Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kendisinin bırakması çok iyi olmuş. Bizimki hiç bırakacağa benzemiyor.
sizinki bizden baya büyüktü sanırım dimi canım, ben oğlumda 24 ay emsin sonra bıraksın istiyordum ama 18 ay emdi 19 a kadar haftada iki çekti o şekilde bitirdi. yeni bebek olmadan bırakması ikiniz içinde çok iyi olur aslında çünkü köklü değişimler yeni bebekle birlikte yapılmamalıymış.

bende sürekli bu moddayım hiç gece uykusuna bensiz geçmedi
ki gece kalkar hep yoklar beni bulur yanıma gelir
o yüzden çift kişilik oda kapatıp yanıma almaya karar verdim doğuma beraber gideceğiz

Sütyenimde sağ göğsümde beyaz bi leke olmuş iç çamaşırı siyahtı fark ettim ucunda birşey yok göğsümün. Sütüm mü gelmiş acaba. Bilye kadar bi beyaz leke
Bndede iki uc seferdr geliyor acik renk ic camasiri giydigm icn rengini bilemiyorm normal mi acaba

En rahat hangi pozisyonda uyuyorsunuz aa dostlar ? 12 de girdim yatağa hala uyuyamadım, uykum da var. Nereye dönsem içimdeki cadı dürtüyor.
Ben son bir haftadir cok zorlaniyorum uyurken. Saga ya da sola donerken gobegim asagi sarkiyor ve canim yaniyor sirt ustu yatmak istiyorum sirtim agridigi icin ama o da bebegi rahatsiz ediyor boyle tuhaf bir aradayimm

Allah korusun doğum sancısı olsa duramazsın bence. Zaten şu an çok erken değil mi ?
Erken tabi ki bende erken sinyallerden korkuyorum zaten. Doğum sancısı demiym de erken doğum belirtisi mi diye düşündüm biraz riskli bi gebeliğim olduğu için korkuyorum hemen aklıma geliyor

Kıyamam. Hamileyken çocuk büyütmek daha zor oluyor. Sabrımız daha çabuk taşıyor. Akşam eve gidince kocaman sarılır öpersin ve hepsi geçer. Onun ihtiyacı olan tek şey sevildiğini hissetmek.
Evet görüntülü aradım şimdi. Anne ben seni çok özledim diyor. İçimde öyle bir taş oturdu ki anlatamam. Onu ağlattığım üzdüğüm için çok mutsuzum Eve gidip sarılana kadar geçmeyecek. Bugün çabuk bitse offd

öğlen arası falan gidemez misiniz yanına

O akma hissi çok kötü. Altına mı yaptın yoksa sadece akıntı mıydı emin olana kadar akla karayı seçiyorsun

Evet ya. Bir de ne kadar sıkıntı yok akıntı normal desem de gidip gidip çamaşırıma bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Çünkü bi sefer öyle akma hissiyle tuvalete gitmiştim. Akıntıyla beraber hafif kahverengi gelmişti. Ondan takıntı da kaldı.

Erken tabi ki bende erken sinyallerden korkuyorum zaten. Doğum sancısı demiym de erken doğum belirtisi mi diye düşündüm biraz riskli bi gebeliğim olduğu için korkuyorum hemen aklıma geliyor
Geçmiş olsun doktora telefonla ulaşabiliyorsan bir sor bence.

Evet bizimki 26 aylık canım. Ben aslında ikisini aynı anda emzirmeyi hayal ettim hep. Ama giderek daha zor olmaya başlıyor. Günde 3 defa baya uzun süreli emiyor. Hele sabahları uyku uyuyamıyorum emzirmekten.

bende sürekli bu moddayım hiç gece uykusuna bensiz geçmedi
ki gece kalkar hep yoklar beni bulur yanıma gelir
o yüzden çift kişilik oda kapatıp yanıma almaya karar verdim doğuma beraber gideceğiz
Ben de özel oda ayarlamak istiyorum 2 kanepe olan odalar var galiba ama tek çekincem şu: doğumu olabildiğince geç yapmak istiyorum yani bekleyebildiğim kadar beklemek istiyorum. Sancı gelir de sancıdan acil sezeryana alınırsam ve boş özel oda kalmazsa naparım diye düşünüyorum. En mantıklısı hastanede yanımızda kalması sanırım. Hiç yatak olmazsa kendi yanımda yatırırım napalım. Hasta yataklarının yanında korkuluk oluyor nasılsa.
Başka bir yere bırakmak kardeş gelince beni dışladılar diye hissettirebilir. Üzülebilir off bugün çok duygusalım

Yaaa, yerim onu. Üzme canını, akşam fazlasıyla telafi edersin. O küçük yüzünü öpücüklere boğarsın

Ben son bir haftadir cok zorlaniyorum uyurken. Saga ya da sola donerken gobegim asagi sarkiyor ve canim yaniyor sirt ustu yatmak istiyorum sirtim agridigi icin ama o da bebegi rahatsiz ediyor boyle tuhaf bir aradayimm
Sırt üstü yatınca ayaklarımı kırıyorum uzatırsam Çok huzursuz oluyor benim kız. İçeride sanki uzuyor gibi böyle geriliyor gibi oluyor. 30dan sonra zaten sırt üstü yatma dedi doktorum benim

Ben 2 aldım ama 1 almalımıyım sence kararsız kaldım Çok küçük değil mi

Yeni doğduğunda 2 numara kullanamazsın canım. Benim kızım 4 kilo doğdu ama 1 numara kullandık ilk doğduğunda.
2 numara 4-8 kilo. Yani düşün 8kilo çocuğa bile oluyor. Hastane için muhakkak 1 numara al.

Yeni doğduğunda 2 numara kullanamazsın canım. Benim kızım 4 kilo doğdu ama 1 numara kullandık ilk doğduğunda.
2 numara 4-8 kilo. Yani düşün 8kilo çocuğa bile oluyor. Hastane için muhakkak 1 numara al.
Yaa ben de bi kaç kişiden 1 numara alma diye duydumda oyüzden sordum sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…