlo gibi gezeceğiz
sorma cicek olsun kibar olsun ya kocaman
bakacak baska bir komsu vs olsa arada gider bakarsin cnm
Bende tekim sanıyıdum çizimde ilay kesinleşti ama tek mi olacak ilay bera mı netleştiremedik
cok guzel isim adiyla yasasin kizlarimiz

Bu doktorumu sevdim ben rahatim niyeyse.
Oysa panikatak var bende, sira bana gelince bile hastanelerde kalbim gum gum olur ama kadinin tatli dilimi, guler yuzumu, sakaciligimi acayip rahatlatiyor beni..
Odasina girince hadi bi dogurim alim gidim bebeyi diyesim geliyo☺

Korkma tatlim o kadar zor bisi olsa 3.cuyu yapmazdim ben ,yada sezeryan olurdum gerci hos ben sezeryandan korkuyorum anestezi uyumak vs.birde hep guzel dusun anne nenkadar pozitif ve rahat olursa bebekte strese girmez

Iki oglumdada cok bez denedim.niyeyse totolari onu sevdi bundada risk almiyim dedim. Ama 6 aydan sonra degisiklik yapabiliriz

Zaten ilk ikisi sezeryan bu da sezeryan olur haliyle zaten ben sezeryandan korkuyirm nedense :)

Korkma tatlim o kadar zor bisi olsa 3.cuyu yapmazdim ben ,yada sezeryan olurdum gerci hos ben sezeryandan korkuyorum anestezi uyumak vs.birde hep guzel dusun anne nenkadar pozitif ve rahat olursa bebekte strese girmez
Ben normal istiyorum ama o da çok riskli olmuyor zaten zor
Beni de anestezi uyumak korkutuyor

Benim ilk doktorum iyleydi sonra sezeryanci çıktı

esomesom asıl 37. haftaya kadar çalışmak istiyordum ama eşimin işi dolayısıyla kendi memleketine gitmek zorundayız birde biz yeni ev almıştık ekim ayında eşimin memleketinden eksikleride var çok az alınması gerekenler birde bebek alışverişi ikisi bir arada yürümez diye düşündüm birde benim ikinci kesin sezeryan olur onuda hesaplarsam 1 hafta öncesi ve doktor ayarlamam lazım

Zaten ilk ikisi sezeryan bu da sezeryan olur haliyle zaten ben sezeryandan korkuyirm nedense :)
ben de sezeryandan korkuyordum başıma geldi yapacak bir şey yok ama çok rahat atlattım sonrasını Allah en güzelini versin gerçe ssvd diye bir gerçekte var doktor bulabilirsin burada yok destekleyen.

ben de sezeryandan korkuyordum başıma geldi yapacak bir şey yok ama çok rahat atlattım sonrasını Allah en güzelini versin gerçe ssvd diye bir gerçekte var doktor bulabilirsin burada yok destekleyen.
Buldum aslında bulmadım değil ama çok pahalı 6 bin istiyor
6 bin ve garantisi yook doğumda başıma ne geleceği belli değil
Hadi hepsini geç ters bişey olsa sezeryan alaacak eee ne anladım ben o işten

İçinize sinmesi önemli,ama yanyana uyması biraz zormuş isimle,tek oluncada kullanması zor olabilir çevresinde sanki ama Zeyd Ali,Zeyd Emir,Zafer Zeyd,Utku Zeyd..olabilr bence
Aslinda zeyd ali aklimda bir secenek ama esim asla ali ismini istemiyor eski bir tanidiginan dolayiymis ama dger seceneklerde cok guzel tekliflerde bulunucam bklm zeyd enes cok guzel geliyo onu da kabul etmiyor esimde problem bence olmadi komple ismi degistiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…