Biz bilmediğimiz için cahiller olarak mutluyuzBeni acayip doğum korkusu sardı
Başıma ilk kez gelecek bişey değil ama bunda bı korkuyorm
Arkada iki bebeyle doğuma girmek biraz korkutuyor sanirmBiz bilmediğimiz için cahiller olarak mutluyuz
doğum korkusunu yenmek için eğitime katılabilirsin sağlık bakanlığının verdiği eğitimler var ya da doğum psikologları. korkmana gerek yok sadece doğumu yönetmeyi bilmek lazım ve eninde sonunda sağlıkla kavuşuyorsun. eğitim aldığım için doğum esnasında endişe korku yaşamadım sancıları iyi atlatmaya çalıştım ama kısmet olmadı sezeryana alındım. sezeryan iyi ki var canlar kurtuluyor bunun da rahatlığı olsun üzerinde sıkıntı olunca ameliyat olursun.Beni acayip doğum korkusu sardı
Dimi begendim bende kargosu can sıkıcı ya 10tl kargo cikariyor .evet al tabi yastıkta iyiymiş desenlerde de güzel.
utku zeyd guzel bencede.İçinize sinmesi önemli,ama yanyana uyması biraz zormuş isimle,tek oluncada kullanması zor olabilir çevresinde sanki ama Zeyd Ali,Zeyd Emir,Zafer Zeyd,Utku Zeyd..olabilr bence
gecmis olsun kuzum bu ara.cok oluyor allah sonumuzu hayir etsinSallandik yine
ya bende bu gece boluk porcuk uyudum sanki hic uyumamis gibiyimGece benim kız da durmadı. Yer değiştirdim durdum. Şmdi de kalktı aynı hızla devam
sorma cicek olsun kibar olsun ya kocamanİncili baktım ben de. Yoksa kafamızda çiçek buketi frida Kahlo gibi gezeceğiz
bakacak baska bir komsu vs olsa arada gider bakarsin cnmKızlar günaydın. Yine bir dertle geldim.Şöyle bir durum oldu kuzenim temmuza düğün kesti. Ben belki 40lı olacağım ama kanama nedeniyle yatak istirahati yaptığımdan nişanına gidememiştim çok üzülmüştüm. Şimdi diyorum ki kv ile düğün salonu arası araçla 5 6 dk ben biraz geç giderim bebek kvde de kalır 2 saat sonra gelip emziririm. Saat 10 gibi bitişine yakın alırım bebeği salona kimse kalmaz. o kadar kalabalığa sokmayayım. Ama kv ben de geleceğim düğüne diye tutturdu. Çünkü bizim oranın düğünlerine hep gelip kendini göstermesi var. Birşey olmaz götür bebeği diyor. Basık havasız bir düğün salonu en az 500 kişi dedim yüzüne de sen gidersin o zaman ben gelmem diye. İlk defa cevap verdim. O da şaşırdı. Ama kuzenim benim için önemli vefat eden dayımın emaneti onlar
cok guzel isim adiyla yasasin kizlarimizBende tekim sanıyıdum çizimde ilay kesinleşti ama tek mi olacak ilay bera mı netleştiremedik
Bu doktorumu sevdim ben rahatim niyeyse.Beni acayip doğum korkusu sardı
Korkma tatlim o kadar zor bisi olsa 3.cuyu yapmazdim ben ,yada sezeryan olurdum gerci hos ben sezeryandan korkuyorum anestezi uyumak vs.Beni acayip doğum korkusu sardı
Iki oglumdada cok bez denedim.niyeyse totolari onu sevdi bundada risk almiyim dedim. Ama 6 aydan sonra degisiklik yapabilirizben sleppy natural aldım 2 paket 1 numara 84 lü 42 tlydi ebebekte, şimdilik katkısız ve hiç çıkarmayan olarak bununla başlayacağım. oğlumda huggies vardı piyasadan çekildi prima sleppy arası gidiyorum ama miniesten de çok olumlu yorumlar aldım bilmeyenlerin aklında olsun. primada tek sıkıntım fazla kimyasal kullanılması yoksa onunda indirimi olunca normal fiyata buluyoruz.
Zaten ilk ikisi sezeryan bu da sezeryan olur haliyle zaten ben sezeryandan korkuyirm nedense :)doğum korkusunu yenmek için eğitime katılabilirsin sağlık bakanlığının verdiği eğitimler var ya da doğum psikologları. korkmana gerek yok sadece doğumu yönetmeyi bilmek lazım ve eninde sonunda sağlıkla kavuşuyorsun. eğitim aldığım için doğum esnasında endişe korku yaşamadım sancıları iyi atlatmaya çalıştım ama kısmet olmadı sezeryana alındım. sezeryan iyi ki var canlar kurtuluyor bunun da rahatlığı olsun üzerinde sıkıntı olunca ameliyat olursun.
Ben normal istiyorum ama o da çok riskli olmuyor zaten zorKorkma tatlim o kadar zor bisi olsa 3.cuyu yapmazdim ben ,yada sezeryan olurdum gerci hos ben sezeryandan korkuyorum anestezi uyumak vs.birde hep guzel dusun anne nenkadar pozitif ve rahat olursa bebekte strese girmez
Benim ilk doktorum iyleydi sonra sezeryanci çıktıBu doktorumu sevdim ben rahatim niyeyse.
Oysa panikatak var bende, sira bana gelince bile hastanelerde kalbim gum gum olur ama kadinin tatli dilimi, guler yuzumu, sakaciligimi acayip rahatlatiyor beni..
Odasina girince hadi bi dogurim alim gidim bebeyi diyesim geliyo☺
Aa bende seni ilkkez doguruyor gibi algiladim cnmBen normal istiyorum ama o da çok riskli olmuyor zaten zor
Beni de anestezi uyumak korkutuyor
ben de sezeryandan korkuyordum başıma geldi yapacak bir şey yok ama çok rahat atlattım sonrasını Allah en güzelini versin gerçe ssvd diye bir gerçekte var doktor bulabilirsin burada yok destekleyen.Zaten ilk ikisi sezeryan bu da sezeryan olur haliyle zaten ben sezeryandan korkuyirm nedense :)
Canm zaten insn bildiği başına gelen şeyden korkuyor :)Aa bende seni ilkkez doguruyor gibi algiladim cnmsen tecrubelisin artik hic oldumu mecbur dogurcaz iadesi yok kuzularin
Buldum aslında bulmadım değil ama çok pahalı 6 bin istiyorben de sezeryandan korkuyordum başıma geldi yapacak bir şey yok ama çok rahat atlattım sonrasını Allah en güzelini versin gerçe ssvd diye bir gerçekte var doktor bulabilirsin burada yok destekleyen.
Aslinda zeyd ali aklimda bir secenek ama esim asla ali ismini istemiyor eski bir tanidiginan dolayiymisİçinize sinmesi önemli,ama yanyana uyması biraz zormuş isimle,tek oluncada kullanması zor olabilir çevresinde sanki ama Zeyd Ali,Zeyd Emir,Zafer Zeyd,Utku Zeyd..olabilr bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?