Belimde çıkış benim de ufak da değil normalde çok ben vardı ben de. Hatta çok büyük bile vardı ameliyat ile aldılar. Şimdi görünce şaşırdım. Gidiyor mu peki sonra ?
Evet hep sakin bir çocuktu
Bebebkken sadece bir gece uykusuz kaldım.
Hala da öyledir minnosum
Bu ona kıyasla daha kipirdak valla ki bu da kız
Korkuyorum
Evet hep sakin bir çocuktu
Bebebkken sadece bir gece uykusuz kaldım.
Hala da öyledir minnosum
Bu ona kıyasla daha kipirdak valla ki bu da kız
Korkuyorum
Bilimsel bir geçerliliği yoktur belki
Tesadüftür
Napiuyoruz ?moral bozacak ,keyif kaçıracak cümleleri hayatımıza sokmuyoruz
Evrene güzel ,pozitif mesajlar gönderelim...
Evet kız annem de öyle söyledi. Bir de kız çocuk çok sürünür dedi. Gerçekten öyle içim bayılıyor bazen. Ama göbeğimi gören erkek sanıyor çünkü yayvan değil sivri ve önde.
Benim de kız midemde çok baskı var bi de çok hareket ediyor gece gündüz maşallah. Bu sıralar midemde yanma basladi bogazima kadar çok fena. Gece oturur durumda uyuyorum mecbur surekli uyaniyorum. Benim de karnimi goren erkek bu diyor ama vucut yapimizla alakalı demekki 16 kilo aldım hic belli degil bi karnin var diyorlarBu mide yanmasına bi çare yok mu arkadaslar gaviscon mu alsam ben de yedigim burnumdan gelir oldu artık
Benim de kız midemde çok baskı var bi de çok hareket ediyor gece gündüz maşallah. Bu sıralar midemde yanma basladi bogazima kadar çok fena. Gece oturur durumda uyuyorum mecbur surekli uyaniyorum. Benim de karnimi goren erkek bu diyor ama vucut yapimizla alakalı demekki 16 kilo aldım hic belli degil bi karnin var diyorlarBu mide yanmasına bi çare yok mu arkadaslar gaviscon mu alsam ben de yedigim burnumdan gelir oldu artık
Biz alıyoruz seti eczaneden benim ilkinde oyleydi en azindan degismediyse. Setin icinde tek kullanimlik gazli bezler bi de alkollü fisfis var her banyodan sonra göbekten eskisini cikarip yenisiyle degistiriyorsun mikrop kapmamasi icin.
aynen onu tıkanık nefes alamıyorken görmek zor sadece ben çok çekmemeye özen gösteriyordum kendi aksın diye yüzüstü çevirip bekliyordum 4 aylık olunca
bi doktor çekerken yararlı şeylerde çekiliyor içi daha çok kuru kalıyo falan demişti burnun
Greensey
ama yaprak sarma yaparken içine bende limon tuzu atarım. 1 çay bardağı suya 4-5 tane gibi bi ölçüde. Limon tuzu konusu doğru olabilir derim ben.