Kızlar merhaba birşey danışacaktım 32 hafta doğum iznine ayrılacak olan var mı? Bu izne 32+larda mı rapor almak gerekiyor birde çalışmadığımız günlerin ücretini devletten mi alıyoruz? Ve ne zaman alıyoruz :) Kafamda deli sorularrrr :))
Merhaba ben kamuda çalışıyorum ve 32+0 da rapor alıp izne ayrıldığıma dair dilekçemi vereceğim pazartesi oluyor tam benim 32+0. Diğer sorunuza yardımcı olamıyorum malesef sanırım siz özel kurumdasınız
Ne kadar sertleşmen oluyodu ki. Benim de karnım ara ara sertleşiyo bazen günde 3-4 bazen 5-6 değişiyor yani. Hiç nstye girmedim şimdi panik oldum bu doktorlar neden böylee
Ya hazırlan her an doğabilir 29. Haftaya giriyo neden bu kadar önde bende dedim bu güne kadar hiç böyle bir şey diyen olmadı eski ultrasonları ve ayrıntılıyı gösterdim hepsine hatalı Vs dedi. Erken doğum olacak dedi ya çok üzüldüm. Bir sürü tahlil yaptı tekrar ayrıntılı ya yolladı.
Çok geçmiş olsun. Benim de sol bacağım ağrıyordu tabi seninki kadar değil ama d vitamini içtikçe azaldı. İçiyor musun bilmiyorum ama yine de yazayim dedim
Cnm bende.romatizma var .bilirim agrili durumlari cok agrilarda cektim.bazi gebelikte ra cikabiliyor.romatait.artrit.ben.de kalici var ama.eklem agrilarin varsa dr danis ve fizik tedavi veya romoyoloji bolumene git bir tanidk hamileyken yakalndi dogumla gecti hastaligi.o.agrilar.icin belli dozda kortizon verilior bebege zarari yok.ama.dedigim gibi dr gitmen lazim
Kızlar isim olarak
Ela Banu
Banu Dila düşünüyoruz sizce hangisi iyi veya dezavantajlı
Armina için ne söylersiniz yorum yapanlara şimdiden teşekkürlerimi gönderiyorum
Bence başka bir doktora daha görünün. Benim 17.haftaya kadar hep bir hafta önden gidiyordu 17.haftamda uyumlu dedi. 26.haftamda 4 gün önde dedi. Bence stres yapmayın. Beslenmenize dikkat edin günlük yürüyün kilo artışı kontrolsüz olmasın yeterli.. Zamanında sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Beslenmeme cocuk düşündüğümden beri dikkat ediyorum. Çalıştığım için gün içinde de sürekli hareket halindeyim şuana kadar 2800 kilo almışım herşey bu güne kadar gerçekten çok iyi gitti. Hafta içi başka Dr gideceğim tahlilerimi de alıp
Onlar bizim evham yapacağımızı hesaplamadan ihtimali söylüyorlar,o raporu veremezdi bencede yalancı sancılarda olabiliyorya o ana denk gelmiştir,panik falan olmuşsundur belki,
Kızlar isim olarak
Ela Banu
Benim ücretin bir kısmını (7 bin kadar) iş yerim ödeyecek ama geride hala 4000 TL kalıyor. Açıkçası bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım da para kısmı bir şekilde hallolur, çok da dert etmiyorum.
Allah herkesin yardımcısı olsun tabi ki maddi olarak zor işler.
Beslenmeme cocuk düşündüğümden beri dikkat ediyorum. Çalıştığım için gün içinde de sürekli hareket halindeyim şuana kadar 2800 kilo almışım herşey bu güne kadar gerçekten çok iyi gitti. Hafta içi başka Dr gideceğim tahlilerimi de alıp
Valla eskisine göre çok yiyorum ekmek yemezdim şimdi ise 1 ekmek rahat yiyorum hamilelikte iştahım çok arttı ve metabolizmam hızlandı. Normalde kabızlık sorunum vardır şükür şuan o da yok normalde zayıf biri değildim hamilelik sürecinde 8 kilo verdim bulantı olmadan. Sanırım benim çocuğa yarıyor
Kızlar isim olarak
Ela Banu