Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hanımlar hastaneye götüreceğiniz takımlar nelerden oluşuyor?
Ben hep zıbın ve tulum aldım.
Alt-üst şeklinde 2 parçalı hiç almadım, alt kısmın bel lastiği kısmı göbek kordonuna denk gelir acıtır falan diye.
zıbın+tulum+şapka+eldiven
Bu şekilde yeterli olmaz mı acaba?
Bir de üzerine battaniye örtülür herhalde.

Meme ucu çıkarma yöntemi var kizlar şırınganın üç kısmını kesip tersten çekme yapıp meme ucunu çıkarıyorsunuz nette var

Tulum hiç götürmemiştim,lastiği göbeğin yukarısında kalıyor,ince,biraz kalın battaniye sararlar mayıs serin olur muhakkak yağış oluyor o ayda iç zıbın 3-4 tane hastane çıkışı 30 civarı bez,

Ben hastane için alt üst takım aldım battaniye de 1er tane pazen 1tane de ordugumkadife ip battaniyesini alacam ilk doğduğunda bebek çok üşür o yüzden kat kat sarmak gerek

50 mi ben 50 kiloyu 18 yaşında görmüştüm 63 kg 1.60 boy. Şu an 66 Koca kalçalıyım kim dedi 50 55 olsam ahh diyorum ahhh
O zaman karıştırdım ben Öyle biri var ama,sende iyisin yine 3 kilocuk almışsın

Alt üst takım daha kullanışlı oluyor hastane için. Özellikle alt değiştirirken. İlk günler insan korkuyor dokunmaya tulumu çıkarmak kolay olmaz. Battaniyeyi doğuma girerken bile istiyorlar. Yarım kundak yapıp getirirler genelde anne yanına.

Kızlar tecrübesi olan anneler birşey soracağım göbeğiniz kaçıncı ayda aşağı indi ? Benim göbeğim baya baya yukarıda nefes alırken zorlanıyorum bu hafta çok fazla. Karnım da baya büyüdü ama bildiğiniz mememin altında karnım aşağı inmesi ne kadar sürüyor.

Yukarda olması rahatsız etse de çok iyi bir durum. Bebek kanaldan uzak demek ki. Kızımı 37. Haftada doğurmuştum hala yukardaydı mesela. Net bir haftası yok bence.

Yukarda olması rahatsız etse de çok iyi bir durum. Bebek kanaldan uzak demek ki. Kızımı 37. Haftada doğurmuştum hala yukardaydı mesela. Net bir haftası yok bence.
Evet öyle tahmin ediyorum ama çok zorluyor. Eşim bile diyor karnın çok yukarıda duruyor diye.

Mayıs anneleri merhaba. Hepimiz evlatlarımızı sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah. Benimde doğum mayıs sonuna denk geliyor. Alışveriş yapmaya başladım. Bebek arabası konusunda çok kararsızım. En kullanışlı bebek arabası hangisi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…