Kızlar kan değerleriniz nasıl benim 11’e düşmüş , demir ilacını kabızlık sebebiyle bırakmıştım.çok kötü hemoroid yapıyor ilaç bende , siz kabızlıkla nasıl baş ediyorsunuz, kan değeri nasıl yükselir ilaç dışında
Kızlar kan değerleriniz nasıl benim 11’e düşmüş , demir ilacını kabızlık sebebiyle bırakmıştım.çok kötü hemoroid yapıyor ilaç bende , siz kabızlıkla nasıl baş ediyorsunuz, kan değeri nasıl yükselir ilaç dışında
Muaynem 400, doğumu henüz sormadım Kentte sezeryan olcak toplamda 10 binden aşağı olmaz herhalde. İşyeri doğum yardımı yapıyor bir kısmını öyle ödüycem kalan kısmı da kendim.
Kızlar benim de 10a düşmüş bugün öğrendim demirim ve depolarım da çok düşük doktor kan hapını günde iki kez iç dedi sabah akşam. Aç tok farketmez dedi pekmez limon takviyesine de başlicam
Medicalpark bahçelievler muayene 380 doğum 7.000 veya 10.000 ama ben kurum indiriminden yararlanıyorum muayene 150 doğum sezaryen 2700 normal 3200 epidural ekstra.
Medicalpark bahçelievler muayene 380 doğum 7.000 veya 10.000 ama ben kurum indiriminden yararlanıyorum muayene 150 doğum sezaryen 2700 normal 3200 epidural ekstra.
11 ben de sınırdayım, demir ilacından hazzetmiyorum şu an açıkçası hiçbir ilaç kullanmıyorum inşallah pişman olmam.
Kabızlık içinse tuvalette biraz sabırlı olmak gerek :)