Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende de gebelik şeker çıktı da sıkı bir diyetteyim merak ettim canım kaç çıktığını. Geçmiş olsun hepimize
Hayallerim_pitircigim 50lik şeker yüklemesinde 1 saat sonunda 140ın altında olması gerekiyor diyorlar ama normal durumda yani şeker yüklemesi değil de yemek yedikten 1 saat sonra kaç çıkması lazım?Bana da doktor telefonla haber gönderdi şekerim yüksek olduğu için 2 hafta sonraki kontrole kadar ölç diye ama kaç olmalı bilmiyorum. Beni de bilgilendirir misiniz kızlar?

Hic bilmiyorm ki canim yeni geldim memleketten :) bi gun caya beklerim mutlaka madem komsuyuz

İnşallah. Sen hangi hastahane ve doktora gidiyosun? Kaçıncı haftadasın? Yazdıysan da kaçmış gözümden.

Ay valla imrendim. Keşke benim de çaya gidip gelecek komşum çıksa buradan.

Aman izmit-istanbul arası atla devemi yahu? Çay demlenene kadar gelir insan. Burdaki tüp bebek grubundan farklı şehirlerden grubumuz var,il il görüşüyoruz vallahi

Teşekkür ederim kuşburnum. Sanırım ihtiyaç hasıl olması durumunda tercih edilebilirler dimi? Yani şimdiden aspiratör ya da bunu almak çok gerekli midir?
EVET KUZUM al en çok ihtiysç olan şey bence kızımda sürekli elimdeydi bu bende bundan kullanmıştım kızımda yeniden alıcam şimdi

Bunda da ne takıldı kafama şimdi güldüreyim ağzımızla çekicezya, çok çağ dışı değilmi ya,midemiz bulanmaz mı

Atla deve değil tabii de bi ‘çayı demledim gel’ de değil. Hele ki bu göbüşlerle Benim yerime de muhabbet edin, yiyin için

Bunda da ne takıldı kafama şimdi güldüreyim ağzımızla çekicezya, çok çağ dışı değilmi ya,midemiz bulanmaz mı
Yok yav öyle olmuyor. Ağzına bir şey gelme ihtimali yok Yani korkma Arada filtre vs bi şeyler var

Atla deve değil tabii de bi ‘çayı demledim gel’ de değil. Hele ki bu göbüşlerle Benim yerime de muhabbet edin, yiyin için

Göbekleri çıkarmamıza ne kaldı şurda.. sonrasında gelsin kısırlar gelsin börekler 6 ay ev hayatı bizi bekler

Yok yav öyle olmuyor. Ağzına bir şey gelme ihtimali yok Yani korkma Arada filtre vs bi şeyler var

Alayım ben bari o zaman bunu.. uçta almam gerekir elstra demi.. evet evet.

Bana da bu durum cok tuhaf geliyor hic almak istemiyorum.
Ama yorumlar okuyorum ya da tavsiye ediyorlar sanki almaliyim o aspiratoru diye kafamda yer ediyor.

Göbekleri çıkarmamıza ne kaldı şurda.. sonrasında gelsin kısırlar gelsin börekler 6 ay ev hayatı bizi bekler

Ohş çok zayıf yerimden vurdun. Kısıra asla hayır diyemem

İçinde bir miktar uç oluyor diye hatırlıyorum. En azından benim aldıklarım öyleydi.

Ben de yazi evde gecirip kısa girecegimiz icin direk cok mesudum.
Yazin kusmuklu tshrtlerle gezer kisinda yedigimiz kisirlari salas kazak altlarinda kamufle ederiz.
Bir daha ki yaza Allah kerim

Bana da bu durum cok tuhaf geliyor hic almak istemiyorum.
Ama yorumlar okuyorum ya da tavsiye ediyorlar sanki almaliyim o aspiratoru diye kafamda yer ediyor.

Aynı işi yapan bir de braunun var, bak ekledim. Bu kadar lazımsa almışken bunu mu alsam diyorum aslında. Manuel kullanımlı,uçları da yıkanabilirmiş. Daha mantıklı değil mi?

Eklentiler

• Screenshot_20200226-104455_Chrome.webp
    22 KB · Görüntüleme: 26
Travel sistem kullanan bazı Arkadaşlar pusetinin çok kullanışlı olmadığını söylüyor. Emin olamadım. Teşekkür ederim değerlendircem
Travel’ı hep kullanışsız diye duyunca bebeğin ilk üç ayı için ikinci elden bir puset aldım fotoğraftakini. 1-1 buçuk yaşına kadar da kanguru alıp kullanacağım. Sonra bastona geçicem.

Travel’ı hep kullanışsız diye duyunca bebeğin ilk üç ayı için ikinci elden bir puset aldım fotoğraftakini. 1-1 buçuk yaşına kadar da kanguru alıp kullanacağım. Sonra bastona geçicem.
Bende kullananlardan travelin agir oldugunu, bebekle tek olunca zor oldugunu duydum, okudum.
Baston bana acayip pratik geliyor.
Sanirim hafif olusu ve katlaninca az yer kaplamasinsan öturu.
Direk bastonda kullanilamiyor bebekken kanguruyla idare edip yazin bende 5.6.ayinda baston alicam galiba.

ben ilk oğlumda bebek arabası çok kullandım sıpa 3 buçuk oluyo hala kullanıyo
bebeğe de ergonomik kanguru aldım bu sefer ilkinde bi kanguru vardı ama hiç rahat değildi
yazın planım bol bol yürümek zayıflamak birini arabaya birini önüme takarım mis temiz

26+5 'im SAT'a göre..
bebis 980gr 35cm
doktor yine ne önde ne geride iyi dedi
ve ekledi cok tombiş doğmaya bilir diye.
sağlığı yerinde olsun yeterki
suan seker yukletiyorum bir on dakika daha nasil dayanicam bilmiyorum
açlıktan bayilmadan...

canım bana şeker yükleme yapılmadı hba1c yapıldı ve insülüne başlandı yemekten sonra 1. saat 140 ikinci saat 120 açlık 95 olması lazım dedi sabah öğle akşam ve saat 23 de insülin vuruluyorum hala düşmedi cuma doz artırcak ilk gebeliğimde de insülin kullanmıştım onda 20. haftada bunda 25 de başladım. doğum sonrası insüline gerek kalmamıştı bırakmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…