- 6 Mart 2017
- 804
- 1.047
- 63
maalesef ev kira kısmetse seneye alacağız, o zaman oda yaparız diye düşünmüştük. Şu an evimiz 2+1Canım ev kendinizin mi kira mı, boş odanız var mı?
Eğer kendi evinizse ve boş odanız varsa büyük gömme dolap yaptırabilirsin ben öyle yapmıştım. Ama başka bişey almadım. Oda takımının dolabından daha kullanışlı oluyor, tavana kadar olduğu için bütün ıvır zıvırı topluyor.
Oğlumun odası var,3 yaşında anca geçtik,acele etme eşyaları karışmasın diye yeni bebeği yanımdaki beşiğe taktırcam odadamızki şifonyeri boşalttım,yeter onunkileremaalesef ev kira kısmetse seneye alacağız, o zaman oda yaparız diye düşünmüştük. Şu an evimiz 2+1
Normal doğumu tattin yaniimuz,ceviz,tahin pekmez,kabak cekirdegı ,yumurta ,hergun ye et, omega 3 lu vitamin.
korkma canim sen.rahat ol sen ne kadar rahat olursan dogum o kadar rahat gecer.ben 3.yapicam gene normal olsun istiyorum.kucagina alinca hersey geciyor.
Düşünmeden edemiyordum artıkBen de normal doğum çok ister ve korkmazdım ama vakit yaklaşınca kalbim bi gümbürdüyorbazen diyorum herkes gibi yapıcaz ve geçecek bazen diyorum nasıl olacak.
Aaa oylemiymisssOkuduğum kitap da (hypnobirthing) korku olursa acı olur korkmayın diyorkorku bilmem ne sinirini etkiliyormuş o açılma olmasını engelliyormuş vs vs anlatıyor kitap.
Tesekkurler merak ettim dr simdilik bisey demiyor ne zaman birakacagima dairben ikizlerimde doğuma kadar kullanmıştım ama benim tuvalet dışında ayaga kalkmam yasaktı benim baya riskli diye öyle vermişti başkalarında daha erken kesiyor onu durumuna göre doktor belirleyecek canım
Otri bebe kullanıyorum ben memnunum 3,5 yıl olduKızlar size bir sorum olucak burun aspiratörleri arasında otri bebe ve chicco Jun burun aspiratör arasında kaldım kullanan anneler fikir verebilir mi hangisi daha iyi kullanışlı? Chicco için filtreden geçiyor demişler yorumlarda kullananlar var mı?
Ahahahahaha ilahiValla bence normal biz en son çocuğu yapmıştık onu hatırlıyorum:)
aa bana kalsa birakcam ama esim sagolsun pesimde27. hafta itibariyle biz de bıraktık o işleri...sağımdan soluma zor dönüyorum göbekten hal mi kalıyor.
buyuk dolap almasanda cekmeceli bir sey alabilirsin cnmselam kızlar, ben minnoş kızıma oda yapamayacağım odamıza beşik aldık ama şimdiden o kadar çok eşyası ıvırı zıvırı oldu ki ne yapacağımı şaşırdım oraya buraya sokuşturdum dağınık oldu. Siz hepiniz oda yaptınız mı bebişlere, napsam dolap mı alsak acaba gidip fikrinize ihtiyacım var
otri bebe kullandim.rahat guzelKızlar size bir sorum olucak burun aspiratörleri arasında otri bebe ve chicco Jun burun aspiratör arasında kaldım kullanan anneler fikir verebilir mi hangisi daha iyi kullanışlı? Chicco için filtreden geçiyor demişler yorumlarda kullananlar var mı?
Dusunsen ne olur kuzum bu girisin birde cikisi varNormal doğumu tattin yaniiilk olunca biraz evham yaptım açıkçası bazen kasılmalar hissediyorum bu kız durmucak gibi geliyor daha çok tırsıyorum
Düşünmeden edemiyordum artık
Aaa oylemiymisssdusunmeyeye calisicam ama olmuyorrrr bir arkadaşım benden önce doğum yaptı normal diorki ağladım artik alın şunu diee 1 saat sürdü ama doğurduktan sonra rahatlama geldi hele bebisi görünce hepsi aklımdan uçup gitti dedi banada ,bizede aynısından inss
Benim de geldi çok ok az göğüslerinle oynama :) dediler. Oynamamıştım ama. 1 hafta oldu başka gelmedi.Kızlar bugün sağ göğsünden sütyenime bir leke bulaşmış renkli olduğu için ayırt edilmiyor ama leke bırakmış orda.kolostrum bu mu acaba tek göğüsten gelmiş ama
Benim de 1 aydır sağ göğsümden sanırım çok azıcık süt sızıyor. Gece sütyeni çıkarınca kurumuş beyaz leke görüyorum ama çok normal bir sorun olmaz merak etmeyin.Kızlar bugün sağ göğsünden sütyenime bir leke bulaşmış renkli olduğu için ayırt edilmiyor ama leke bırakmış orda.kolostrum bu mu acaba tek göğüsten gelmiş ama
Ben chicco kullandım memnundumKızlar size bir sorum olucak burun aspiratörleri arasında otri bebe ve chicco Jun burun aspiratör arasında kaldım kullanan anneler fikir verebilir mi hangisi daha iyi kullanışlı? Chicco için filtreden geçiyor demişler yorumlarda kullananlar var mı?
Benim de ilk kez oldu göğüs ucum kadar minicik bir leke.inşallah tekrarlamazBenim de 1 aydır sağ göğsümden sanırım çok azıcık süt sızıyor. Gece sütyeni çıkarınca kurumuş beyaz leke görüyorum ama çok normal bir sorun olmaz merak etmeyin.
Ya hadi esin unuttu da.sen bu saate kadar nasıl bişey demeden durabildin kiEşimin doğum günümü unutması var birde sabahtan beri bekliyorum 2 çift laf ama yok şimdide uyudu birşey demez heraldebenmi çok abartıyorum uzuldum de coook
Iyiki dogdun cnm.isi cok stresliyse unutmustur.Eşimin doğum günümü unutması var birde sabahtan beri bekliyorum 2 çift laf ama yok şimdide uyudu birşey demez heraldebenmi çok abartıyorum uzuldum de coook
Inadimdan demedim belki söyler diye ama söylemeden uyudu işte poffss bakalım ne zaman hatırlayacakYa hadi esin unuttu da.sen bu saate kadar nasıl bişey demeden durabildin ki
Evet canm sabahtan beri stresli ve yoğun bir işi varmış öyle söyledi durdu ama facebook uygulamasından bildirim gitmesi gerekiyor gitmistrde bilemedim uzuldum yaniIyiki dogdun cnm.isi cok stresliyse unutmustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?