Benim de 160 çıktı canım iki haftadır ölçüm yapıyorum. Tatlı, ekmek, hamurişi yemeyince yüksek çıkmıyor. Merak etme biraz dikkat edersin sen de çözülür
Benim de 160 çıktı canım iki haftadır ölçüm yapıyorum. Tatlı, ekmek, hamurişi yemeyince yüksek çıkmıyor. Merak etme biraz dikkat edersin sen de çözülür
Insallah ya babam seker hast.çünkü ailede de baya var bende hamilelikte sürekli tatli yeme isteği oldu. 50lik yükleme yaptilar, size de oyle mi yapıldı, 100lukte yapılıyormuş?
Kıymasız olmaz ki ama yaaa bir de kuyruk yağı eklemek lazım biraz ohhh missss hatta bazı yerlerde pirinçsiz sadece kıymayla yapılanını yedim. Müthişti. Ara sıcak getirmişler yemekten önce, yemeği getirmeyin bundan getirin daha dicektim utandım
Insallah ya babam seker hast.çünkü ailede de baya var bende hamilelikte sürekli tatli yeme isteği oldu. 50lik yükleme yaptilar, size de oyle mi yapıldı, 100lukte yapılıyormuş?
Belimde çıkış benim de ufak da değil normalde çok ben vardı ben de. Hatta çok büyük bile vardı ameliyat ile aldılar. Şimdi görünce şaşırdım. Gidiyor mu peki sonra ?