Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Benim kuzenimin kizkanden beri hiç ucu yoktu 3 çocuk büyüttü hiç mamasiz 1inde uç kullandı alıştırmak için o kadar

canım kendini riske atma parolde bi sorun yok kullan seni de rahatlatır ağrını da alır
Parolde bi sorun yok disim icin ve ilk dönem bas ağrılarım için kullandım hamileyken geçici bi çözüm olduğu icin kullanmadim hapi birakinca yine olacak çünkü hergun oluyo

canım kendini riske atma parolde bi sorun yok kullan seni de rahatlatır ağrını da alır
Parolde bi sorun yok disim icin ve ilk dönem bas ağrılarım için kullandım hamileyken geçici bi çözüm olduğu icin kullanmadim hapi birakinca yine olacak çünkü hergun oluyo ondan kullanmadim

Bende merak ediyorum kendi sütümüzün tadını Bi ara gazatede yabancı ülkede kadının biri kendi sütünden kurabiye yapıp okuldaki velilere dağıtmış birkaç ay sonra fark edilince şikayet etmişler falan

Sizin bebişler de hıçkırmaya başladı mı kızlar sanırım hıçkırıyor nabız gibi küt küt atıyor üç gündür hissediyorum
Benim çoktandır arada hıçkırıyo 3-4 sn de bir. Bugün elimi karnıma koydum kalbim karnımdaymış gibi hissettim saniyede 2 vuruyodu çünkü hıçkırık değil bu dedim tırstım bu ne diye kendi nabzım heralde dedim ama daha önce böyle bişey görmedim

Hamileliğin yeni bir müthiş semptomunu yaşıyorum hanımlar. Mumuş pofuduklaşması... Herkesin yaşaması gereken bir doğa harikası bu. Böyle hafif bi ağrı oluyor, bi tuhaflık hissediyordum ama incelememiştim. Anam bi baktım geçen ne göreyim Doğumdan sonra dönermiş eski haline diyorlar var mı benzerini yaşayan?

Benimkiler emzirdigim surece pufuduk oluyor

Makarnakofte Benim cocuguma boyle birsey yapilsa o kadini mahkemeye verirdimmm igrenc bir olayyy
Kreşlerde falan sırayla yemek getirirme durumu oluyor ya onun gibi her hafta kendi sütüyle Bi seyler yapmış sonra tadı değişik olunca babalardan biri süphelenmiş galiba öyle çıkmıstı kadın markete süt almaya üşendiyse demek ki

Ben korkuyorum kaşımaya fazla ellemedim ne alemdeler diye Bi banyoda omuzlarını titretiyorum büyükler diye o kadar

7

Ya ne güzel yukarıda olması benim karnımda çok aşağıda 28. haftadayım. Her gören aşağıda taşıyorsun diyor. Aşağıda taşımanın erken doğumla ilgisi var mı acaba
Yok ya sanmam eşimin kuzeninin de aşağıdaydı 40. Haftada doğurdu

Chicco liteway,maclaren,rocket gibi bir arabaydı ne kadar hafif o kadar kullanışlı,arabaya sığar mı,ev merdivenli mi,kullanışlı olması açısından baston tarzı bebek arabaları 3-4 sene kullanırsınız,

Yok ya sanmam eşimin kuzeninin de aşağıdaydı 40. Haftada doğurdu
Benimde gövde yapım uzun,göbeğim az yukarıya çıkıyor herhalde ilk oğlumda da çok yukarıdaydı 38.hafta hala zamanın var herhalde hiç inmemiş karnın dedilr doğumda aşağı inmesi doğumun kolaylaşması için iyi inşallah 36 sonrası iner ama idrar kesesine baskı yaptığı için çiş kaçırma çok oluyor

Benim karnım yayık görenler 5 aylık mı diyor ne yukarıda ne aşagıda bel agrısından duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…