Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Gözüme bişi kaçtı

Kizlar nakışlı tulumlar için iki sayfadan fiyat aldım.atiyorum ekran görüntülerini
Biraz pahalilar yine ama yaptirmazsam da içimde kalacak sanki Eki Görüntüle 2597120

Amannn yaptır gitsin içinde kalmasın,1 kere kullanılacak şeyler diyoruz bazen ama içinde kalacağına dolabında beklesin.

Benim çok yukarıda göğüslerim. boyumda hemen sonra meme başlıyor Yıllardır v yaka birşey giyemem o yüzden. Ciciklerim büyük boyum kısa totom büyük. minyatür kim kardashian
Taş gibi hatunsun ozaman daha ne istiyon buyuk cicik.candir

Kizlar nakışlı tulumlar için iki sayfadan fiyat aldım.atiyorum ekran görüntülerini
Biraz pahalilar yine ama yaptirmazsam da içimde kalacak sanki Eki Görüntüle 2597120
canım bende akdenizo yu takip ediyorum bebişlerime yaptırmak için ama dediğin gibi fiyatları çok pahalı ama başka seçenekte olmayanca yine de yaptırmak istiyorum.

Herkese gunaydinnnnn efendimmm

Misafirim burda yarin gidiyorlar sanirim.ama cok yorucu oluyor en azindan okul olmasa isim.rahat olurdu .neyse artik gelen misafirde hep yatiyor sanki o hamile.

Kandiliniz mubarek.olsun rabbim dualarinizi kabul.etsin yavrularimiza sag salim vaktinde kavusalim.hep mutlu ve güçlü olalim.

Günaydın
Ya ben de bundan istiyorum :) Ama Clara şapkalı olanı. Akdenizo ya ben de sordum. Ama çok geldi. Bir kaç sayfaya daha sordum bakayım :) Dönerim ben de bulursan sen de bana yaz.

Rabbim ülkemizi virüsten,savaştan,kötülüklerden korusun,biz gebeler hayırlısıyla,sağlıkla,kolaylıkla genişlerimize kavuşalım,evlat özlemiyle yapanlarada Rabbim biran önce nasip etsin inşallah,kandilimiz mübarek,dualarımız kabul olsun inşallah

Dün 40 yaşında 16 senedir bebek bekleyen kadına dr.gebe haberini verdi,Ne ağladım,ana olabilmek ne değerli Rabbim kolaylıkla kavuştursun

Günaydın

Ya ben de bundan istiyorum :) Ama Clara şapkalı olanı. Akdenizo ya ben de sordum. Ama çok geldi. Bir kaç sayfaya daha sordum bakayım :) Dönerim ben de bulursan sen de bana yaz.

Anası da clara şapkasıyla büyüdü demiii ben paylaşmıştım ya fotoğraf için tulum,o clara şapkalıydı beğenmedin mi ana clara?

Anası da clara şapkasıyla büyüdü demiii ben paylaşmıştım ya fotoğraf için tulum,o clara şapkalıydı beğenmedin mi ana clara?
Kız görmedim onu şu sayfaya fiyat sordum ben de dün yanıt yok daha. Yaw Clara şapkaları ile böyle eski filmlerdeki gibi oluyorlar ben seviyorum öyle eski tarzları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…