Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Yaa ben de bi kaç kişiden 1 numara alma diye duydumda oyüzden sordum sağolun

1 numaranın küçük paketinden al canım ama. Birkaç güne bitiyor zaten ilk zamanlar çok kirletiyorlar. Günde 10 beze çıktığımız oluyordu. Bitince bu küçük geliyor dersen 2 numaraya geçersin. Birkaç güne bebeler toparlanıyor ya, elindeki 2 numarayı denersin, çok büyük gelmezse onunla devam edersin.

Maşallah guzuya,bende özele gitcem devlette kilo falan söylemiyorlar,yüzünü falan göreyim istiyorum

Bende aynı 1 ve 2 no birer paket aldım,ama 2 bedeni de az kullanmıştık primanın kalıbı biraz dar 3.ay da 3 bedene geçmiştik diye hatırlıyorum,3 beden fazla kullanmıştım
Evet 3 baya kullaniyorlar bebisler.

Kizlar uzun zaman oldu siteye giremedim. Suan hamile pilatesinden yaziyorum sizlere burda birkac gobekli arkadas tuhaf hareketler yapiyoruz birlikte doğuma yardimci olacak mi bunlar bilmiyorum ama son zamanlarda bel ve ozellikle sirt agrilarim cok artti bir de kramplar falan onlara iyi gelir insaallah

Bende aynı 1 ve 2 no birer paket aldım,ama 2 bedeni de az kullanmıştık primanın kalıbı biraz dar 3.ay da 3 bedene geçmiştik diye hatırlıyorum,3 beden fazla kullanmıştım
Evet ilk numaralar biraz hızlı değişiyordu ben de öyle hatırlıyorum. Çok çok stok yapmamak lazım.

Sırt üstü yatınca ayaklarımı kırıyorum uzatırsam Çok huzursuz oluyor benim kız. İçeride sanki uzuyor gibi böyle geriliyor gibi oluyor. 30dan sonra zaten sırt üstü yatma dedi doktorum benim
Ben iste tam 30.haftanin icindeyim ama bu göbek sarkmasi cok acayip bisey yer cekimine yeni dusuyor yatarken resmen gece uykumdan uyaniyorum acisina

Egemen - Eymen

Kizlar bu arada bir soruyla geldim :) müslin örtü almak istiyorum ama gecen Eminonunde baktim fiyatlar 25civari pamuk olmasina ragmen cok kalitesiz almadim bu yuzden. Siz nerelerden aldiniz? Bambu olanlari cok begendim yumusacik ama onlar da tanesi 70 civari ben 3 tane almak istiyorum en az. En uygun ve kaliteli nerden bulabilirim acaba?

Ben iste tam 30.haftanin icindeyim ama bu göbek sarkmasi cok acayip bisey yer cekimine yeni dusuyor yatarken resmen gece uykumdan uyaniyorum acisina
Ben hamilelik yastığı aldım trendyoldan. Paylaşmıştım 62 tl ye. O çok iyi geldi bana. Boncuk elyaf. Sonra bozar yastık yaparım dedim 10 gündür falan çok rahat ettim.

Ben hamilelik yastığı aldım trendyoldan. Paylaşmıştım 62 tl ye. O çok iyi geldi bana. Boncuk elyaf. Sonra bozar yastık yaparım dedim 10 gündür falan çok rahat ettim.
Ben de sirtima ve bacak arama iki yastik koyuyorum ama yine de rahat edemiyorum. Evde koyacak yerim yok o yuzden almadim o yastiklardan ya en sonunda kendim yapicam yastiklari uc uca dikip ilkel bir hamile yastigi olusturma planim var

Konu benim de takibimde :)))

benim ilki sezeryan olduğu için ikinci de mecbur sezeryan
ve hastaneler artık doğum sonrası 24 saat geçmeden taburcu yapmıyorlarmış o yüzden ben sabah erkenden doğuma alınmak ertesigün de erken çıkmak istiyorum inşallah öğleden sonrayı beklemek zor olur çünkü
iki ablam peş peşe doğum yaptı ikisininde ilk çocuklarına biz baktık kardeşimle
ilki 2 buçuk yaşında pek anlamadı
ikinci 3 yaşında ve direk ben gelecektim neden geldiniz dedi benimde hastanede seninle fotoğrafım olsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…