Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Evet kız annem de öyle söyledi. Bir de kız çocuk çok sürünür dedi. Gerçekten öyle içim bayılıyor bazen. Ama göbeğimi gören erkek sanıyor çünkü yayvan değil sivri ve önde.
Benim de kız midemde çok baskı var bi de çok hareket ediyor gece gündüz maşallah. Bu sıralar midemde yanma basladi bogazima kadar çok fena. Gece oturur durumda uyuyorum mecbur surekli uyaniyorum. Benim de karnimi goren erkek bu diyor ama vucut yapimizla alakalı demekki 16 kilo aldım hic belli degil bi karnin var diyorlarBu mide yanmasına bi çare yok mu arkadaslar gaviscon mu alsam ben de yedigim burnumdan gelir oldu artık

Yatmadan önce bir bardak süt üstüne bir bardak su içersen gece rahatsız etmiyor. Ben öyle yaptım

bende öyle yaptım aslında ama o sırada bebeğin ağzını kapattım burnundan fışkırtsın diye
Bebegin agzini kapatmayin sakın kulağa su kaçirirsanız orta kulak iltihabi olur Allah korusun.
Cekme islemini doktorlar cok onermiyorlar burun ici kılları zarar gördüğü için. Nazal yıkamayı tavsiye ediyorlar bi burundan veriyosun serum fizyolojigi diger burundan bosaliyor sümük komple geniz arkası temizleniyor.

Bu tarz cnm fisfis ve bez hergun yapiliyor gobek dusene kadar.

Greensey ama yaprak sarma yaparken içine bende limon tuzu atarım. 1 çay bardağı suya 4-5 tane gibi bi ölçüde. Limon tuzu konusu doğru olabilir derim ben.
İste ben 4-5 adet degil de birkac kasik atinca doa zivanadan çikti o zamanlar yeni evliyiz tabii limon tuzuyla tanismamiz o güne dayaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…