Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim eşim de ticaretle uğraşıyor...buaralar isler durgun dedi ama başka işe atilmak riks malum savaş virus herkeste işler durgun ..madem işleri yolunda neden riske girerlerki ah ah şu.erkeklerrrr
Bende onu anlamiyorum ki cnm

İlk oğlumda da okadar almıştım ama daha zayıftım,80 kiloyla gitmiştim ödem falan da değil yağlanıyorum şimdiden 79,
bende 72 ile.hamile kaldim 78 cikiyorum bosver veririrz dogimdan sonra

bende 72 ile.hamile kaldim 78 cikiyorum bosver veririrz dogimdan sonra
Çok iyi ilerliyorsun,80 le gir inşallah,Ben zor veriyorum,doğum sonrası 3 kilo vermiştim sadece,eşimde 65 kilo olunca yanında olmuyor,

Benim 1 saat sonra yapılan da 176 çıktı doktor diyetisyene yönlendirdi şimdilik diyet uyguluyorum haftaya tekrar tahlil yapılacak bakalım ne olacak

Bende katiliyorum.
Kilosu dusuk de olsa saglikli olsun yeterki.
Doktor kizim icinde 3 kilo ancak olur dedi.
Yani 3 kilo bekliyorum ben dedi.

son gidişimde bana da aynısını söyledi doktorum.ama ben ultrason verilerine pek güvenmiyorum,
cok guvenilir olsa hastaneden hastaneye aletten alete degismez bu ölçümler.

kizimin dogum oncesi son muayenesinde doktor 3.800gr boyu cok uzun 52-53cm civarı demişti.kiz bebek icin 53 cm hele ..
benim bıdık bir dogdu 3.200 gr 48 cm

Çok iyi ilerliyorsun,80 le gir inşallah,Ben zor veriyorum,doğum sonrası 3 kilo vermiştim sadece,eşimde 65 kilo olunca yanında olmuyor,
Insallah cnm benim esim 95 kilo o yuzden sikinti olmazama 82 ile bitirsem iyi olur

Benimde ilk oglumda son ay diyet yaptirmisti ac geziyordu 3200 dogdu boyda 48 cm 37 dogdu cok tutmuyor ultrasonlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…