Zaten haber mi var doğru düzgün, biz de onları vurduk diye halkı oyalamaya çalışıyorlar. Vali dışında bir devlet insanı çıkıp da iki kelam etmedi. Geceden beri başıma ağrı girdi, kimbilir o askerlerin aileleri eşleri dostları ne durumda. Allah sonumuzu hayretsin, sebep olanların bin belasını versin.
ABD senato üyesi açıklama yapmış. Trump yapmamış diye eleştriyorlardı NTV'de. Sinirim bozuldu sanki bizden çıkıp açıklama yapan oldu da ABD'den bekliyoruz.
Hala erisim yok televozyonda ise ustu kapatiliyor yalan yanlis haberler olan analara evlatlara oldu karni burnunda eslere oldu olan bizim bile icimiz acirken onlari dusunemiyorum rabbim acilarina dayanma gucu versin
Zaten haber mi var doğru düzgün, biz de onları vurduk diye halkı oyalamaya çalışıyorlar. Vali dışında bir devlet insanı çıkıp da iki kelam etmedi. Geceden beri başıma ağrı girdi, kimbilir o askerlerin aileleri eşleri dostları ne durumda. Allah sonumuzu hayretsin, sebep olanların bin belasını versin.
Günaydın kızlar. Ben de çok üzüldüm olup bitene. Bence düşündüğümüzden çok daha fazla kayıp var. Bir sürü masum genç... Yaşanmamış, yarım kalmış hayatlarına ayrı üzülüyorum, yakınlarına, annelerine ayrı... En kötüsü de tüm bunların bir hiç uğruna yaşanıyor oluşu...
benim kuzenimde idlibte görevdeydi, ben olan biteni sabah duydum. duyduğumdan beri gözyaşlarım dinmiyor. gece annesine mesaja atıp helallik istemiş. iyiyim yazmış ama sonrasında haber alınamadı. arayıp halamı konuşamıyorum bile sadece mesaj atabildim. çok zor bir durum kimsenin canı acımasa keşke.
Rusya biz vurmadık dedi.
Nato Türkiye talebiyle o.üstü toplanıyor.
Abd kınadı Türkiye Rusya'dan s400 almayı bırakmalı dedi.
Bizimkiler sınır kapılarını açtı suriyeliler Yunanistan üzerinden Avrupaya kaçıyor.
Çok çok kötü bi güne uyandım. Lafın gelişi işte uyanmakta hiç ama hiç uyumadım. Tesadüfen yatılı misafirim vardı bu işlerin en içinden o ses kayıtları birbirlerine attıkları Mesajlar içim öyle yandı öyle yandı ki. 118 en son gelen ölü sayısı 2 bölük tamamen silinmiş bir bölük enkaz altında hala kaç tane daha ölü olur belirsiz. Söylenenler ise bambaşka savaş hazırlığı telaşı. 12 haftalık bebeğimi karnımda kaybettiğimde yaşadığım acıyı hatırlıyorum, birde binbir ümitle hayalle büyütülmüş gencecik fidanların yok olduğunda annelerinin içindeki acı. İçim o kadar yanıyo mudur ki? Gerçekten anlayabiliyo muyumdur onları? Hamdolsun Rabbime her günümüze de gerçer mi bu acı? Söner mi bu ateş? Biz unuturuz kahretsin unuturuz üç beş güne de ya onlar