Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba ben kamuda çalışıyorum ve 32+0 da rapor alıp izne ayrıldığıma dair dilekçemi vereceğim pazartesi oluyor tam benim 32+0. Diğer sorunuza yardımcı olamıyorum malesef sanırım siz özel kurumdasınız

Hayır sadece sertleşme oluyor kafası aşağıda diye sanıyordum
Ne kadar sertleşmen oluyodu ki. Benim de karnım ara ara sertleşiyo bazen günde 3-4 bazen 5-6 değişiyor yani. Hiç nstye girmedim şimdi panik oldum bu doktorlar neden böylee

Bebek önde diye erken doğumdan bahseden doktor da ilk defa duyuyorum

teşekkür ederim canım bi gideyim olmazsa çünkü artık öğrencilerim tekerlekli sandalye getirelim mi diye takılmaya başladı

Kızlar isim olarak
Ela Banu
Banu Dila düşünüyoruz sizce hangisi iyi veya dezavantajlı
Armina için ne söylersiniz yorum yapanlara şimdiden teşekkürlerimi gönderiyorum

Beslenmeme cocuk düşündüğümden beri dikkat ediyorum. Çalıştığım için gün içinde de sürekli hareket halindeyim şuana kadar 2800 kilo almışım herşey bu güne kadar gerçekten çok iyi gitti. Hafta içi başka Dr gideceğim tahlilerimi de alıp

Sorma ama eğer çok olsaydı çalışamaz raporu aldırtırdı diye düşündüm çalışabilir raporu almama müsade etti
Onlar bizim evham yapacağımızı hesaplamadan ihtimali söylüyorlar,o raporu veremezdi bencede yalancı sancılarda olabiliyorya o ana denk gelmiştir,panik falan olmuşsundur belki,

Kızlar isim olarak
Ela Banu
Banu diyince bana hep Nur Banu sultan geliyor aklıma,öylede güzel Banu Dila,gönülden seven hanım anlamına geliyor,anlamlı bence,

Rica ederim Allah herkese kolaylık versin çok pahalı ücretler
Benim ücretin bir kısmını (7 bin kadar) iş yerim ödeyecek ama geride hala 4000 TL kalıyor. Açıkçası bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım da para kısmı bir şekilde hallolur, çok da dert etmiyorum.
Allah herkesin yardımcısı olsun tabi ki maddi olarak zor işler.

ne yiyip ne içiyorsunuz acaba ben mi çok yiyorum ya

ne yiyip ne içiyorsunuz acaba ben mi çok yiyorum ya
Valla eskisine göre çok yiyorum ekmek yemezdim şimdi ise 1 ekmek rahat yiyorum hamilelikte iştahım çok arttı ve metabolizmam hızlandı. Normalde kabızlık sorunum vardır şükür şuan o da yok normalde zayıf biri değildim hamilelik sürecinde 8 kilo verdim bulantı olmadan. Sanırım benim çocuğa yarıyor

Kızlar isim olarak
Ela Banu
Armina guzel bende aymira koyacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…