Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ilacsiz 11 de olmasida iyi ne yiyorsun neden ilac kullanmiyorsnki bn korkarm pisman olmaktan
Doktoruma sordum hocam ilaç gerekmiyosa yazmayın dedim. Şimdilik gerekmiyor dedi kan değerlerine göre. Hamileliğin başından beri tiksinmeyip her şeyden yediğim için çok düşmemiş olabilir, işyerinde de çok et çıkıyor evde olsam üşenir yapamam, salatayla mutlaka tüketiyorum.

hay maşallah 18500 ne miş yahu resmen soygun.altın falandamı takıyorlar acaba:)

Bende fiyatı duyunca direk 3+1 mi dedim, fiyatlamadaki kadına kal geldi

şaşırmışlar ya cidden o kadar param olsa orda doğurmam ki zaten liv'e falan giderim

benimde 11 cikti gecen ay, gyno ferro sanol verdi doktor, düzenli icip 1 kutu bitirdim
gecen hafta kan verdim hala 11 , mıh gibi 11 e yapıştım

Dün arkadasima gittim 5.kat da oturuyor asansor yok
Dedim bugun dogurmazsam daha dogurmam
Dogurmadim daha sukur.
Benim karnim cok cikmadi
Yani bugun Bi ablam ve onun kardesi geldi.
Kardesini epeydir gormuyordum hamile oldugumuda duymamis.
Geldi baya sohbet ettik sonra bana sen hamilemisin dedi
Güldum, kız simdi karnini fark ettim sadece karnin var cikmis dedi
Ama 10kilo aldim nereme aldim anlamadim.

Son ay birden mi buyur ki.
Oglumda 23 kilo aldigimdan baya buyuk bir karnim vardi simdilik buyuk degil karnim

Kızlar minoriste %50 indirim var. Hem doğal hem de iyi bir marka. İncelemenizi tavsiye ederim.

Arkadaslar merhaba 27 haftalık hamıleyım bebegım suan 1200 gr dün şeker taraması yapıldı bornal sekerım ii cıktı ama 1. Saat sonra yapılan 120-140 arası olması gerekıyor us benım 135 cıktı doktorum sınır da sadece şekerlı beslenme yeterlı dedı dıkkat et dedı siCe cok yuksek mı sıde durumlar nasuldı

Bebek kilosu normalse aslinda iyi almissin cnm 4,5 kilo alirsin daha.

Benim 24. Haftada yapılmıştı şeker testi bebek iri ve su biraz fazla diye benimde 136 çıktı bir saat sonrası. Doktor iyi dedi sınır 145miş sonrasında da gittiğimde 27. Haftada benim bebiş de 1200 gramdı hemen hemen aynı bünyemiz demekki bence bi problem yok

Arkadaşlar 28 haftalık olduk bizde .Iki haftadır kilo alımı durdu hatta verdim galiba. Yemem de aynı. Bu haftalarda kilo alımı duran var mı

Çok tesekkur ederım evet aynıyız suan rahatladım acıkcası benımde doktorum cok sıkıntı degıl sadece tatlı seylerden uzak dur yeterlı dedı ama senın bu cumlelerınde rahatlattı beni cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…