Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çok tesekkur ederım evet aynıyız suan rahatladım acıkcası benımde doktorum cok sıkıntı degıl sadece tatlı seylerden uzak dur yeterlı dedı ama senın bu cumlelerınde rahatlattı beni cok sagol
Rica ederim canım

Günaydın,dün gebe eğitiminden sonra fizyoterapist geldi 1.30 dan 2.30 kadar varmış gelemezseniz plates annesini de o çekmiş onu yapın dedi.35.haftadan sonra 1 kez de olsa katılın dedi
Evet yukarda paylaştığım video kendisine ait

Biraz önce tartışa çıktım,keşke çıkmayaydım 10 kilo yu tamamlamışım

Bunu düşünüyorum.
Cok guzel.yapiyorben bu gobekle zor yaparim bende plates topu ve bandi var aslinda daha onceki gebelikte.gitmistim topta.ziplattilar bide o bantlarla kollari actirdilar bu tarz hic yapmadik aslinda hata ettik 4 5 aydan sonra alistirmak lazimdi vucudu☻

Amin .Dediğin gibi en çok bu aylarda almamız gerekiyor ben de duydum bunu.O yüzden kaygilaniyorum .Kilosu falan nasıl diye .Kontrole kadar sabretcz mecbur
Drlar.diyor almayin kilo dikkat edin gereksiz kilo alimi iyi degil zaten.bebek kilosu normalse telaş yok.

Gunaydiiiinnnnn coook güzel haberler alacağımız günler gelsin heppp
Insallah cnm .ben dunden beri stresliyim cocukta hissediyor snrm oda kipirdakgece ne zaman uyansam uyanikti.esim kendi isimiz gucumuz var iyi durumumuz. ortakli ekstra ayri bir yapcakmis bana diyor.dun cok fena kizdim.bagirdim simdi aramiz limoni.gereksiz yere soyle bir zamanda yapilcak sey degil.bazen beyinleri calismiyor

Benim eşim de ticaretle uğraşıyor...buaralar isler durgun dedi ama başka işe atilmak riks malum savaş virus herkeste işler durgun ..madem işleri yolunda neden riske girerlerki ah ah şu.erkeklerrrr

Drlar.diyor almayin kilo dikkat edin gereksiz kilo alimi iyi degil zaten.bebek kilosu normalse telaş yok.
Iste şu an kilosu ne durumda bilmiyorum .En önemlisi bebişin iyi olması tabi.Yalnizca bu aya kadar sabit kaldığım olmuyordu,alıyordum hep .Ondan taktim kafaya. Bide çok zayıf hamile kaldım ben .O yüzden almak istyrm

Ben yapiyorum bu hatunun yaptiklarini gunluk. Ama cok yoruyor
Bu akşam denicem bakalım yorar mı hamilelikten önce 2 yıl düzenli spor yaptım, 3-4 ay pilates yaptım ama şu an hiçbirnin etkisi yok hamlamışım iyice. Dün yürüyüş yaptık popo kemikleri cızladı

günaydın anneler dün kontrolum vardı 1660 40 cm dedi iyi dedi ama bana az geliyo sankim
Günaydın canım
Niye az geldi ki sana doktor aksi bir şey soylemediyse
Canını sıkma lütfen
Benim kizim 3,5 dogdu mesela
Kardesiminki bir hafta önce 3750 civarı
Ama arkadasiminki benimle aynı haftada 4300 dogdu
Yani demem o ki aynı xaman bile dogsalar 1 kilo bile fark olabiliyor aralarında
O yüzden kiloyu ,boyu takma kafana
Çok aşırı bir geriden geliş yoksa

Ben niye kilo alıyorum ya
2 haftada 1,4 kilo almışım.

haklısın kuzum kızım hep iyidi kilosu boyu 3880 54 cm dogmuştu bu inşallah 2 küsürlerda kalmaz diyorum bide sezeryan erken alıncak stres sardı küçük olcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…