Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

ay sizin hastaneleriniz neden o kadar pahalı biz 5500 tl ye doğum paketi aldık sınırsız muayene, neredeyse bütün tetkikler ve doğum dahil.
Hangi il canım.
ankara ateş pahası, paket olarak 5000 olan hastaneler de var ama güven vermiyor. Ben de tepkimi koyuyor şehir hastanesine gidiyorum
Yoksa memlekette doğum 2.000

Hangi il canım.
ankara ateş pahası, paket olarak 5000 olan hastaneler de var ama güven vermiyor. Ben de tepkimi koyuyor şehir hastanesine gidiyorum
Yoksa memlekette doğum 2.000
kuzucum Ankaradayım, ortadoğu hastanesi ve en baştan beri başka hastaneye gitmedim memnunum inşallah doğumdan da memnun kalırım. Ankara gerçekten ateş pahası ama buna katılıyorum

Bende hemoroid nedeniyle birakmistm hemen 10 a dusmus simdi gunde ikiye cikardi kan hapini nasil bas edicez hemoroidle bnde bilemiyorm
karadut özü çok etkili diye duydum biraz pahalı bir şey di ama kanı artıyormuş. benim de 11 ancak zaten decavit kullanyıorum oda haftada 3-4

ay sizin hastaneleriniz neden o kadar pahalı biz 5500 tl ye doğum paketi aldık sınırsız muayene, neredeyse bütün tetkikler ve doğum dahil.
İzmir böyle maalesef ya.. tabi bu 10.000 alan hastanenin sgk ödemesi yok ama bizim perinatolog oraya gelmek istediği için orda olacak doğum. Perinatoloğun kendisi 400 zaten muaynesi, izmirde 600 alanlar duydum muayneye o yüzden adam bana paragöz gelmedi.

Kaç çıkıyor ki canım şekerin. Ölçüyor musun?

Hamilelikte Kansızlık İçin Neler Yemeli ?

Ispanak, brokoli, brüksel lahanası sürekli tüketilmelidir. Sigara içiyorsanız sigarayı azaltmalı ve ya hamilelikte döneminde hiç içmemelisiniz. Sigara içen kişilerde B12 vitamini eksikliği riski artmaktadır. Folik asit brokoli, brüksel lahanası ve ıspanak gibi sebzelerde bulunmaktadır. Günümüzde gebelik öncesinde 400 mikrogram folik asit başlaması önerilmektedir. Ayrıca kansızlıktan korunmak için karides, kırmızı et, hindi, mercimek, fasülye ve pekmez gibi yiyecekler tüketilmelidir. Ayrıca demir emilimini arttıran çilek, portakal suyu, greyfurt ve biber gibi gıdaları demirden zengin öğünlerle birlikte ve ya hemen sonrasında tüketin. Çay, kahve ve soya gibi gıdaları az tüketmeye çalışın. Bebeğinizin ve sizin sağlığınız için kansızlık önemli bir konudur. Hamilelikte doktorunuza danışın ve doktorunuzun uygun gördüğü tedaviyi uygulayın.

ALINTIDIR.

takibimi yapan hastane (gebze johnhopkins asm) 18.500 dedi doğuma,
bana 7.500 tl yapacak kurum indirimi.
yeni arayışlara girdim.acibadem 12bin dedi.
Medical park pendik 6400 tl dedi
Okan üniversitesi tuzla 4300 dedi
Pendik bölge hast. 3800 dedi

bunlar benim edindiğim fiyatlar belki birinin işine yarar

hala arayış icindeyim,haftaya ilk kızımı dogurdugum ve cok memnun kaldığım yeditepe üniversitesi hastanesine gidicen muayene icin ora ne kadar diyecek bakalim

hay maşallah 18500 ne miş yahu resmen soygun.altın falandamı takıyorlar acaba:)

Ilacsiz 11 de olmasida iyi ne yiyorsun neden ilac kullanmiyorsnki bn korkarm pisman olmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…