Benim de kuruyor hatta beyaz sarı parçacıklar kopuyor zaten göğüs ucu olam bir insan değilim.lansinoh geldi bana henüz sürmedim başlasam mı?kahverengi olan bölüm pul pul oldu kurudu
Bende de aynı durum var bir süredir başladım lansinoh kullanmaya. Ama lanolin hayvan kaynaklı yağ olduğu için bebeklerde uygun görülmüyor bilginiz olsun. Doğum sonrası ben mustelanın ürününü kullanıcam oldukça doğal içerikli ve çok iyiymiş tedavi edici yönü
Bende de aynı durum var bir süredir başladım lansinoh kullanmaya. Ama lanolin hayvan kaynaklı yağ olduğu için bebeklerde uygun görülmüyor bilginiz olsun. Doğum sonrası ben mustelanın ürününü kullanıcam oldukça doğal içerikli ve çok iyiymiş tedavi edici yönü
Günaydın kızlar bugün doktor randevum vardı bizim kızı gördük çok şükür bi sıkıntısı yok. Uykucu çıktı bu sefer. Eller hep yanaklarda . Doktor kepçe kulaklı gibi dedi ( benim kulaklarım kepçe) . Ay dedim çok şükür bişisi bana benzicek bu aralar kimsenin canı paylaşım yapmak istemiyo ama özledim buraların çok canlı olduğu zamanları.
Ben de okuldayım 17sinde randevum var doğum iznim başlıyor sizin de az kalmıştır.ben bu haftasonu nst ye girdim,24.haftada kanama ve hafif kasılma yaşadığım için
ben yedim gecen gun oglumun cani cekti banada kokusu geldi 2 tane yedimhormonlu aslinda ama bir yerim.sismesin diye yedim.kolay kolayda almamda cocuk cok istedi
Ben de okuldayım 17sinde randevum var doğum iznim başlıyor sizin de az kalmıştır.ben bu haftasonu nst ye girdim,24.haftada kanama ve hafif kasılma yaşadığım için
Eve almadim ama pastada vardı
Ordan yedim bol
Canin çok istiyorsa bir kere ye canım ya
Yediğimiz her şey ya GDO'lu ya hormonlu ya da bilmediğimiz bir şekilde hileli
Eve almadim ama pastada vardı
Ordan yedim bol
Canin çok istiyorsa bir kere ye canım ya
Yediğimiz her şey ya GDO'lu ya hormonlu ya da bilmediğimiz bir şekilde hileli ☹
Ya aslinda yazin bile koca koca oluyor cilekler hep hormonlu.ben gecen yaz domates salataLik sogan ektim bahceye tadi aceyip guzeldi simdi hic marketten alip yiyemiyorum .tadi kotu geliyor.yumurtada tavuklarimiz var ordan .cilek ektik olmamisti bu yil gene denryecegiz insallah tutar