Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar kan değerleriniz nasıl benim 11’e düşmüş , demir ilacını kabızlık sebebiyle bırakmıştım.çok kötü hemoroid yapıyor ilaç bende , siz kabızlıkla nasıl baş ediyorsunuz, kan değeri nasıl yükselir ilaç dışında

Ac karnina icince kabizlik yapmiyor bende cnm.kansiliga tek care hap malesef.dr danis istersen belki bagirsa duzenleyici surup falan.verir

Benım de 9 yaa napcam bılmıyom hap da içiyom

Bende hemoroid nedeniyle birakmistm hemen 10 a dusmus simdi gunde ikiye cikardi kan hapini nasil bas edicez hemoroidle bnde bilemiyorm

Bende hemoroid nedeniyle birakmistm hemen 10 a dusmus simdi gunde ikiye cikardi kan hapini nasil bas edicez hemoroidle bnde bilemiyorm
Kızlar benim de 10a düşmüş bugün öğrendim demirim ve depolarım da çok düşük doktor kan hapını günde iki kez iç dedi sabah akşam. Aç tok farketmez dedi pekmez limon takviyesine de başlicam

Muayenem 230,dogum da 6bin tahmın edıyorum medıkalpark ızmır,şükredin valla
Medicalpark bahçelievler muayene 380 doğum 7.000 veya 10.000 ama ben kurum indiriminden yararlanıyorum muayene 150 doğum sezaryen 2700 normal 3200 epidural ekstra.

Kanı yükseltmenin formülü pekmezle portakal suyunu karıştırıp içmek. Ben başlicam buna.
11 ben de sınırdayım, demir ilacından hazzetmiyorum şu an açıkçası hiçbir ilaç kullanmıyorum inşallah pişman olmam.
Kabızlık içinse tuvalette biraz sabırlı olmak gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…