Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhabalar ben bugün Dr gittim de 25+4 günlük gebeliğim 1100 küsür dedi kilosu için sizlerin bu haftalarda kaçtı acaba beni bir panik yaptı

Merhaba kızlar. Elektrikli süt pompası alacak olanlar hangi markaları tercih edecek acaba? Philips Avent ile Lansinoh arasında kaldım. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ben Philips avent tekli aldım. Araştırmalarimda beni en çok tatmin eden o oldu. Eve gelince de çalıştırdım inanılmaz sessiz. Göğse gelen kısmı da masaj başlıklı ve yumuşak. Acıtmaz gibi geldi.

Ben Philips avent tekli aldım. Araştırmalarimda beni en çok tatmin eden o oldu. Eve gelince de çalıştırdım inanılmaz sessiz. Göğse gelen kısmı da masaj başlıklı ve yumuşak. Acıtmaz gibi geldi.
Teşekkürler cevabınız için. Ben de Philips avent e yoğunlaştım ama bazı yorumlarda birkaç ay sonra çekim gücü azalıyor yazıyordu aklım çok karıştı o yüzden.

Merhaba kızlar. Elektrikli süt pompası alacak olanlar hangi markaları tercih edecek acaba? Philips Avent ile Lansinoh arasında kaldım. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

medela var bende ilk dogumumda kullanmıştım cokta memnundum maşallah inek gibi sagiyordu afedersin
benim emzirme sıkıntım meme ucumun olmaması ,bu sefer lansinoh manuel pompa da aldım , elektrikli her yerde her ortamda kullanilamiyor maalesef..

Dr olumsuz şeyler söyledi o yüzden panik yaptım peki size Dr unuz normal mi dedi

olumsuz ne söyledi ki
benimki 26+3 te 960 gramdi, gayet iyi kilosu dedi doktorum.senin benim haftamdan daha küçük ve daha kilolu olmasina rağmen neden oyle bir sey söyledi merak ettim?

Kızlar nstde çok az sancım çıktı rahim ağzı uzunluğu normal. Doktor 37-38 leri pek beklemicek gibi dedi, nstde sancısı çıkıp zamanında doğuran varmıdır

Hiç takma kafana ben şu anda kadar 3 kg aldım. Onun da yarım kg şeker yüzünden diyet yapmamla gitti.

Kızlar nstde çok az sancım çıktı rahim ağzı uzunluğu normal. Doktor 37-38 leri pek beklemicek gibi dedi, nstde sancısı çıkıp zamanında doğuran varmıdır
Dr.larda bi tuhaf olmuş,hep panikleştiriyorlar,ben nts 36 da girmiştim ilk,sürekli dinlenyorma kendini,kafanı da odaklama o hiç belli olmaz

Olumsuz ne söyledi doktorunuz . Benim de 26+1 de 1035 grdı. Sadece çok az önde dedi onun dışında gayet normal dedi.
olumsuz ne söyledi ki
benimki 26+3 te 960 gramdi, gayet iyi kilosu dedi doktorum.senin benim haftamdan daha küçük ve daha kilolu olmasina rağmen neden oyle bir sey söyledi merak ettim?
Ya hazırlan her an doğabilir 29. Haftaya giriyo neden bu kadar önde bende dedim bu güne kadar hiç böyle bir şey diyen olmadı eski ultrasonları ve ayrıntılıyı gösterdim hepsine hatalı Vs dedi. Erken doğum olacak dedi ya çok üzüldüm. Bir sürü tahlil yaptı tekrar ayrıntılı ya yolladı.

Bence başka bir doktora daha görünün. Benim 17.haftaya kadar hep bir hafta önden gidiyordu 17.haftamda uyumlu dedi. 26.haftamda 4 gün önde dedi. Bence stres yapmayın. Beslenmenize dikkat edin günlük yürüyün kilo artışı kontrolsüz olmasın yeterli.. Zamanında sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Dr.larda bi tuhaf olmuş,hep panikleştiriyorlar,ben nts 36 da girmiştim ilk,sürekli dinlenyorma kendini,kafanı da odaklama o hiç belli olmaz
Sorma ama eğer çok olsaydı çalışamaz raporu aldırtırdı diye düşündüm çalışabilir raporu almama müsade etti

Hayır sadece sertleşme oluyor kafası aşağıda diye sanıyordum
Ay bisey olmaz sanmıyorum hem 37 hafta gayet normal 36 dan öncesi içinde önlem alsin doktor bi zahmet magnezyum felan veriyorlar sanırım böyle şeyler için istersem sor bi doktora

Muaynem 400, doğumu henüz sormadım Kentte sezeryan olcak toplamda 10 binden aşağı olmaz herhalde. İşyeri doğum yardımı yapıyor bir kısmını öyle ödüycem kalan kısmı da kendim.
Kentte doğum ücreti 13000
Medicalpark 7000
Karataş sezeryan ve normal doğum ücretleri ayrı onlarda epidural yada spinal eklenince 4000-4500 ü buluyor
Egepol normal yada sezeryan farketmiyor 3900 TL

Kentte doğum ücreti 13000
Medicalpark 7000
Karataş sezeryan ve normal doğum ücretleri ayrı onlarda epidural yada spinal eklenince 4000-4500 ü buluyor
Egepol normal yada sezeryan farketmiyor 3900 TL
sağolun tesekkürler. Ben de 11 gibi hesaplamıştım tahmini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…