Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
insallah ya. Ben beyaz ekmek yemiyorum tahilli onu da 2 dilim gunde, şekerde kullanmiyorum ama arada pasta tatli haftada 1.2 o da birde meyve çok severim hergün 1.2meyve yerim belki ondandir
Evet meyveden de olabilir, muz ananas portakal mesela baya şekerli. Beni doktorum endokrine yönlendirdi, genelde diyetle düşüyor nadir durumlarda insülin veriyoruz dedi. 3-4 gün diyete başlayıp 1 hafta boyunca her öğün öncesi ve sonrası ölçüm yaptım normal çıktı. Seninki de öyle düzelir moralini bozma

Ya kısaca Allahın şanslı kulusun keyfini sür keyfini
Merak ettm bak simdi neden cumbür cemaat takiplesmiyoruz ki
Bende hiçbir hesap yok takipleşip burayı terk ederseniz bozuşuruz hee

Bende öyleyim canım 20 gündür eşim yok evde tekim Bi ihtiyacın var mı bile demediler beni geç ogluma bir patik bile almadılar daha Bi de sözde doğuma cagırın beni diyorlar görümceler eşime dedim sakın çagırma şimdi nasıl yalnız hamilelik geciriyorsam dogumda da tek olurum dedim

Kızlar beklentiyi sıfırlamak en güzeli tırnağımız var başımızı kaşıyalım boşverinnn

Bu arada dünki kontrolde miniğim ters dönmüş hayata tersten bakıyordu. Bu haftadan sonra geri döner mi kafası yukarı acabaa

Misler gibi kusmadan, as ermeden bu aylara gel bu aylarda mide yanmasindan sürün
Ne tarafa ağlasam bilmiyorum.
Agzima bir lokma bisi atsam midemin yanmasindan öluyorum.
Napcami sasirdim
Gaviscona devam ediyorum ama etkisi geciyor onunda.
Resmen hayat kalitem dustu.
Surekli kocakarilar gibi ahh miden ahh suram ahh buran diye geziyorum evde inleye inleye.
Midemden baska sikintim yok sukurde iste o yetiyor zaten.

Ben aynı beeennn gündüz bişeyim yok ama senin gün içinde de yanıyor sanırım üç dört gündür başımı yastığa koymamla aman ya rabbi midemden boğazıma kezzap akıyor sanki kusma hissi yapıyo kalkıp bi dolanıyorum su gaviscon dik kafa uyumaya çalışıyorum

Makarnakofte aman gölge etmesinler.
Benim esimin tayfasida merakdan gelir öyle yardim edelim hayrimiz dokunsun diye gelmezler.
Onlardan bizede 1 patik dahi gelmez.
Cunku oglumda da getirmediler.
Ben de dogum yapacagim gunu soylemeyecegim.
Esimede son hafta soylerim tarihi sezeryan olacagindan.
Gelsinler istemiyorum.
Ben hastanede de kimse olsun istemiyorum ben agri cekerken o geliyo bu gidiyo hoslanmiyorum.
Eve gelincede annem kalacak bir sure.
Evi 5dk zaten gunduz gider evine yine ben biraz ayaklaninca duruma gore gelir neticede onunda evi kocasi var.
Rabbim kimseye muhtac etmesin .

Benimde hep aksam oluyordu ama bu ara gunduzde olmaya basladi
Azalcak derken cogaliyor.
Sanki istifra etsem rahatlicam ama o da olmuyor.
Tamam diyorum hic bisi yemim ama karnim grulduyo.
Ozellikle tatli ekmek falan yersem tamam aninda basliyor.
Corbayla gunu bitircem artik galiba.

Amin canım aynen öyle normal dogum istiyorum zaten eşim o zaman a kadar düzgün Bi iş bulamazsa annemin yanında dogururum kimseye de demem dogum yaptım diye

Kız benim eşim ben şancı ortasındayken bütün herkesle whatsapp grubu kurmuş alakasız kişilerde dahil oğlumuz geliyor,diye sinirden çatlamıştım beni arayıp sormayan insanlara canlı yayın yaptı resmenbak aklıma geldikçe sinirleniyorum hala,

Bu arada dünki kontrolde miniğim ters dönmüş hayata tersten bakıyordu. Bu haftadan sonra geri döner mi kafası yukarı acabaa
benim hep ters. Karnımın içine bakıyor yüzü. Ben doktora tekmelerini kalçamda hissediyorum demiştim de gülmüştü. Çünkü kalçanı tekmeliyor demişti. Hala arada kalçamda hissediyorum Bana doktor 35 e kadar yeri var döner sonra yeri daralır zor olur demişti.

Hahahahahah benim eşim bunu yapsa vallahi parçalardım

Yok yok benm ki iyi ders aldı yasadıklarından onu yapmaz inşallah

Ya ben yiyemedim, bulantim filab hic olmadida bende zaten hic olmaz öyle mide bulantıları,
ilk 6 ay boyunca, 10 kilo verdim,
gecen kontrolde 3 kilo almışım onu öğrendim, şimdide iştahım acildi son 2 ay artik nekadar alirsam doğuma kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…