Ben de 10 kilo aldm.50 ile hamile kalmıştım. Millet hiç kilo almamışsın sadece karnın büyümüş diyor :)işte iki haftadır durdu.Sorunca bana da yazar mısın ne dediğini
Ben de 10 kilo aldm.50 ile hamile kalmıştım. Millet hiç kilo almamışsın sadece karnın büyümüş diyor :)işte iki haftadır durdu.Sorunca bana da yazar mısın ne dediğini
Ben 60 la hamile kaldım ,şu an 70 'im. Salı günü mutlaka sorup yazacağım. Milletin ne dediğine boşver herkes kadın doğum uzmanı mübarek.bana da göbeğin çok altta diyorlar doktora sordum "bebeğin yeri ve konumu çok normal" dedi. Milletçe sorunumuz herkesin herşeyi çok bilmesi...
Elimizde degil bazi seyler banada dr.tatli yeme fazla diyor zaten cok yemiyorum arada bir yiyorum onuda niye kisayim ya seker cikmadi bende dusuk zaten cok sekerlide yemiyorum cok.arada insani istiyor.
En fazla 4 bilemedin 5 kilo.daha alirsin son donem ama.vucut niyeyse odem yapiyor biraz ben ayaklarimi dogumdan sonra gorunce sok oldum kuculdulerdogumda 39 numara almistim aslinda 37 giyiyorum