Inadimdan demedim belki söyler diye ama söylemeden uyudu işte poffss bakalım ne zaman hatırlayacak
Evet canm sabahtan beri stresli ve yoğun bir işi varmış öyle söyledi durdu ama facebook uygulamasından bildirim gitmesi gerekiyor gitmistrde bilemedim uzuldum yani
Eşimin doğum günümü unutması var birde sabahtan beri bekliyorum 2 çift laf ama yok şimdide uyudu birşey demez heralde benmi çok abartıyorum uzuldum de coook
Nice güzel yaslara kafası yoğundur,hatırlamasa bile bi kafede yada evde kendi pastanı al kutla,kendini mutlu et o da utanır,ben unutmasın diye aralarda hatırlatırım,napım bende çok takarım
Günaydın kızlar
Bana bebise kilo aldıracak gıdalardan biraz bahsedebilir misiniz
işteyken dikkat ediyorum meyveme,bademe, yumurtama falan ama haftasonlari bazen aksama kadar kahvaltiyla duruyorum.
4 yasinda bir kızım var , bir saniyem dinlenerek gecmiyor bilen bilir
üstüne ufak tefek ev işleri de eklenince siz düşünün gerisini..
direk bebege yarayacak kilo yapacak ne yemek lazım ?
Benim gogus uclarimda kuruma olmaya baslasi yara mi olacak ne olacak.
Oysa her gun hindistancevizi yagi suruyorum.
Lansinoh gogusucu kremim kargoda gelsinde baslicam hemen sürmeye.
Ben hep battaniye,muslin ortu falan aldim ama pike almadim.
Pike alicam 1 tanede.
Yazin aksam orterim battaniye kalin muslin ince olur gibi dusunuyorum
Pike alicam 1 tanede.
Benim de kuruyor hatta beyaz sarı parçacıklar kopuyor zaten göğüs ucu olam bir insan değilim.lansinoh geldi bana henüz sürmedim başlasam mı?kahverengi olan bölüm pul pul oldu kurudu
Benim de kuruyor hatta beyaz sarı parçacıklar kopuyor zaten göğüs ucu olam bir insan değilim.lansinoh geldi bana henüz sürmedim başlasam mı?kahverengi olan bölüm pul pul oldu kurudu
Benimde.uclari sarariyor kabuk oluyor.istersen surebilirsin hindistan cevizinyagi vaselin vs de sure.bilirsin zaten gogusnucu son haftalarda surmek lazim yhmusasin diye memeler.
Pike alicam 1 tanede.
Günaydın kızlar bugün doktor randevum vardı bizim kızı gördük çok şükür bi sıkıntısı yok. Uykucu çıktı bu sefer. Eller hep yanaklarda . Doktor kepçe kulaklı gibi dedi ( benim kulaklarım kepçe) . Ay dedim çok şükür bişisi bana benzicek bu aralar kimsenin canı paylaşım yapmak istemiyo ama özledim buraların çok canlı olduğu zamanları.
herkese günaydınlaaar
günlerdir öksürmekten perişan oldum, kaburgalarım batıyooor
çok şükür miniğim iyi, ayyy 1600kg olmuş, kıpır kıpırdı yine, hele o çenesi aynı abisiii
doktorum öksürük açılmayı tetikler diye 1 hafta rapor verdi evde dinleniyorum, taşınmıştık rahat rahat ev yerleştiriyorum
daha bebek için alacak bir sürü ihtiyaç var ama elim değmiyor hantallaştım valla
herkese günaydınlaaar
günlerdir öksürmekten perişan oldum, kaburgalarım batıyooor
çok şükür miniğim iyi, ayyy 1600kg olmuş, kıpır kıpırdı yine, hele o çenesi aynı abisiii
doktorum öksürük açılmayı tetikler diye 1 hafta rapor verdi evde dinleniyorum, taşınmıştık rahat rahat ev yerleştiriyorum
daha bebek için alacak bir sürü ihtiyaç var ama elim değmiyor hantallaştım valla
Gunaydin masallah kuzuya buyumus artik 1 li kilolara gectiler sukurler olsun.gecmia olsun o oksuruk uzun sure gecmiyor.illet bisey.bende öyleyim totom zor kalkiyor cocuklar var diye yatamiyorum ama.