Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkadaşlar 28 haftalık olduk bizde .Iki haftadır kilo alımı durdu hatta verdim galiba. Yemem de aynı. Bu haftalarda kilo alımı duran var mı
Bende 2 haftadir sabitim.
Kizim nekadar oldu merak ediyorun acikcasi en son 1200 idi.
Kontrolum ayin 20sinde.

Kız bebek bekleyen anneler isim netnetlestirdinizmi bebek için biz isimde bulamadık halen

Bende 2 haftadir sabitim.
Kizim nekadar oldu merak ediyorun acikcasi en son 1200 idi.
Kontrolum ayin 20sinde.
Benim de 28 inde .Doktor bir buçuk ay sonrasına verdi .Ultrasna çok girmemi istemiyor .Ama kaygilaniyorum ben ya .Son iki üç haftaya kadar bariz kilo alımım vardı . Şimdi sabit sizinki gibi alamyrm

Benim de 28 inde .Doktor bir buçuk ay sonrasına verdi .Ultrasna çok girmemi istemiyor .Ama kaygilaniyorum ben ya .Son iki üç haftaya kadar bariz kilo alımım vardı . Şimdi sabit sizinki gibi alamyrm
Bende 28 de 70dim.
simdi 30 hala 70im.
Bana da doktor oysa son aylarin daha cok kilo alirsin dikkat et falan dedi.
Diyet listesi dahi verdi.
Ama uyuyormuyum listeye hayir.
Ayni yontem yediklerimi yiyorum ama almadim.

Bir arkadasimin dr. demis ki en cok 6.7. ayda kilo alinir zaten demis.

Hangisi dogru bilmem.
Ama hareketlerini takip et bisi olmaz Allahin izniyle o yediklerimizden alir alacagini.
Ben kasar, muz, pekmez, badem,ceviz, kuru meyveler,yogurt hergun azicikda olsa tuketiyorum.

Yarasin minnoslara

günaydın anneler dün kontrolum vardı 1660 40 cm dedi iyi dedi ama bana az geliyo sankim
Bu ölçümlere pek kafanı takma,ama haftasına göre normal,33 te falan 2 kiloya yaklaşıyorlar kilo söylemdiler ama 28+3 tım bacak kısmına 25+5 yazdılar,hele normal doğuma çok kilolu zor olur 3 doğsa çok şükür

Amin .Dediğin gibi en çok bu aylarda almamız gerekiyor ben de duydum bunu.O yüzden kaygilaniyorum .Kilosu falan nasıl diye .Kontrole kadar sabretcz mecbur

Bende katiliyorum.
Kilosu dusuk de olsa saglikli olsun yeterki.
Doktor kizim icinde 3 kilo ancak olur dedi.
Yani 3 kilo bekliyorum ben dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…