Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Parolde bi sorun yok disim icin ve ilk dönem bas ağrılarım için kullandım hamileyken geçici bi çözüm olduğu icin kullanmadim hapi birakinca yine olacak çünkü hergun oluyo ondan kullanmadim
anladım canım ya hayırla hafifler inşallah

günaydın bayanlar
bu hafta geçmek bilmiyor sıkıntılı biraz böyle bende vücudumda hep bi gerginiz
bebekle ilgili sıfır hazırlıktayım bi haftasonunu ayarlamam lazım ama daha erkende nisanda başlarım sanırım
bu sabah tartıldım 75 çıktım hamileliğe 62 ile başlamıştım
sanırım yine 83-85 arası olucam

Gunaydinlar.. bu gun hic sabrim yoktu sanirim oglum okula hazirlanirken cok uyusuk acayip deli ediyor beni normalde.sabrediyorum bugun baya laf soyledim kizdim simdi biraktim okula deli gibi uzuluyorum.keske sabretseydim kizmasaydim diye analik.tuhaf bisey

Günaydın canlar. Bugün uyandığımda oğlum yatağıma ve üstüme işemişti. Daha doğrusu bezden geçmişti. Ama ne geçmek... sabahtan beri çamaşır yıkıyorum. Güne harika bir başlangıç yaptım. Anında ayıldım.

Sizlerin günü daha iyi başlamıştır umarım. Güpgüzel de geçsin. Öpüyorum hepiciğinizi

Kızlar burun aspiratörü olarak bu iş görür mü? Ebebekte chicco indirimde bugün.

Eklentiler

• Screenshot_20200226-093140_Chrome.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar burun aspiratörü olarak bu iş görür mü? Ebebekte chicco indirimde bugün.
Heh, yeri gelmişken fikrimi söyleyeyim. Bu ara bizim oğlanın burnu çok aktı, çok uğraştık. Bu esnada bize en çok yardımı dokunan şey nebulizatör oldu. Hem burnu vakumla temizliyorsun hem de havayla solüsyon verip burnunun açılmasına yardımcı oluyorsun. Dr “bu cihazın sizde olması çok büyük bir artı, ilaç falan yazmıycam. Sadece serum fizyolojik be bu cihaz yeterli” dedi ve bizde bulunduğuna dair not aldı. Vakti zamanında almış olduğuma çok sevindim böyle olunca.

Bu arada öncesinde 2 çeşit burun aspiratörü alıp deneyimledim. Ama bir türlü kullanmayı beceremedim. Bu çeşit aspiratörlerde vakumu siz yapıyorsunuz ve insan bunu yaparken kontrolsüz vakum yapmaktan korkuyor. Ya fazla yaparsam diye çekinirken de verimli sonuç elde etmek zorlaşıyor. Ha yapabilen yok mu? Elbette var. Doğru kullanıldığında hayat kurtardıklarını söyleyebilirim. Burun temizliği bebeklerde gerçekten çok önemli. Hatta çocuklarda bile önemli. Burnu güzel temizleidğinizde hastalığın ilerlemesine engel olabiliyorsunuz. Ayrıca çocuğunuz da daha güzel uyuyor.

Benim kullandığım cihaz bu bu arada. Almayı düşünene tavsiye ederim.

Eklentiler

• CC45DA09-0869-43A8-A0B9-A7FEA7E79079.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 62

Teşekkür ederim kuşburnum. Sanırım ihtiyaç hasıl olması durumunda tercih edilebilirler dimi? Yani şimdiden aspiratör ya da bunu almak çok gerekli midir?

Teşekkür ederim kuşburnum. Sanırım ihtiyaç hasıl olması durumunda tercih edilebilirler dimi? Yani şimdiden aspiratör ya da bunu almak çok gerekli midir?
Bence sen aspiratörle başla. Bakarsın benden daha başarılı çıkarsın bu konuda. Bunu da ilerde düşünebilirsin duruma göre. Ama şimdiden bir aspiratör al derim. Chicco nasıl bu konuda bilmiyorum. Ben otribebe ve şimdi ismini hatırlayamadığım başka bir aspiratör kullanmıştım. Otribebe iyi diyorlar. Ama ben beceremedim Chicco kullananlar fikrini söylesin. Belki o da iyidir. İyiyse indirim de varken al derim.

Geçenlerde aynısını yaşadım. Çok kötü bir his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…