- 9 Temmuz 2017
- 395
- 291
- 53
bende iki takımla gitmiştim ikizlerde ama arabada yedek vardı sende arabada bırak hastanede boşuna pislenmesin2 takım çok az canım
Zaten küçücük az yer kaplar ,tedbirli olmakta fayda var
Bende de gebelik şeker çıktı da sıkı bir diyetteyim merak ettim canım kaç çıktığını. Geçmiş olsun hepimize
Hic bilmiyorm ki canim yeni geldim memleketten :) bi gun caya beklerim mutlaka madem komsuyuz
Ay valla imrendim. Keşke benim de çaya gidip gelecek komşum çıksa buradan.
EVET KUZUM al en çok ihtiysç olan şey bence kızımda sürekli elimdeydi buTeşekkür ederim kuşburnum. Sanırım ihtiyaç hasıl olması durumunda tercih edilebilirler dimi? Yani şimdiden aspiratör ya da bunu almak çok gerekli midir?
Hamile deilim cnm 2 yasnda oglum var. Hepiniz saglkla alrsnz kucagnza insallah
EVET KUZUM al en çok ihtiysç olan şey bence kızımda sürekli elimdeydi bubende bundan kullanmıştım kızımda yeniden alıcam şimdi
Chicco Physioclean Burun Aspiratörü Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Chicco Physıoclean Burun Aspiratörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Atla deve değil tabii de bi ‘çayı demledim gel’ de değil. Hele ki bu göbüşlerleİnşallah. Sen hangi hastahane ve doktora gidiyosun? Kaçıncı haftadasın? Yazdıysan da kaçmış gözümden.
Aman izmit-istanbul arası atla devemi yahu? Çay demlenene kadar gelir insan. Burdaki tüp bebek grubundan farklı şehirlerden grubumuz var,il il görüşüyoruz vallahi
Yok yav öyle olmuyor. Ağzına bir şey gelme ihtimali yok Yani korkmaBunda da ne takıldı kafama şimdi güldüreyimağzımızla çekicezya, çok çağ dışı değilmi ya,midemiz bulanmaz mı
Atla deve değil tabii de bi ‘çayı demledim gel’ de değil. Hele ki bu göbüşlerleBenim yerime de muhabbet edin, yiyin için
Yok yav öyle olmuyor. Ağzına bir şey gelme ihtimali yok Yani korkmaArada filtre vs bi şeyler var
Bana da bu durum cok tuhaf geliyor hic almak istemiyorum.Bunda da ne takıldı kafama şimdi güldüreyimağzımızla çekicezya, çok çağ dışı değilmi ya,midemiz bulanmaz mı
Ohş çok zayıf yerimden vurdun. Kısıra asla hayır diyememGöbekleri çıkarmamıza ne kaldı şurda.. sonrasında gelsin kısırlar gelsin börekler6 ay ev hayatı bizi bekler
Alayım ben bari o zaman bunu.. uçta almam gerekir elstra demi.. evet evet.
Ben de yazi evde gecirip kısa girecegimiz icin direk cok mesudum.Göbekleri çıkarmamıza ne kaldı şurda.. sonrasında gelsin kısırlar gelsin börekler6 ay ev hayatı bizi bekler
Alayım ben bari o zaman bunu.. uçta almam gerekir elstra demi.. evet evet.
Bana da bu durum cok tuhaf geliyor hic almak istemiyorum.
Ama yorumlar okuyorum ya da tavsiye ediyorlar sanki almaliyim o aspiratoru diye kafamda yer ediyor.
Travel’ı hep kullanışsız diye duyunca bebeğin ilk üç ayı için ikinci elden bir puset aldım fotoğraftakini. 1-1 buçuk yaşına kadar da kanguru alıp kullanacağım. Sonra bastona geçicem.Travel sistem kullanan bazı Arkadaşlar pusetinin çok kullanışlı olmadığını söylüyor. Emin olamadım. Teşekkür ederim değerlendircem
Bende kullananlardan travelin agir oldugunu, bebekle tek olunca zor oldugunu duydum, okudum.Travel’ı hep kullanışsız diye duyunca bebeğin ilk üç ayı için ikinci elden bir puset aldım fotoğraftakini. 1-1 buçuk yaşına kadar da kanguru alıp kullanacağım. Sonra bastona geçicem.
canım bana şeker yükleme yapılmadı hba1c yapıldı ve insülüne başlandı yemekten sonra 1. saat 140 ikinci saat 120 açlık 95 olması lazım dedi sabah öğle akşam ve saat 23 de insülin vuruluyorum hala düşmedi cuma doz artırcak ilk gebeliğimde de insülin kullanmıştım onda 20. haftada bunda 25 de başladım. doğum sonrası insüline gerek kalmamıştı bırakmıştım.Hayallerim_pitircigim 50lik şeker yüklemesinde 1 saat sonunda 140ın altında olması gerekiyor diyorlar ama normal durumda yani şeker yüklemesi değil de yemek yedikten 1 saat sonra kaç çıkması lazım?Bana da doktor telefonla haber gönderdi şekerim yüksek olduğu için 2 hafta sonraki kontrole kadar ölç diye ama kaç olmalı bilmiyorum. Beni de bilgilendirir misiniz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?