- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Ben bi kıllandım ya belki doğar doğmaz sünnet yaptırırız nasip bakalımBenim eşim bakardı arasına kireç gibi beyaz şeyler çıkıyordu,tıkanıklık yapmasın diye
Evet meyveden de olabilir, muz ananas portakal mesela baya şekerli. Beni doktorum endokrine yönlendirdi, genelde diyetle düşüyor nadir durumlarda insülin veriyoruz dedi. 3-4 gün diyete başlayıp 1 hafta boyunca her öğün öncesi ve sonrası ölçüm yaptım normal çıktı. Seninki de öyle düzelir moralini bozmainsallah ya. Ben beyaz ekmek yemiyorum tahilli onu da 2 dilim gunde, şekerde kullanmiyorum ama arada pasta tatli haftada 1.2 o da birde meyve çok severim hergün 1.2meyve yerim belki ondandir
Ya kısaca Allahın şanslı kulusun keyfini sür keyfiniHiç kusmadım da ben gebelik boyunca anlamıyorum gerçektenAma yiyorum sadece metabolizmam hızlı çalışıyor bir de bu mide şişkinliği yüzünden akşam yemeğim hafif oluyor. Tek çeşit yiyorum genelde. Ama kahvaltı falan gırla yiyorum. Eşime hep derdim ki ben şimdi boğazımı tutamıyorum hamile kalsam fil olurum. Ama olmayınca olmuyor işte. Bu arada hamur işi tüketmiyorum pek belki de ondan. Kendim yapacak vakit bulamıyorum yapıp getirenim de yok açıkçası Allah ne verdiyse kendim yapıp kendim yiyorum :) Bir tek pırasalı börek aşermiştim onu yaptım şu ana kadar.
Bende hiçbir hesap yok takipleşip burayı terk ederseniz bozuşuruz heeMerak ettm bak simdineden cumbür cemaat takiplesmiyoruz ki
Bende öyleyim canım 20 gündür eşim yok evde tekim Bi ihtiyacın var mı bile demediler beni geç ogluma bir patik bile almadılar daha Bi de sözde doğuma cagırın beni diyorlar görümceler eşime dedim sakın çagırma şimdi nasıl yalnız hamilelik geciriyorsam dogumda da tek olurum dedimKız ikizler burcuyum ben gel gitlerim var. Bir bakıyorsun neşeliyim bir bakıyorsun ağlıyorum. Tam bir manyak gibiyim. Valla bana neşe oluyorsun burada. Sen başta olmak üzere herkes neşe oluyor. Baya yalnız bir hamilelik geçiriyorum ben. zor dönemleri atlattım sonra da gelenim gidenim olmadı. Böyle tek tabancayım :)
Kızlar beklentiyi sıfırlamak en güzeliBende öyleyim canım 20 gündür eşim yok evde tekim Bi ihtiyacın var mı bile demediler beni geç ogluma bir patik bile almadılar daha Bi de sözde doğuma cagırın beni diyorlar görümceler eşime dedim sakın çagırma şimdi nasıl yalnız hamilelik geciriyorsam dogumda da tek olurum dedim
Ben aynı beeennnMisler gibi kusmadan, as ermeden bu aylara gel bu aylarda mide yanmasindan sürün
Ne tarafa ağlasam bilmiyorum.
Agzima bir lokma bisi atsam midemin yanmasindan öluyorum.
Napcami sasirdim
Gaviscona devam ediyorum ama etkisi geciyor onunda.
Resmen hayat kalitem dustu.
Surekli kocakarilar gibi ahh miden ahh suram ahh buran diye geziyorum evde inleye inleye.
Midemden baska sikintim yok sukurde iste o yetiyor zaten.
Dursun öyle normal doğuma hazırlamış kendini minikBu arada dünki kontrolde miniğim ters dönmüş hayata tersten bakıyordu. Bu haftadan sonra geri döner mi kafası yukarı acabaa
Döner canım geçenlerde bi tanıdığım doğum yaptı 38. Haftasında döndü çocukBu arada dünki kontrolde miniğim ters dönmüş hayata tersten bakıyordu. Bu haftadan sonra geri döner mi kafası yukarı acabaa
Benimde hep aksam oluyordu ama bu ara gunduzde olmaya basladiBen aynı beeennngündüz bişeyim yok ama senin gün içinde de yanıyor sanırım üç dört gündür başımı yastığa koymamla aman ya rabbi midemden boğazıma kezzap akıyor sanki kusma hissi yapıyo kalkıp bi dolanıyorum su gaviscon dik kafa uyumaya çalışıyorum
Amin canım aynen öyle normal dogum istiyorum zaten eşim o zaman a kadar düzgün Bi iş bulamazsa annemin yanında dogururum kimseye de demem dogum yaptım diyeMakarnakofte aman gölge etmesinler.
Benim esimim tayfasida merakdan gelir öyle yardim edelim harimiz dokunsun diye gelmezler.
Onlardan bizede 1 patik dahi gelmez.
Cunku oglumda da getirmediler.
Ben de dogum yapacagim gunu soylemeyecegim.
Esimede son hafta soylerim tarihi sezeryan olacagindan.
Gelsinler istemiyorum.
Ben hastanede de kimse olsun istemiyorum ben agri cekerken o geliyo bu gidiyo hoslanmiyorum.
Eve gelincede annem kalacak bir sure.
Evi 5dk zaten gunduz gider evine yine ben biraz ayaklaninca duruma gore gelir neticede onunda evi kocasi var.
Rabbim kimseye muhtac etmesin .
Kız benim eşim ben şancı ortasındayken bütün herkesle whatsapp grubu kurmuş alakasız kişilerde dahil oğlumuz geliyor,diye sinirden çatlamıştım beni arayıp sormayan insanlara canlı yayın yaptı resmenBende öyleyim canım 20 gündür eşim yok evde tekim Bi ihtiyacın var mı bile demediler beni geç ogluma bir patik bile almadılar daha Bi de sözde doğuma cagırın beni diyorlar görümceler eşime dedim sakın çagırma şimdi nasıl yalnız hamilelik geciriyorsam dogumda da tek olurum dedim
Bu arada dünki kontrolde miniğim ters dönmüş hayata tersten bakıyordu. Bu haftadan sonra geri döner mi kafası yukarı acabaa
Hahahahahah benim eşim bunu yapsa vallahi parçalardımKız benim eşim ben şancı ortasındayken bütün herkesle whatsapp grubu kurmuş alakasız kişilerde dahil oğlumuz geliyor,diye sinirden çatlamıştım beni arayıp sormayan insanlara canlı yayın yaptı resmenbak aklıma geldikçe sinirleniyorum hala,
Yok yok benm ki iyi ders aldı yasadıklarından onu yapmaz inşallahKız benim eşim ben şancı ortasındayken bütün herkesle whatsapp grubu kurmuş alakasız kişilerde dahil oğlumuz geliyor,diye sinirden çatlamıştım beni arayıp sormayan insanlara canlı yayın yaptı resmenbak aklıma geldikçe sinirleniyorum hala,
ben gebelik testinin pozitif çıktığı hafta 3 kg aldım , cidden anlamıyorum nasıl bu aya kadar 3-4 kg ile gelebiliyorsunuz
tamam ben de abarti bir kilo almadim total 8 kg ama hani 3 nasıl oluyor kızlar yiyemiyor musunuz içiniz mi almıyor? canınız mı cekmiyor?
Tarhana çorbası kuru dolma (patlican kabak biber kapya karışık) salata ve meyveli pudingEvet akşama ne yiyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?