İnsanların tepkilerinden nasıl bir çekinmeleri varsa,tüm sosyal medya whats app hatta youtube bile erişimsiz. Oysa ki bizler sesimizi çıkarmaktan korkalı çok oldu. Bari bıraksınlarda ayrı olan insanlar birbirinden haber alsa.
Hatay'daki arkadaşım da diyor geceden beri ambulanslar durmamış siren sesleri diyor anons yapılıyormuş kan bagısı için hastaneler curcunaymış inşallah o sayı doğrudur düşünmek istemiyorum bir tabur askerin şehit olduğunu
Hatay'daki arkadaşım da diyor geceden beri ambulanslar durmamış siren sesleri diyor anons yapılıyormuş kan bagısı için hastaneler curcunaymış inşallah o sayı doğrudur düşünmek istemiyorum bir tabur askerin şehit olduğunu
Şimdi haberim oldu yıkıldım bir canı dünyaya getirmek büyütmek için emek vermeyen adamların yönettiği dünyada savaşlar olması çok normal.. kızlarımızı da iyi eğitelim söz hakları olsun yönetimde çareyi şiddette aramasın ülkeler.
arkadaşlar benim eşim askeri personel dün akşam aldığımız bilgiye göre bir tabur askerimize rusya tarafından uçakla bombalı saldırı düzenlendiği ve taburdan hiç bir haber alınamadığı allah yar ve yardımcımız olsun. Rabbim şehitlerimizin ailelerine sabırlar versin durum çok vahim
arkadaşlar benim eşim askeri personel dün akşam aldığımız bilgiye göre bir tabur askerimize rusya tarafından uçakla bombalı saldırı düzenlendiği ve taburdan hiç bir haber alınamadığı allah yar ve yardımcımız olsun. Rabbim şehitlerimizin ailelerine sabırlar versin durum çok vahim
Sonuçta havadan saldırı bende daha fazla olduğunu düşünüyorum,uyuyamadım,yüzüm gözüm şiş,eşime diyorum ben bile böyleysem,yakınlarını düşünemiyorum,ve devamı gelecek malesef Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin,acı göstermesin daha fazla
Ah ah gitti ana kuzuları.. dün sabah da uyanınca görmüştüm face gruplarının birinde yöneticilerden biri paylaşmıştı, falanca kişinin eşi şehit olmuştur diye.. gruptan aynı bizler gibi bir kadın, aldığı giysileri falan paylaşmış, yaptığı hazırlıkların fotoğrafını çekmiş garibim. Evladını göremeden şehit olmuş yazık diye içime oturmuştu.
Bu sabah uyandım daha beteri. Sebep olanlar her kimlerse kaç milyonun ahı üzerlerinde artık
Merhaba herkese
Benim de moralim çok bozuk
Gece uykum kaçmıştı internete girip okudum 33 şehit diye ..bir o kadar da yaralı var
Suriyelilerin bir çoğu burda refah içinde yaşarken ,bizim askerimizin ölmesi çok acı ...yine aynı cümleleri duyacağız :bicak kemiğe dayandı ,misliyle karşılık verilecek,kanları yerde kalmayacak...o kadar can gittikten sonra kanı yerde kalsa nolur kalmasa nolur ...
şimdi siyasi liderler çıkıp tek tek kınar,
ülkemizdekiler de misliyle karşılığı verilecektir der..
hep ayni ne yazık ki..
o Anaların yüreğindeki yangının hesabını kim verecek..
Merhaba herkese
Benim de moralim çok bozuk
Gece uykum kaçmıştı internete girip okudum 33 şehit diye ..bir o kadar da yaralı var
Suriyelilerin bir çoğu burda refah içinde yaşarken ,bizim askerimizin ölmesi çok acı ...yine aynı cümleleri duyacağız :bicak kemiğe dayandı ,misliyle karşılık verilecek,kanları yerde kalmayacak...o kadar can gittikten sonra kanı yerde kalsa nolur kalmasa nolur ...
Bin tane ölse benim bir ana kuzuma değişir mi değişmez. Sınır kapıları açılmış inş giderler ülkemizden. Yoksa insanlar onlara bilenip saldıracak bu da ülkemizde daha çok kaosa sebep olacak.
Zaten haber mi var doğru düzgün, biz de onları vurduk diye halkı oyalamaya çalışıyorlar. Vali dışında bir devlet insanı çıkıp da iki kelam etmedi. Geceden beri başıma ağrı girdi, kimbilir o askerlerin aileleri eşleri dostları ne durumda. Allah sonumuzu hayretsin, sebep olanların bin belasını versin.
Gunaydinlar diyecek hic bir laf bulamiyorum.benim babamda askerdi giderdi tatbikatlara gunlerce gelmezdi gelisini beklerdik geldimi dunyalar bizim olurdu.simdi bir suru yavruda babasıni bekliyor,oglunu bekliyor ,esleri bekliyor.hep bir beklenti olacak özlem olacak cok zor rabbim sabir versin kalanlara sehitlerimizde nur icinde yatsınlar.
O kadar canım acıdı ki, hala kendime gelebilmiş değilim dün geceden beri. Eşleri, anneleri, babaları ne alemde diye düşünüp duruyorum. Allah peygamber sabrı versin her birine.