ince bi yastığı göbeğinin altına bir tanede kalın yastığı sırtına koy. Çok iyi geliyor bacak arasında da ben koltuk yastığı koyuyordum küçük yastık.Ben de sirtima ve bacak arama iki yastik koyuyorum ama yine de rahat edemiyorum. Evde koyacak yerim yok o yuzden almadim o yastiklardan ya en sonunda kendim yapicam yastiklari uc uca dikip ilkel bir hamile yastigi olusturma planim var
Benm ikinci de güya kv çocuk bakmaya gelmişti zerre miktar ilgilenmemis saat 9 da yatiyirmus akşam hep ananem baktı saolsunHaklısın canım. Bende de bi tane var. Senin işin daha zor. İlk doğum iyiydi. Çantayı koluna hop hastaneye. Şimdi kızım napacak diye düşünüyorum en çok. Kayınvalidemle bırakmak istemiyorum mesela kendi içim rahat etsin diye anneme bırakmak istiyorum. Ağlar ederse babamla annem hastaneye getirirler. Yada odada kanepe olursa hastanede bizimle mi kalsa diye düşünüyorumkafamda deli sorular. Gece hiç ayrı kalmadık nolcak bilmiyorum
benim ilki sezeryan olduğu için ikinci de mecbur sezeryan
ve hastaneler artık doğum sonrası 24 saat geçmeden taburcu yapmıyorlarmış o yüzden ben sabah erkenden doğuma alınmak ertesigün de erken çıkmak istiyorum inşallah öğleden sonrayı beklemek zor olur çünkü
iki ablam peş peşe doğum yaptı ikisininde ilk çocuklarına biz baktık kardeşimle
ilki 2 buçuk yaşında pek anlamadı
ikinci 3 yaşında ve direk ben gelecektim neden geldiniz dedi benimde hastanede seninle fotoğrafım olsun dedi
Benm ikinci de güya kv çocuk bakmaya gelmişti zerre miktar ilgilenmemis saat 9 da yatiyirmus akşam hep ananem baktı saolsun
O yüzden kv çocuk bakma şansını kaybetti özellikle benmkileri
Benm burda bırakacak kimsem var çok şükür gözüm arkada kalmaz o konuda ama insn hep olumsuz çağırıyor sanki
Uukularm bile kaçtı ya bişey olursa çocuklar bensiz kalırsa diye
Topuklu ayakkabi yapar bel agrisi bugun dinlen cnmGünaydın kızlar bol mide yanmalı ve bel ağrılı geceden. Mide yanmam bir kaç gündür çok arttıbel ağrısı da dün çıktı meydana önceki gün çok ayakta kaldım ve 5 cm kalın topuklu ayakkabı giydim ablamın nişanı vardı heralde ondan oldu diyorum böyle içten içten yanarcasına ağrıyo biri ovalasa da rahatlasam diyorum hep. Doğum sancısı da belden başlar derler aklım çıkıyo ama bu gelip giden değil sürekli bir ağrı
Bende dedm ben istemiyorm artiik bu üçüncü gitsin kizininkileri baksın smdiye kdr.kendim. baktm bundan sinra da bakarım elbetahh ahh annelik böyle işte
Ben de kv ye bırakamam. İyi bakçak olsa bile beniö içim rahat etmez sürekli kurar dururum. Aklım orda kalır. Gündüz annem ilgilenir, gece de bizim yanımızda kalır inşallah bu şekilde ayarlayabilirim
Kv şimdiden bebek doğduktan sonrası için planlar yapmaya başladı. Şöyle yaparız böyle yaparız falan filan. Şuan uzun süre doğumdan sonra bizde kalmayı hayal ediyor sanırım. Bizimki de ilk doğumdan hakkınu kaybetti. Eşime de dedim bebeği görmek için gelsin gelecekse ama 3 günden fazla istemiyorum bu sefer haberin olsun dedim.
Bizimki de öyleBu kaynanalarin hepsimi boyle acaba ?bizimkide cocuklara bakacagi zaman saglam geliyor, ne hikmetse ayni gun hasta oluyor.iki cocuktada annem bakti 40.cikana kadar bundada.oyle planliyorum.zaten ben yapamam.kaynanayla surekli elesitiri halinde surekli bilmis.tavirlari beni deli eder.
O şey canım ismi spekulum, içeri sokuyor ve açıyor onu. İçeriyi rahatça görmüş oluyor bu sayede. Daha sonra pamuklu çubukla örnek alıyor. Canı acıtan şey o ilk soktuğu spekulum denen aletBanada gebelikten once yapilmisti kulak cubugu ile aldilar sende ne kullanmislar acaba oyle
Yatak arkadaslarini 3e cikart diyorsunince bi yastığı göbeğinin altına bir tanede kalın yastığı sırtına koy. Çok iyi geliyor bacak arasında da ben koltuk yastığı koyuyordum küçük yastık.
Benim de sürekli oluyor, belki 1 aydır ya da daha fazladırErken doğum belirtisi falan değildir değil mi
turmeric ben de yazdığını görünce şaşırdım. Benim de ikinci hamileliğim. Kokusuz kaşıntısız akıntı normal diye biliyorum. Önceki hamileliğimde de vardı şimdi de var. Koku kaşıntı yoksa enfeksiyon değildir bence. Ama başka bir düşüncesi tecrübesi olan varsa arkadaşlardan bizi de bilgilendirirlerse iyi olur tabi. Doktor değiliz sonuçta. Belki biz de yanlış biliyoruzdur.
Öyledir diye umuyorum bende canım sağolTopuklu ayakkabi yapar bel agrisi bugun dinlen cnm
Ultrasonla bakar canım bence. Rahim ağzı uzunluğunu ölçer, dikişi kontrol edeceğini zannetmiyorum ben. Sen rahat ol, gerilmekte kasılmayı tetikliyor.Arkadaslarr,
Kontrol var bugun. Gecen gittigimde bidahaki geldiginde vajinal bakicaz demisti. Spekulum denen seyle mi bakcak acaba yoksa ultrasonlami aldi bir korku beni.
ultrasonu kendim hallediyorum da spekulum ile hiiic bakilmadi. Simdi dikis mikis bakcam dermi vallahi sabah gozumu actim o aklima geldi randevu 5.30 da. Korkudan heryerim kasildi ya napcam ben nasi oluyo
Benimki de alya olacak ablasi öyle istiyor diyeBen Alya olacak dedim kaldı öyle.
Hep Alya, Alyoş, Alyakuş diye seviyoruz simdiden.
İyi günlerde giysin tatlı kuzunEki Görüntüle 2595781 oğlanınkiler de geldi
DoğrudurBende dedm ben istemiyorm artiik bu üçüncü gitsin kizininkileri baksın smdiye kdr.kendim. baktm bundan sinra da bakarım elbet
Zaten ayağını da kestim zırt pırt gelemz
Bizimkinin hayali yok Allah'tan olsa da ona o hayali yasatmam
Eşimde bu sefer müsade etmez
Benmkiler bı tık büyük dayisinda dedesinde kalabilirler :) inan erkek kardesm kv mden daha güzel bakıyor şahidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?