Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Içimde kotu bir his vardi şeker testiyle ilgili, 180 çıkmış haftabasi tekrar gidecegim hastaneye. Sizlerin kaç çıkmıştı?
Benim de 160 çıktı canım iki haftadır ölçüm yapıyorum. Tatlı, ekmek, hamurişi yemeyince yüksek çıkmıyor. Merak etme biraz dikkat edersin sen de çözülür

Benim de 160 çıktı canım iki haftadır ölçüm yapıyorum. Tatlı, ekmek, hamurişi yemeyince yüksek çıkmıyor. Merak etme biraz dikkat edersin sen de çözülür
Insallah ya babam seker hast.çünkü ailede de baya var bende hamilelikte sürekli tatli yeme isteği oldu. 50lik yükleme yaptilar, size de oyle mi yapıldı, 100lukte yapılıyormuş?

kıyma dedin büyü bpzuldu hacı,yemek içinde et kıyma tavuk yemem. Kusura bakma sana gelmicem Ama kıymasız olarak bu tarifi denicem
Kıymasız olmaz ki ama yaaa bir de kuyruk yağı eklemek lazım biraz ohhh missss hatta bazı yerlerde pirinçsiz sadece kıymayla yapılanını yedim. Müthişti. Ara sıcak getirmişler yemekten önce, yemeği getirmeyin bundan getirin daha dicektim utandım

Kızlar vücudunda ben çıkan oldu mu ben de normalde çok ben vardı şimdi baktım belimde benler çıkmış yeni yeni gıcır gıcır

Kızlar vücudunda ben çıkan oldu mu ben de normalde çok ben vardı şimdi baktım belimde benler çıkmış yeni yeni gıcır gıcır

Benim ilk hamileliğimde çıkmıştı canım. Şimdi de çıktı. Benim boynumda çıkıyor. Çok küçük küçük et benleri. Elime takılıyor öyle farkediyorum

Benim ilk hamileliğimde çıkmıştı canım. Şimdi de çıktı. Benim boynumda çıkıyor. Çok küçük küçük et benleri. Elime takılıyor öyle farkediyorum
Belimde çıkış benim de ufak da değil normalde çok ben vardı ben de. Hatta çok büyük bile vardı ameliyat ile aldılar. Şimdi görünce şaşırdım. Gidiyor mu peki sonra ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…