Bir kez içtim baş ağrım için. Korkma al bir tane nolucak hepimiz ağrı olunca onu kullanıyoruz. Ben de keyfi hiç kullanmam ilaç ama gerektiğinde alıyorum
Bir kez içtim baş ağrım için. Korkma al bir tane nolucak hepimiz ağrı olunca onu kullanıyoruz. Ben de keyfi hiç kullanmam ilaç ama gerektiğinde alıyorum
benim sol bacağımı alabilirler artık ameliyatla ya o kadar ağrıyor ki fazla geliyor üzerine basamıyorum... geceleri kabuğunun üzerine dönmüş böcek gibiyim dönemiyorum ağrısından bir de sola yatılıcakmış ben sol yanımdan hayır görmüyorum ki
Çok geçmiş olsun. Benim de sol bacağım ağrıyordu tabi seninki kadar değil ama d vitamini içtikçe azaldı. İçiyor musun bilmiyorum ama yine de yazayim dedim
Stres yapma bana diet vermedıgı halde ben bu hafta yınede basladım iyice düşsün diye en azından 2 hafta yaptıktan sonra tekrar ölcersın ancak etkı eder mutlaka düşer canını sıkma
benim sol bacağımı alabilirler artık ameliyatla ya o kadar ağrıyor ki fazla geliyor üzerine basamıyorum... geceleri kabuğunun üzerine dönmüş böcek gibiyim dönemiyorum ağrısından bir de sola yatılıcakmış ben sol yanımdan hayır görmüyorum ki
Cnm bende.romatizma var .bilirim agrili durumlari cok agrilarda cektim.bazi gebelikte ra cikabiliyor.romatait.artrit.ben.de kalici var ama.eklem agrilarin varsa dr danis ve fizik tedavi veya romoyoloji bolumene git bir tanidk hamileyken yakalndi dogumla gecti hastaligi.o.agrilar.icin belli dozda kortizon verilior bebege zarari yok.ama.dedigim gibi dr gitmen lazim
Merhaba kızlar. Elektrikli süt pompası alacak olanlar hangi markaları tercih edecek acaba? Philips Avent ile Lansinoh arasında kaldım. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.