Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben Kraft time travel aldım canım. Çift yönlü oldukça hafifti. Denemek daha mantıklı

Ben Kraft time travel aldım canım. Çift yönlü oldukça hafifti. Denemek daha mantıklı
Travel sistem kullanan bazı Arkadaşlar pusetinin çok kullanışlı olmadığını söylüyor. Emin olamadım. Teşekkür ederim değerlendircem

ben 2016 da kızıma kullanmıştım Kraft twist air travel, epey de vermiştik o zamanın parasıyla..yine onu kullanicaz kısmetse.5 cocuk daha çıkarır maşallah acaip sağlam.surmesi konforu süper.tek dez avantajı aşırı ağır

7
Ya ne güzel yukarıda olması benim karnımda çok aşağıda 28. haftadayım. Her gören aşağıda taşıyorsun diyor. Aşağıda taşımanın erken doğumla ilgisi var mı acaba

Ben bi ara esimle bu konuda sakalasmistim ve sonra ciddi olarak arastirdim aklima takilmisti ama bir sakincasi yokmus. Birinin süt oglan/kiz olmasi icin bebekken emzirmek gerekirmis. Yine de serbest diye esin sut emmesi bence tuhaf ben izin vermem buna, zaten bebisin rizki o

7

Ya ne güzel yukarıda olması benim karnımda çok aşağıda 28. haftadayım. Her gören aşağıda taşıyorsun diyor. Aşağıda taşımanın erken doğumla ilgisi var mı acaba
Benmde cok asagida en basindan beri asagida yani herhangi bir skintim olmadi bu haftaya kadar olmazda insallah

7

Benim de karnım aşağıda ben de öyle yorumlar alıyorum ama doktoruma sordum hayır aşağıda değil başkalarına mı inanıyosun bana mı demişti. Vücut yapısı bence benim gövdem uzun sanırım

Travel sistem kullanan bazı Arkadaşlar pusetinin çok kullanışlı olmadığını söylüyor. Emin olamadım. Teşekkür ederim değerlendircem
Ben trendyoldan babyhome 770 aldim canim. Travel e bana da kullanissiz dedikleri icin almadim. Youtube ta videosu da var benim aldigim arabanin

Atlet olarak citcitli mi yoksa hastane cikisinda oldugu gibi yandan baglamali mi kullanisli

Doktorun böyle demesine çok sevindim. Bi tehlike olsa söylerdi heralde çevreden etkilenmeyecegim diyorum ama bi kaç kişi arka arkaya söyleyince endiselenmistim.

Kocami emzirirsem süt oglum olur mu
Yaa vallahi cok güldüm persembe gunu nihat hatipogluna canli baglanip soracagim

Beninkilerin uclari da bir buzustu bir gario oldular tovbe estağfurullah gorumcem 9ay oglunu emzirdi hamileyken gec bile dogurdu

Degirmenderede mi oturuyosun bendee ordaym :)

Canim esomesom degirmendere de oturuyor ben karamursel deyim

Degirmenderede yanlzlktan catlams biri olarak atladm hemen k.bkma cnm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…