Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ankarada değilim ama Liv Hospitalda Bora ve Buğra bey var ikizler, eşimin lise arkadaşları. Görevinde çok başarılılar internete haberlere filan cikiyorlardi, insan olarakta iyiler, giden herkes memnunmuş☺
canım çok teşekkür ederim biraz araştırma sonucu faik acar koç veya özgür derene gitmeye karar verdik ikisinin de muayene ücreti 800 tl'imiş alanında en iyi perinatoloji uzmanları olduğunu öğrendim bende şeker var birde b12 baya düşmüş bebeğe bişey olacak diye korktugumdan en iyisi olsun para bişekilde bulunuyor zaten şimdiki doktoruma da para veriyordum ama o düşüktü 125 tldi bu biraz pahalı ama yapcak bişey yok saglık

ama tekrar teşekkür ederim ankara dışında olmana ragmen bana yardımcı olmak için yazdın Allah kuzucuguna saglıklı ve vaktinde kavuştursun inşallah canım

Ulan ben aldım ne özel dikimi,170 di galiba. Pembesi de vardı ben beyazını aldım.
170 az mı beyazı tercih ederim ben de. Bir araştırayım da en son karar vereceğim zaten alırsam 30 dan sonra. Bak bir de bunu yaptıracağım. 195 TL dedi kargo dahil ama bugünevimenealdım sayfasına
Özel indirim de varmış.

Sen daha ıvır zıvır almaya başlamadın ya avukat,170 sana nasıl sempatik gelicek zamanla görüceksin esra demişti dersin kapı süsünde gayet şık,ben çocuk odası yapmadım ondan bu işe girmedim,ama bunu beğendim.

reflü yataklı babynestlerden alıp almama arasssındayım.onunla aramızda yatsın istiyorum ama tehlikeli olur mu bilmiyorum.beşiği odasında duracak.ikinci bir beşik almak da mantıklı gelmiyor. siz ne düşünüyorsunuz

Bende aynen. Beşiğin içinde reflü yatağı koyarak yatırıcam. Baby nest alsam dedim ama sonra vazgeçtim ama ev tipi ana kucağı almak istiyorum o da uzun süre idare eder sanırım. Önerilere açığım ey annişler alan var mı?

Kizlar nakışlı tulumlar için iki sayfadan fiyat aldım.atiyorum ekran görüntülerini
Biraz pahalilar yine ama yaptirmazsam da içimde kalacak sanki Eki Görüntüle 2597120

Ben de çok seviyorum nakışlı olanları ama isim yazmak zorunda değil başkası da kullanır hem ilerde ziyan olmasın diye düşünüyorum.

Kızlar aldığım fiyatları paylaşayım; pempe tulum 125 şapkası 25 TL
Nakışlı hastane çıkışı 115 şapkası 25tl dedi sayfa

ikinci el bir sepet beşik alıp sonra satabilirsin, baby nestler çok güvenli değil ilk aylarda reeflü yatağı tehlikeli ve rahatsız olabilir canım.

Ben de babynest almayacağım 29unda joie indirimi gelecek oradan kendi sallanan otomatik ana kucağı alayım diyorum biraz pahalı ama ben oda yapmayacağım beşiği de oda oda taşıyamam

Kızlar aldığım fiyatları paylaşayım; pempe tulum 125 şapkası 25 TL
Nakışlı hastane çıkışı 115 şapkası 25tl dedi sayfa Eki Görüntüle 2597170 Eki Görüntüle 2597171
canım bence çok pahalı bu fiyata 10 lü hastane çıkışı alırsın nakışlı saedce ismi yazmaz hatta daha uyguna bulursun üstüne de başka ihtiyacını alırsın.tabi bütçen geniş rahat ise al

ikinci el bir sepet beşik alıp sonra satabilirsin, baby nestler çok güvenli değil ilk aylarda reeflü yatağı tehlikeli ve rahatsız olabilir canım.

Neden tehlikeli ya biz kusarda görmeyizsiye güvenli diyw koşarak gidip aldık ya kızz

Ben beşiğinin içine reflü yatağını koyup onun üstünde yatırmayı düşündüm hep ama bilmem doğru mu?
kızlar reflü yatağı reflüsü olan bebişleri için gerekli her bebekte olmaz ki? hafif yan yatırıp kusarsa boğulma ihtimalini önlersiniz, yarım kundak ile rahat uyur çocuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…