Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
maalesef ev kira kısmetse seneye alacağız, o zaman oda yaparız diye düşünmüştük. Şu an evimiz 2+1

maalesef ev kira kısmetse seneye alacağız, o zaman oda yaparız diye düşünmüştük. Şu an evimiz 2+1
Oğlumun odası var,3 yaşında anca geçtik,acele etme eşyaları karışmasın diye yeni bebeği yanımdaki beşiğe taktırcam odadamızki şifonyeri boşalttım,yeter onunkilere

muz,ceviz,tahin pekmez,kabak cekirdegı ,yumurta ,hergun ye et, omega 3 lu vitamin.
korkma canim sen.rahat ol sen ne kadar rahat olursan dogum o kadar rahat gecer.ben 3.yapicam gene normal olsun istiyorum.kucagina alinca hersey geciyor.
Normal doğumu tattin yanii ilk olunca biraz evham yaptım açıkçası bazen kasılmalar hissediyorum bu kız durmucak gibi geliyor daha çok tırsıyorum
Ben de normal doğum çok ister ve korkmazdım ama vakit yaklaşınca kalbim bi gümbürdüyor bazen diyorum herkes gibi yapıcaz ve geçecek bazen diyorum nasıl olacak.
Düşünmeden edemiyordum artık
Okuduğum kitap da (hypnobirthing) korku olursa acı olur korkmayın diyor korku bilmem ne sinirini etkiliyormuş o açılma olmasını engelliyormuş vs vs anlatıyor kitap.
Aaa oylemiymisss dusunmeyeye calisicam ama olmuyorrrr bir arkadaşım benden önce doğum yaptı normal diorki ağladım artik alın şunu diee 1 saat sürdü ama doğurduktan sonra rahatlama geldi hele bebisi görünce hepsi aklımdan uçup gitti dedi banada ,bizede aynısından inss

ben ikizlerimde doğuma kadar kullanmıştım ama benim tuvalet dışında ayaga kalkmam yasaktı benim baya riskli diye öyle vermişti başkalarında daha erken kesiyor onu durumuna göre doktor belirleyecek canım
Tesekkurler merak ettim dr simdilik bisey demiyor ne zaman birakacagima dair

Kızlar size bir sorum olucak burun aspiratörleri arasında otri bebe ve chicco Jun burun aspiratör arasında kaldım kullanan anneler fikir verebilir mi hangisi daha iyi kullanışlı? Chicco için filtreden geçiyor demişler yorumlarda kullananlar var mı?

Otri bebe kullanıyorum ben memnunum 3,5 yıl oldu

27. hafta itibariyle biz de bıraktık o işleri...sağımdan soluma zor dönüyorum göbekten hal mi kalıyor.
aa bana kalsa birakcam ama esim sagolsun pesimde
buyuk dolap almasanda cekmeceli bir sey alabilirsin cnm
otri bebe kullandim.rahat guzel

Dusunsen ne olur kuzum bu girisin birde cikisi var

Kızlar bugün sağ göğsünden sütyenime bir leke bulaşmış renkli olduğu için ayırt edilmiyor ama leke bırakmış orda.kolostrum bu mu acaba tek göğüsten gelmiş ama

Kızlar hepinize selamlar bu sıralar buralar sakin. 2 gündür agrı ve atesle bogusuyorum. Oglan hasta oluyor direk ben de hastayım bu sene bıktım artık. Doktor kontrolum vardı bugün kızım iyi görünüyor 1650 gr olmuş. Plasentam da cekilmis artik şükür. Bebek de baş aşağı dönmüs hersey yolunda. Doktorum atesli hastayım deyince enfeksiyon bolumune mutlaka gorun dedi. Atesim cikarsa da parol alabilirmisim. Bu hamilelik resmen hastalıklardan burnumdan geldi yaa artık doğsalardı da bi rahat etseydik. Neyseki az kaldı

Kızlar bugün sağ göğsünden sütyenime bir leke bulaşmış renkli olduğu için ayırt edilmiyor ama leke bırakmış orda.kolostrum bu mu acaba tek göğüsten gelmiş ama
Benim de geldi çok ok az göğüslerinle oynama :) dediler. Oynamamıştım ama. 1 hafta oldu başka gelmedi.

Benim de 1 aydır sağ göğsümden sanırım çok azıcık süt sızıyor. Gece sütyeni çıkarınca kurumuş beyaz leke görüyorum ama çok normal bir sorun olmaz merak etmeyin.

Ben chicco kullandım memnundum

Eşimin doğum günümü unutması var birde sabahtan beri bekliyorum 2 çift laf ama yok şimdide uyudu birşey demez heralde benmi çok abartıyorum uzuldum de coook
Iyiki dogdun cnm.isi cok stresliyse unutmustur.

Ya hadi esin unuttu da.sen bu saate kadar nasıl bişey demeden durabildin ki
Inadimdan demedim belki söyler diye ama söylemeden uyudu işte poffss bakalım ne zaman hatırlayacak
Iyiki dogdun cnm.isi cok stresliyse unutmustur.
Evet canm sabahtan beri stresli ve yoğun bir işi varmış öyle söyledi durdu ama facebook uygulamasından bildirim gitmesi gerekiyor gitmistrde bilemedim uzuldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…