Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim tosbağa da fotolarda hep alt dudaksız çıkıyor bu çocuğun alt dudağı nerede ya
Anne baba olarak bizler de gayet duduşlu insanlarız
O görüntüdekine benziyormuş ama bebişler.Yani orda gördüğümüzden çok farklı olmuyorlar doğunca. Bi dahakinde iyi bak doktor göstersin. Çünkü bebiş anne babaya benzer demek ki oda lop dudaktırben de burun dudak gördüm de işte kulak göremiyom bi daha soracam doktora

Belki dudağını emiyordur emme refleksiyle
Kulak ben de görmedim sanki hiç bi bakim arşivime

Belki dudağını emiyordur emme refleksiyle
Kulak ben de görmedim sanki hiç bi bakim arşivime
siz gene dudus mudus gormussunuz biz onuda goremiyoz bir kere yuzunu kapatmis eliyle onda yandan falan gorduk

Slm arkadaşlar ev işlerinizi yapabiliyor musunuz ben iyice sistim sanki ve çabuk yoruluyorum

Slm arkadaşlar ev işlerinizi yapabiliyor musunuz ben iyice sistim sanki ve çabuk yoruluyorum
Şöyle söylim haftasonu sadece 1 odanın mobilya tozunu aldım. Cam silmeden sadece çerçeve sildim. Artı zemindeki süpürgeliği sildim ama öyle yoruldum kii kemiklerim kırılırcasına ağrıdı

Benim ev büyük eşime yetişemiyorum dedim,pazar detaylı yaptık beraber dün pert olmuş şekilde yattım,

Tek tek yapıyorum genelde canm işten gelince birde salon ve yatak odamı dip temel temizledim son olarak mutfagim banyom kaldı oda pazardan pazara yaparim heralde

Şmdilik yetisiyorum.
Tabi cam vs detayli yapamiyorum.
Ama hafta ici koltuk falan sildim minderlerin kiliflarini yikadim.
Tuller yikandi esime astirdim falan.
Sadece camlarim silinecek buyuk is olarak.
Onuda sildiricem artik.
Diger islerimi yapiyorum sukur oldugu kadar.

Kıyafet alışverişi bitti.... şimdi odasındaki eşyalar boşalacak.. sonra boya.. daha odaya karar veremedim, çok pahalı oda takımları

Kıyafet alışverişi bitti.... şimdi odasındaki eşyalar boşalacak.. sonra boya.. daha odaya karar veremedim, çok pahalı oda takımları
Kullanılmıyor bile,bi hevesle aldım,dolabını kullandım,şimdi büyük yatak lazım oğluma tekrardan masraf,þa

Kurumumla anlaşmalı tüm hastaneler ağız birliği etmişcesine zam yaptı
Gebe halimle geriyorlar beni

Karnım birkaç günde çok büyüdü. İşyerinde oturamadım rahatsız oldum akşam olsa da eve gitsem dedim şimdi de eve sığamıyorum yere yattım sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…