Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hiç kusmadım da ben gebelik boyunca anlamıyorum gerçekten Ama yiyorum sadece metabolizmam hızlı çalışıyor bir de bu mide şişkinliği yüzünden akşam yemeğim hafif oluyor. Tek çeşit yiyorum genelde. Ama kahvaltı falan gırla yiyorum. Eşime hep derdim ki ben şimdi boğazımı tutamıyorum hamile kalsam fil olurum. Ama olmayınca olmuyor işte. Bu arada hamur işi tüketmiyorum pek belki de ondan. Kendim yapacak vakit bulamıyorum yapıp getirenim de yok açıkçası Allah ne verdiyse kendim yapıp kendim yiyorum :) Bir tek pırasalı börek aşermiştim onu yaptım şu ana kadar.

Kuşum allah aşkına takılmasana şu kilo işine. Çok alıp şikayet etmek,eziyet çekmek daha kötü olurdu. Sen iyisin bebeğin iyi,demek oluyor ki yediklerin dengeliyor vücut ihtiyacını. Koyver gitsin yaaa.. takılıyosun bu mevzuya farkındayım ama bence boşa stres. Liiittffffeeennnn

Ben 54 le hamile kaldım öncesi diyetle 12 kilo vermiştim. 5 ay bulantılı ve çok zor geçti 52 ye düştüm şimdi toplam 4,5 kilo aldım çok olmasa da bi de şeker çıktı halbuki tam yemeye başlamıştım. Daha dikkat eder oldum. Doktor da artık sen de kilo al yani dedi son gittiğimde. Herkes diyet mi yapıyosun diyor insanlara da laf anlatmaktan çok yoruldum hamile kalana kadar bebek beklediler sonra karnın hiç yok demeler daha neler duycam bilmiyorum bu çevre insanı deli eder hiç bir şekilde memnun edemedim

Haklısın ah şu kv hep o bozuyor moralimi her gün arayıp kilo aldın dimi diye soruyor. Geçen yalan söyledim

Eşimde diyor sünnet düğünüyle yaparız ben istemiyorum gizlice kestiriverecem 40 ı çıkmadan

Haklısın ah şu kv hep o bozuyor moralimi her gün arayıp kilo aldın dimi diye soruyor. Geçen yalan söyledim

Benimkide aylarca kusman başladımı diye sordu,hayır dedim,e başlar ancaaaa dedi durdu,ama hiç kusmadım şimdide bayağı karnın çıktı kızzzz diyor not:30+3 üm.. e bi zahmet şişsin demi..

Içimde kotu bir his vardi şeker testiyle ilgili, 180 çıkmış haftabasi tekrar gidecegim hastaneye. Sizlerin kaç çıkmıştı?
Benim de 188 çıktı, diyetle 3-4 günde toparladı. Hiç endişelenme. Ben beyaz ekmek ve şeker tüketiyordum, yaptığım tek şey onları kesmek oldu.

Içimde kotu bir his vardi şeker testiyle ilgili, 180 çıkmış haftabasi tekrar gidecegim hastaneye. Sizlerin kaç çıkmıştı?
Ben 75 lik yaptırdım 163 çıktı iki saat sonrası İçin bir de hba1c de baktırdım onda sorun çıkmadı doktor bebeğin kilosu ve suyunda sıkıntı yok ama karbonhidrattan uzak duralım sonrası için sıkıntılı olursa diyetisyen desteği alırız dedi.

Benim de 188 çıktı, diyetle 3-4 günde toparladı. Hiç endişelenme. Ben beyaz ekmek ve şeker tüketiyordum, yaptığım tek şey onları kesmek oldu.
insallah ya. Ben beyaz ekmek yemiyorum tahilli onu da 2 dilim gunde, şekerde kullanmiyorum ama arada pasta tatli haftada 1.2 o da birde meyve çok severim hergün 1.2meyve yerim belki ondandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…