Çok özeniyorum böyle aileler alınca bunu beğendim bak kızım falan diye getirince :) Bizimkilerde ses yok hiç. Öyle birşeye destek olma da yok maddi durumları da kötü değil kv özellikle. Ama ördüğü bi hırka onu da yelek öreceğim diye tutturduğu için ben hırka rica etmiştim ondan. Birşey almadılar. Alsınlar onlar da heveslensin isterdim. Ayyy benim gene duygusal olaylarım başladı. :)
Benim annemin 3. Torunu kuzucum bide ben bu yaşa kadar evlilik bebek düşünmeyince sonsuza kadar öyle olacak sandı evlenirkende bebiştede buldumcuk oldu bide Ayrı gayrı olmasın diye yapıyo en çok. Kayınvalideciğimden asla ses soluk yok iki yelek ördü bitti ilk torunu üstelik. Geçen gün kızım siz çok kıyabet almışsınız bebeğe ben büyük Alcam dedi eşimde aman annecim sen masraf etme dedi kaldı öyle kalırda eminim bir zıbın gelmez ben evlenirkende gelmedi çünkü ama elticipimin çeyizini kendi
Yaptı nerdeyse kayınvalidem. Gölge etmesin başka bişey istemem modundayım. Bebelerimiz çıplak kalmaz ya bizim hevesimiz yeter boşver
Amin canım aynen öyle normal dogum istiyorum zaten eşim o zaman a kadar düzgün Bi iş bulamazsa annemin yanında dogururum kimseye de demem dogum yaptım diye
Kaynar suda 2 3 dk haşlıyorum. Kabakları biraz dhaa uzun 1 dk falan fazla. Sonra iç için pirinç kıyma soğan kimyon nane karabiber pul biber koyuyorum bol yağ ekliyorum salça toz biber koyuyorum. Çiğden dolduruyorum. Üstüne sumak ve nar ekşisi ile su yapıyorum tabak koyup kısık ateşte yarım saate pişiyor. Göçmenim ama antep mutfağı seviyorum eşim Karadenizli o da seviyor etli yemrk
Kaynar suda 2 3 dk haşlıyorum. Kabakları biraz dhaa uzun 1 dk falan fazla. Sonra iç için pirinç kıyma soğan kimyon nane karabiber pul biber koyuyorum bol yağ ekliyorum salça toz biber koyuyorum. Çiğden dolduruyorum. Üstüne sumak ve nar ekşisi ile su yapıyorum tabak koyup kısık ateşte yarım saate pişiyor. Göçmenim ama antep mutfağı seviyorum eşim Karadenizli o da seviyor etli yemrk
Bizde de 'canım hiçbirşey yapmak istemedi' yemeği olarak hazır mantı var 10-15 günde bir yapıyorum neyse ki eşim çok seviyor her gün yapsam her gün yer.