Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de sirtima ve bacak arama iki yastik koyuyorum ama yine de rahat edemiyorum. Evde koyacak yerim yok o yuzden almadim o yastiklardan ya en sonunda kendim yapicam yastiklari uc uca dikip ilkel bir hamile yastigi olusturma planim var
ince bi yastığı göbeğinin altına bir tanede kalın yastığı sırtına koy. Çok iyi geliyor bacak arasında da ben koltuk yastığı koyuyordum küçük yastık.

Benm ikinci de güya kv çocuk bakmaya gelmişti zerre miktar ilgilenmemis saat 9 da yatiyirmus akşam hep ananem baktı saolsun

O yüzden kv çocuk bakma şansını kaybetti özellikle benmkileri
Benm burda bırakacak kimsem var çok şükür gözüm arkada kalmaz o konuda ama insn hep olumsuz çağırıyor sanki
Uukularm bile kaçtı ya bişey olursa çocuklar bensiz kalırsa diye

Valla 24 saat iyi canım. Benim ilk doğum yaptığım hastane sezeryandan sonra 2 gün tutuyor. Duş muş ta alamamıştım perişan olmuştum insan şöyle bir eve gidip rahatlamak istiyor

ahh ahh annelik böyle işte
Ben de kv ye bırakamam. İyi bakçak olsa bile beniö içim rahat etmez sürekli kurar dururum. Aklım orda kalır. Gündüz annem ilgilenir, gece de bizim yanımızda kalır inşallah bu şekilde ayarlayabilirim
Kv şimdiden bebek doğduktan sonrası için planlar yapmaya başladı. Şöyle yaparız böyle yaparız falan filan. Şuan uzun süre doğumdan sonra bizde kalmayı hayal ediyor sanırım. Bizimki de ilk doğumdan hakkınu kaybetti. Eşime de dedim bebeği görmek için gelsin gelecekse ama 3 günden fazla istemiyorum bu sefer haberin olsun dedim.

Bu kaynanalarin hepsimi boyle acaba ?bizimkide cocuklara bakacagi zaman saglam geliyor, ne hikmetse ayni gun hasta oluyor.iki cocuktada annem bakti 40.cikana kadar bundada.oyle planliyorum.zaten ben yapamam.kaynanayla surekli elesitiri halinde surekli bilmis.tavirlari beni deli eder.

Topuklu ayakkabi yapar bel agrisi bugun dinlen cnm

Bende dedm ben istemiyorm artiik bu üçüncü gitsin kizininkileri baksın smdiye kdr.kendim. baktm bundan sinra da bakarım elbet
Zaten ayağını da kestim zırt pırt gelemz
Bizimkinin hayali yok Allah'tan olsa da ona o hayali yasatmam
Eşimde bu sefer müsade etmez
Benmkiler bı tık büyük dayisinda dedesinde kalabilirler :) inan erkek kardesm kv mden daha güzel bakıyor şahidim

Bizimki de öyle
Herşeye bişey buluyir herşeye ama.

ince bi yastığı göbeğinin altına bir tanede kalın yastığı sırtına koy. Çok iyi geliyor bacak arasında da ben koltuk yastığı koyuyordum küçük yastık.
Yatak arkadaslarini 3e cikart diyorsun suanki halimle bile esime yer birakmiyorum her yanim yastik dolu neyse sabredicez yapacak birsey yok

Ben geçen gittiğimde doktoruma sormuştum. Aynı burdaki arkadaşların dediği gibi koku, kaşıntı, yeşil renk vs yoksa çok önemli değil ama kıvamı yoğunlaşırsa, günde 3ten fazla iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalırsan ya da sürekli günlük ped kullanmak zorunda hissedersen yani miktar olarak çok artarsa da mutlaka haberim olsun demişti. Aslında o gün de bu dediği gibiydi ama cesaret edemedim, tamam dedim sadece. 20 gün geçti o konuşmanın üzerinden de ama ićim rahat etmiyor bi türlü. Akşam nöbetçiymiş gidip dişimi sıkacağım artık örnek alsın diye, umarım yine titreme ağlama krizine girmem

Arkadaslarr,
Kontrol var bugun. Gecen gittigimde bidahaki geldiginde vajinal bakicaz demisti. Spekulum denen seyle mi bakcak acaba yoksa ultrasonlami aldi bir korku beni.
ultrasonu kendim hallediyorum da spekulum ile hiiic bakilmadi. Simdi dikis mikis bakcam dermi vallahi sabah gozumu actim o aklima geldi randevu 5.30 da. Korkudan heryerim kasildi ya napcam ben nasi oluyo

Ultrasonla bakar canım bence. Rahim ağzı uzunluğunu ölçer, dikişi kontrol edeceğini zannetmiyorum ben. Sen rahat ol, gerilmekte kasılmayı tetikliyor.

Doğrudur
bakalım ben de doğumdan sonra dirayet gösterip istediğimi yaptırabilecek miyim. Gitmezse napçam bilmiyorum. Bayılır çünkü bebek bakma işine, bebeği shaiplenmeye, herşeyine burnunu sokmaya.. sanki benim değil çocuk onun. Konuşmaları görsen.. şimdiden dün diyor ki haa bundan alalım da elimizin altında bulunsun...yani bayağı bebek bakma planı yapıyor. Birdaha kayananalı bir lohusalık dönemi istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…