Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kız benim hiç alakam yok bi yanım göçmen bi yanım Trabzonlu. Ben de ahım şahım yapmıyorım.
Ay ben bir kere denedim binbir emekle ugras didin derken limon tuzunun ayari kacinca bir tencere yemegi esim gormeden ortadan kaybettim o gunden beri tovbeliyim ama kime soylesem bu yemekte limon tuzu yok diyor herkes sumak suyuyla yapiyormus.. peki benim tarife bakarak yaptigim sey neydi bilmiyorum o tarifi yazani bulsam piçakliycam o derece kirginim

Ben de sumakla nar ekşisi ile yapıyorum limon tuzu hiç görmedim ben de. Beni mutfağa sokun 3 gün yemek yaptırın çok severim

Bebek ilk doğduğunda buruş buruş tüylü çirkin bişey oluyor eşim olur da öyle çekip aile grubuna atarsaa
Benim eşim daha en yakın arkadaşlarına hamile olduğumu bile söylemedi, bu da başka bir cins ama eksik bırakmaz farklı konularda çıldırtır insanı

Güzel görünüyor canım
Çöp posedinden buna mi gecsem ben denereden aldın acaba

Ay maşallah ne kadar tatlı bir bebek
Geçmiş olsun sana bu arada
İnşallah şeker sonucun iyi cikar canım

Erkekler bazen öyle tuhaf ve akıl dışı şeyler yapıyorlar ki, kafaları bizim gibi çalışmıyor kesinlikle
Hemde nasıl, art niyetli niye düşüyorsun,herkes çok memnun olmuş şaka gibi tembih ediyorum şimdiden de bakalım beni dinleyecek mi

Ben de sumakla nar ekşisi ile yapıyorum limon tuzu hiç görmedim ben de. Beni mutfağa sokun 3 gün yemek yaptırın çok severim
O tarifi bulamiyorum artik zaten, büyük ihtimal trollemis biri herkesi
Güzel görünüyor canım
Çöp posedinden buna mi gecsem ben denereden aldın acaba
Kiz al all valla daha elime gecmedi kalitesini bilemiyorum ama surekli kullanilan bisey bana mantikli geldi, trendyoldan aldim bu ekran goruntusu olan benimkiler

Bu arada kaçırıyorum diye buraya msj atınca,ücretsiz numune yollayalım diye msj gelmiş bana size de geldi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…