Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Başıma ağrı girdi yemin ederim. Twitter yıkılıyor haberlerle. Basın hiç bir şey söylemiyor. Çok acı çok. Kaç eve ateş düştü.

Facebook, twitter yavaşladı. Çok yazık çok. Doğru haberlere ne zaman ulaşabilecez acaba biz.
Doğru haber bana artık hayal geliyor, tv’de her şeyin örtbas edilmesi, sosyal medyada ise şişirilmesi yetti artık. Ayrıca malesef 9 şehit sayısına inanmıyorum bu kadar telaşe varsa o sayı daha fazladır çok üzülerek söylüyorum.

Bende inanmıyorum malesef. Hava saldırısında 9 şehit olması imkansız. Vali resmen hastanelere gelmeyin, gerçeği görmeyin demek istiyor. Whatsap konuşma videosu var bir tane çocuklar 58 şehit diyor. Off Allahım çok acı.

Aminnn,bizim içimiz acırken yaralı da çok çocuğu orda olan analar yanıyordur,Allahım yar ve yardımcıları olsun
Allah içlerine ferahlık versin inşallah. Bugün haberlerde 8 aylık hamile kadını gördüm eşinin şehit cenazesinde eşimle oturup keyif yaptığımdan utandım

Allah içlerine ferahlık versin inşallah. Bugün haberlerde 8 aylık hamile kadını gördüm eşinin şehit cenazesinde eşimle oturup keyif yaptığımdan utandım
Aminnn Aminnn...Ne acı,bende oğlum kucağımda uyudu,Ne zor büyütülüyor,Rabbim acılarını yaşatmasın,her evlat anasının göz bebeği çok zor ya

Instagram tiwitr o kadar yavasladi ki resmen haber yayilmasin dye ugrasiliyor cok uzucu rabbim ailelerine sabir versin

Günaydın diyesim yok ta,Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar diyeyim bari. Rabbim acısı olan herkesin gönlüne ferahlık versin. Zalimleri sevindirmesin inşallah. Mübarek günlerde kim ki zerre bile olsa sebep oluyorsa bunca acıya, kahru perişan olsunlar. Yeter da artık.

Lc waikiki sepette ekstra %20 indirim var. Kızlar için özellikle hariiiiikaaa şeyler var.

Bir de hepsiburada da şu küvet takımlarına denk geldim, sanki birisi sormuştu.
Ben sormuştum canım ama ben söz dinleyen birisiyim sen e bebekteki indirimi söyleyince o günü kaçırmadım tenk yuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…