Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kıyafet alışverişi bitti.... şimdi odasındaki eşyalar boşalacak.. sonra boya.. daha odaya karar veremedim, çok pahalı oda takımları
Ben o fasıla nasipse 1 yaşındayken falan geçicem
Hem maddi rahatlarız hem yenidoğan telaşı geçmiş olur bişeyler oturmuş olur dedim.

Bendede var yorgunluk işyerinde zor duruyorum ayaklarim falan yaniyor yedek ayakkabi kiyafet getirdim iş yerine evden fazla işyerindeki kiyafetlerim

Merhaba kızlar. Ben 30+2 yim suanda dün drum vardı uyumlu gitmeme ragmen bi ölçü 28+4 çıktı. Yapısal dedi hep düşük kilolu doğum yapmışsın (2500 ve 2800) buda oyle gözüküyor dedihalbuki kilo almis 1330 olmuş ama inşallah gelişir artık
Sırt ağrılarım çok eskiden oturunca rahatliyordum simdi yatmam gerekiyor sonrada uyuyup kalıyorum

Ve ilk defa drum erkek agrin olursa suyun gelirse hemen aramalisin diyor. Suyun gelmesi nasıl olur bilmiyorum2 tane sezeryan kimi diyor tuv.kacirmis gibi islaklik olur kimi diyor akintigibi olabilir her zaman miktarı cok olacak diye birşey yok diyor.

İyi geceler kızlar bikaç gündür çok ağırlaştım sağdan sola dönememeye başladım sürekli nefes nefeseyim nolucak nasıl zaman geçicek böyle bilmiyorum, sağlık olsun bugünlerimize şükür yinede, Allah hepimize kolaylık, bebeklerimize sağlık versin inşallah

Bende o şekildeyim valla iki üç gündür başladı son iki ay çok çetin geçecek belli oldu

kızlar günaydın dün kendi doktorumdan başka bir doktora (perinatoloji uzmanına gittim) bebeğim 2 hafta kilo ve karın çevresi büyük şekerden etkilenmiş gibi dedi çok moralim bozuk endokrinde insülin dozunu artır 2 hafta sonra gel dedi insülüne ragmen neden böyle olmuş kafayı yiyecem valla

merhaba cnm .genetik olarak kucuk dogdularsa buda oyle olabilir sagligi yerinde olsun onemli degil gerisi dogunca alir kilo annesi kafana takma.su gelice cisden farkli biraz daha yogun olur tatli bir koksus vardir.cisi mesala durduruyorsun ama o durmaz akar.allah korusun zamanjnda gelsin bol havuc yiyin kizllar

yok malesef canım ben bi eczanede buldum ellerinde 2 tane varmış hemen aldım ama benimki de bitmek üzere ne yapacam hiç bilmiyorum
Ne sacma bu gebeleri dusunen yok internete bakayim bir yada degistirsin dr onuda ne yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…