sizinki bizden baya büyüktü sanırım dimi canım, ben oğlumda 24 ay emsin sonra bıraksın istiyordum ama 18 ay emdi 19 a kadar haftada iki çekti o şekilde bitirdi. yeni bebek olmadan bırakması ikiniz içinde çok iyi olur aslında çünkü köklü değişimler yeni bebekle birlikte yapılmamalıymış.
Haklısın canım. Bende de bi tane var. Senin işin daha zor. İlk doğum iyiydi. Çantayı koluna hop hastaneye. Şimdi kızım napacak diye düşünüyorum en çok. Kayınvalidemle bırakmak istemiyorum mesela kendi içim rahat etsin diye anneme bırakmak istiyorum. Ağlar ederse babamla annem hastaneye getirirler. Yada odada kanepe olursa hastanede bizimle mi kalsa diye düşünüyorum kafamda deli sorular. Gece hiç ayrı kalmadık nolcak bilmiyorum
bende sürekli bu moddayım hiç gece uykusuna bensiz geçmedi
ki gece kalkar hep yoklar beni bulur yanıma gelir
o yüzden çift kişilik oda kapatıp yanıma almaya karar verdim doğuma beraber gideceğiz
Sütyenimde sağ göğsümde beyaz bi leke olmuş iç çamaşırı siyahtı fark ettim ucunda birşey yok göğsümün. Sütüm mü gelmiş acaba. Bilye kadar bi beyaz leke
Ben son bir haftadir cok zorlaniyorum uyurken. Saga ya da sola donerken gobegim asagi sarkiyor ve canim yaniyor sirt ustu yatmak istiyorum sirtim agridigi icin ama o da bebegi rahatsiz ediyor boyle tuhaf bir aradayimm
Erken tabi ki bende erken sinyallerden korkuyorum zaten. Doğum sancısı demiym de erken doğum belirtisi mi diye düşündüm biraz riskli bi gebeliğim olduğu için korkuyorum hemen aklıma geliyor
Kıyamam. Hamileyken çocuk büyütmek daha zor oluyor. Sabrımız daha çabuk taşıyor. Akşam eve gidince kocaman sarılır öpersin ve hepsi geçer. Onun ihtiyacı olan tek şey sevildiğini hissetmek.
Evet görüntülü aradım şimdi. Anne ben seni çok özledim diyor. İçimde öyle bir taş oturdu ki anlatamam. Onu ağlattığım üzdüğüm için çok mutsuzum Eve gidip sarılana kadar geçmeyecek. Bugün çabuk bitse offd
Evet görüntülü aradım şimdi. Anne ben seni çok özledim diyor. İçimde öyle bir taş oturdu ki anlatamam. Onu ağlattığım üzdüğüm için çok mutsuzum Eve gidip sarılana kadar geçmeyecek. Bugün çabuk bitse offd
Evet ya. Bir de ne kadar sıkıntı yok akıntı normal desem de gidip gidip çamaşırıma bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Çünkü bi sefer öyle akma hissiyle tuvalete gitmiştim. Akıntıyla beraber hafif kahverengi gelmişti. Ondan takıntı da kaldı.
Erken tabi ki bende erken sinyallerden korkuyorum zaten. Doğum sancısı demiym de erken doğum belirtisi mi diye düşündüm biraz riskli bi gebeliğim olduğu için korkuyorum hemen aklıma geliyor
sizinki bizden baya büyüktü sanırım dimi canım, ben oğlumda 24 ay emsin sonra bıraksın istiyordum ama 18 ay emdi 19 a kadar haftada iki çekti o şekilde bitirdi. yeni bebek olmadan bırakması ikiniz içinde çok iyi olur aslında çünkü köklü değişimler yeni bebekle birlikte yapılmamalıymış.
Evet bizimki 26 aylık canım. Ben aslında ikisini aynı anda emzirmeyi hayal ettim hep. Ama giderek daha zor olmaya başlıyor. Günde 3 defa baya uzun süreli emiyor. Hele sabahları uyku uyuyamıyorum emzirmekten.
bende sürekli bu moddayım hiç gece uykusuna bensiz geçmedi
ki gece kalkar hep yoklar beni bulur yanıma gelir
o yüzden çift kişilik oda kapatıp yanıma almaya karar verdim doğuma beraber gideceğiz
Ben de özel oda ayarlamak istiyorum 2 kanepe olan odalar var galiba ama tek çekincem şu: doğumu olabildiğince geç yapmak istiyorum yani bekleyebildiğim kadar beklemek istiyorum. Sancı gelir de sancıdan acil sezeryana alınırsam ve boş özel oda kalmazsa naparım diye düşünüyorum. En mantıklısı hastanede yanımızda kalması sanırım. Hiç yatak olmazsa kendi yanımda yatırırım napalım. Hasta yataklarının yanında korkuluk oluyor nasılsa.
Başka bir yere bırakmak kardeş gelince beni dışladılar diye hissettirebilir. Üzülebilir off bugün çok duygusalım
Arabam var gidebilirim aslında ama işyerim uzak canım gidip gelmeye bile zamanım anca yeter. Kapıdan bakıp dönersem de daha çok üzülür gitme diye. En iyisi akşamı beklemek
Ben son bir haftadir cok zorlaniyorum uyurken. Saga ya da sola donerken gobegim asagi sarkiyor ve canim yaniyor sirt ustu yatmak istiyorum sirtim agridigi icin ama o da bebegi rahatsiz ediyor boyle tuhaf bir aradayimm
Sırt üstü yatınca ayaklarımı kırıyorum uzatırsam Çok huzursuz oluyor benim kız. İçeride sanki uzuyor gibi böyle geriliyor gibi oluyor. 30dan sonra zaten sırt üstü yatma dedi doktorum benim
Yeni doğduğunda 2 numara kullanamazsın canım. Benim kızım 4 kilo doğdu ama 1 numara kullandık ilk doğduğunda.
2 numara 4-8 kilo. Yani düşün 8kilo çocuğa bile oluyor. Hastane için muhakkak 1 numara al.
Yeni doğduğunda 2 numara kullanamazsın canım. Benim kızım 4 kilo doğdu ama 1 numara kullandık ilk doğduğunda.
2 numara 4-8 kilo. Yani düşün 8kilo çocuğa bile oluyor. Hastane için muhakkak 1 numara al.