Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Selam kızlar
Hepimizi Allah korusun önlem bizden takdir Allahtan.

Okullar kar tatili olunca hamile memurlara da izin verilirdi. Bu kez okullar tatil olursa acaba aynı mı olur.
Okullar maalesef tatil olmadı ama ben Lgs gibi sınav tarihlerini ayarladıklarını ve bu tarihler ayarlanınca 1-2haftaya tatil olacağını düşünüyorum.
Hamilelere de idari izin olsa keşke zaten tedirginiz

Eğilip de silme bence, normalde bile sakıncalı dizler için bir de hamileyken o karınla eğilmek işkence gibi. Ben de dediğin gibi süpürge, vileda, toz alma, banyo ve mutfak işi yemek vs. yapabiliyorum. Doğuma kısa zaman kala bir yardımcı çağırıp camlar, perde yıkama gibi işleri yaptırmayı düşünüyorum.

Ben de izmirdeyim
Muayene 80.dogum 3 civari olur sanırım
Medikaldw arkadaşım yaptı süslemeylw 7000 i bulmuş ama baya abartiliydi süsleme.
Merhaba hangi doktor-hastaneye gidiyorsunuz? Muayene ve dogum ucreti cok uygun geldi burada okuduklarima gore.

cnm ben viledayla siliuorum nefes nefese kaliyorum sen niye zorluyorsun caninin kiymetini bil

Okullar maalesef tatil olmadı ama ben Lgs gibi sınav tarihlerini ayarladıklarını ve bu tarihler ayarlanınca 1-2haftaya tatil olacağını düşünüyorum.
Hamilelere de idari izin olsa keşke zaten tedirginiz
Merhaba hangi doktor-hastaneye gidiyorsunuz? Muayene ve dogum ucreti cok uygun geldi burada okuduklarima gore.
Merhaba cinarliya gidiyorum

Bilmiyorum dr vermedi...insallah gecer dr tekrardan perinatolojiye yonlendirdi bakalim o ne diyecek
Enfeksiyona gittiniz mi beni doktorum direk oraya yonlendirdi influenza gribi çıktı 5 gün ilac verdi toparladım şükür yoksa eklem agriları ateş falan döktü beni resmen.

Kalsiyum eksikligi de olabilir bi baktir değerlerine vitaminlerini aksatma canım. Hergün sut yogurt tuketmeye çalış.

Merhaba hangi doktora - hastaneye gidiyorsunuz?

Enfeksiyona gittiniz mi beni doktorum direk oraya yonlendirdi influenza gribi çıktı 5 gün ilac verdi toparladım şükür yoksa eklem agriları ateş falan döktü beni resmen.
Benim sadece bogaz ve simdide burun tikanikligi var agrim atesim yok...benim alerjim vardi zaten burun etleri sism vs..burun icin deniz suyu verdi bogaz icinde bisey vermedi ...bende balli limonlu suya dayadim

Kızlar bisey sorcam bana soruyorlar bazen kafası nerde felan diye ama ben öyle bi ayırım yapamıyorum bende mi var acayiplik arkadaş dio ki ben poposu kafası nerde bilirdim tekmemi yumruk mu ayırt ederdim dio Ben edemiyorum

Neresi ve kim

Arkadaşlar ben şeker yüklemeye gidemedim, vakti de geçti sanırım. 16 sı gibi kontrole gideceğim de ilerleyen haftalarda yapılabiliyor mu bu yükleme acaba?

Arkadaşlar ben şeker yüklemeye gidemedim, vakti de geçti sanırım. 16 sı gibi kontrole gideceğim de ilerleyen haftalarda yapılabiliyor mu bu yükleme acaba?
24/28 arası yapılıyor bildiğim kadarıyla
Doktorunuz daha sağlıkli bilgi verecektir

Gunaydinlar canlarim.bugun tabloya ekleme yapacagim pc den eklenmek isteyen baska varsa bilgi verirse eklerim.elifcim eklicem seni aklimdasin1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…