Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Oglumun adı Yiğit Efe
Ama kiza tek isim koyucam.
Tek isim her zaman tercihim bnm soyle bir sıkintim var biz eski isimlerden yanyiz herzamn ahmet mehmmt ali gbi gbi ama o kadar kalabalik bir aile ki allahim ne desem osu busu cikiyor butun aile ile etkilesim icindeyiz hepsi kulanilan isimler ve baya bunaltti bu drum beni esim hem tamanen bana birakti hemde ne desem yok dyor alparslan olsun dedi dun cok uzun degil mi feln dedim sen bilirsin dedi

İsmi önüne koymayı denesen. :) Zeyd iki ünsüz ile bitiyor ekine isim eklersen zor oluyor. Salih Zeyd olabilir mesela. Daha ağır isimler sevdiğin için dedim. Emir Zeyd olabilir.
Evet anladim daha genis dusunucen bakiyim baska neler bulabirim

Alparslan uzun ise Alper kısa alternatif olabilir. Alp baya kısa alternatif olabilir

AlpEren de guzel

Günaydın kızlar bol mide yanmalı ve bel ağrılı geceden. Mide yanmam bir kaç gündür çok arttı bel ağrısı da dün çıktı meydana önceki gün çok ayakta kaldım ve 5 cm kalın topuklu ayakkabı giydim ablamın nişanı vardı heralde ondan oldu diyorum böyle içten içten yanarcasına ağrıyo biri ovalasa da rahatlasam diyorum hep. Doğum sancısı da belden başlar derler aklım çıkıyo ama bu gelip giden değil sürekli bir ağrı

Ben de akşam kızıma kızdım ağladı öyle uyudu. Sabah ben işe giderken uyuyordu sabah ta göremedim. Akşam eve gidene kadar vicdan azabı içinde kıvranacağım

İlacın üstünde 10 gün arayla kullanılması yazıyor ama kaç güne bir içiyorsunuz
ben ayda bir gittiğim için ayda bir veriyo ve hemende içmiyorum gece yatmadan unutuyorum
o yüzden içmem 1-1buçuk ay sürüyo
ama içmek önemli daha yeni doğum yapan bir tanıdığım idrar enfeksiyonu varmış bebek küvezde kalmış 2 gün

Kendisinin bırakması çok iyi olmuş. Bizimki hiç bırakacağa benzemiyor.

Allah korusun doğum sancısı olsa duramazsın bence. Zaten şu an çok erken değil mi ?

Alptuğ koymuştu bi tanıdığım

Ben de akşam kızıma kızdım ağladı öyle uyudu. Sabah ben işe giderken uyuyordu sabah ta göremedim. Akşam eve gidene kadar vicdan azabı içinde kıvranacağım
Kıyamam. Hamileyken çocuk büyütmek daha zor oluyor. Sabrımız daha çabuk taşıyor. Akşam eve gidince kocaman sarılır öpersin ve hepsi geçer. Onun ihtiyacı olan tek şey sevildiğini hissetmek.

günaydın kızlar bende cuma doktortaydım iyiyiz şükür
benimde çok müthiş kalça ağrım oluyo basamıyorum resmen sol taraf fena
doktor kalsiyum ve magnezyum verdi
inşallah unutmam içerim akşamları diyorum içiyim onları gündüz zaten decavit ve kan var
midemi kaldırıyo hepsi ama mecbur sağlıkla kavuşuruz inşallah
doktorumla konuştum inşallah 32 de çalışabilir alıcam
37 de izne çıkıcam ama 37 ramazana denk geldiği için son 1 hafta yıllık izin kullanıcam
38+3 inşallah 11 mayıs doğum istiyorum sağlığımız el verirde o günleri hayırla görürüz inşallah hep beraber
wp gurup düşünüyorsak erken davranalım bence doğum telaşı aralarında biraz sıkıntılı olur sanırım aklımıza gelmez

Arkada iki bebeyle doğuma girmek biraz korkutuyor sanirm
Haklısın canım. Bende de bi tane var. Senin işin daha zor. İlk doğum iyiydi. Çantayı koluna hop hastaneye. Şimdi kızım napacak diye düşünüyorum en çok. Kayınvalidemle bırakmak istemiyorum mesela kendi içim rahat etsin diye anneme bırakmak istiyorum. Ağlar ederse babamla annem hastaneye getirirler. Yada odada kanepe olursa hastanede bizimle mi kalsa diye düşünüyorum kafamda deli sorular. Gece hiç ayrı kalmadık nolcak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…