Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Doktoruna sordun mu hiç?Benim ki çok ilgisiz ya bişey soruyorsun dönüş bile yapmıyor adam her hastasına öyle
Açıkçası çok önemsemedim. Ama haftaya salı gideceğim bir sorayım .7 ayda toplamda 10 kg aldığım için son ay kilo almamayı başarı olarak algıladım :)

Açıkçası çok önemsemedim. Ama haftaya salı gideceğim bir sorayım .7 ayda toplamda 10 kg aldığım için son ay kilo almamayı başarı olarak algıladım :)
Ben de 10 kilo aldm.50 ile hamile kalmıştım. Millet hiç kilo almamışsın sadece karnın büyümüş diyor :)işte iki haftadır durdu.Sorunca bana da yazar mısın ne dediğini

Ben de 10 kilo aldm.50 ile hamile kalmıştım. Millet hiç kilo almamışsın sadece karnın büyümüş diyor :)işte iki haftadır durdu.Sorunca bana da yazar mısın ne dediğini
Ben 60 la hamile kaldım ,şu an 70 'im. Salı günü mutlaka sorup yazacağım. Milletin ne dediğine boşver herkes kadın doğum uzmanı mübarek.bana da göbeğin çok altta diyorlar doktora sordum "bebeğin yeri ve konumu çok normal" dedi. Milletçe sorunumuz herkesin herşeyi çok bilmesi...

Baaaağğğzııı şeylere hız yetişmiyor,akıl almıyor nerden yetişirsen ordan devam, aksi halde çıldırmışş hamileler görüyorum sen nörüyon,yeğenim nasıl
Hahahahha gözleriniz bozulmasın dikkat
İyiyiz biz de ufaklık zıplıyor trambolin bulmuş kendine içerde

Ben battı balık yan gider moduna geçtim artık
Elimizde degil bazi seyler banada dr.tatli yeme fazla diyor zaten cok yemiyorum arada bir yiyorum onuda niye kisayim ya seker cikmadi bende dusuk zaten cok sekerlide yemiyorum cok.arada insani istiyor.

sağolun tek sorun benim hali hazırda 10 kg alıp önümde 2 ay daha olması
En fazla 4 bilemedin 5 kilo.daha alirsin son donem ama.vucut niyeyse odem yapiyor biraz ben ayaklarimi dogumdan sonra gorunce sok oldum kuculdulerdogumda 39 numara almistim aslinda 37 giyiyorum

Yarin bime portbebe geliyot pier cardin mis ayirttim ama reflu yatagindan emin degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…