ben hediyelik falan yapmaktan vazgeçtim.kapi susu zaten istemiyordum.
bir tek bebek çikolatası alip gidicem.onu da doktor ve hemşirelere dagitmak icin..
Acı ama gerçek biz dogurana kadar bu virüs yayilirsa hastaneler ziyaretciye kapatilacak zaten.
ki kapatmasalar da ben ziyaretci kabul edemiyoruz maalesef diyeceğim.kimse kusura bakmasın el kadar bebek küçücük oda..
bizim insanimiz şap sup öper zaten
ben hediyelik falan yapmaktan vazgeçtim.kapi susu zaten istemiyordum.
bir tek bebek çikolatası alip gidicem.onu da doktor ve hemşirelere dagitmak icin..
Acı ama gerçek biz dogurana kadar bu virüs yayilirsa hastaneler ziyaretciye kapatilacak zaten.
ki kapatmasalar da ben ziyaretci kabul edemiyoruz maalesef diyeceğim.kimse kusura bakmasın el kadar bebek küçücük oda..
bizim insanimiz şap sup öper zaten
Evet evet geçen gün düğüne gittim çok kalabalıktı masa sadece bizim masayı öptüm yorulunca arka masaya meraba edince kayinvaldem ne ayıp git tek tek el öp dedi..yahu zaten kalabalıklar daha sonra öperim dedim oturdumm
Uluslararası Enfeksiyon Hastalıkları Araştırma Merkezi'nden (CIRI) virolog Bruno Lima, tüm dünyanın merak ettiği corona virüs salgınında kamuoyunun merakla beklediği soru uzmanları ikiye böldü. Bazı uzmanlar corona virüsün havaların ısınmasıyla yok olacağını belirtirken; bazı uzmanlar ise bu durumun mümkün olmayacağını belirtiyor.
Euronews’te yer alan habere göre, Paris Pitié-Salpêtrière hastanesinden bulaşıcı hastalık uzmanı Alexandre Bleibtreu da solunum yolu virüsleri için ideal hava sıcaklıklarının 0-7 derece arasında olmasına karşın corona virüsün sıcak havalarla birlikte ortadan kaybolmayacağı görüşünde.alinti
pazar günü kayınbaba grip olduğu halde çagırdılar mecbur gittik ikizleri öptüler beni öptüler kendi torunlarına yaklaşmadılar ( kendi torunu derken kızının çocukları benimkiler el. anası sevilmeyince bebesi el oluyor) bu yetmezmiş gibi mahalledeki komşusu geldi bana diyo ki kadını öp bende hiç duymadan arabaya bindim bebeleri de oturttum kapıyı kitledim sevgili kocam da anneme söyleseydin virüs var öpemem diye neden duymamazlığa geldin dedi bende virüsün olduğunu dünya söylüyor bu bir baban grip hastalık bana bulaşacağı bebelere bulaşacağı halde çagırdılar öptüler bu iki kızlarda da hamileliğimde gripli oldugunda bulaştırdılar ne varmış bunda dediler bunda da inşallah bulaşmaz dedim
benim ikizler bide premetüre doğdular öpmeyin misafir getirmeyin virüsler bebekleri etkiler dedikçe hergün 15 -20 kişi agırladım küçücük bebeler bile kucagına aldı ağladım olmadı ( ağlayınca duygu sömürüsü dediler güldüler, bebeleri aldım bitek sen bebe doğurdun saygısız dediler, kocamla kavga ettirdiler sezeryandan kalktım sezeryanda kalbim durdu çalıştırdılar buna ragmen bebelere bişey olacak diye uyumadan bunlara misafirlerine yemek hazırla çay yap bulaşık yıka ev topla tabi süt az her gelenle öpüş )
buna ragmen benim gibi gelin olmaz olsun saygı yokmuş vb. laflar
sen sevilince el öpmesen sarılmasanda elşetirilmezsin afferin çok iyi yaptı düşünceli bebeklerini düşünüyor olursun sevilmeyince gözünün üstünde kaşın var derler yine saygısız kötü olursun
yapcak bişey yok canım
pazar günü kayınbaba grip olduğu halde çagırdılar mecbur gittik ikizleri öptüler beni öptüler kendi torunlarına yaklaşmadılar ( kendi torunu derken kızının çocukları benimkiler el. anası sevilmeyince bebesi el oluyor) bu yetmezmiş gibi mahalledeki komşusu geldi bana diyo ki kadını öp bende hiç duymadan arabaya bindim bebeleri de oturttum kapıyı kitledim sevgili kocam da anneme söyleseydin virüs var öpemem diye neden duymamazlığa geldin dedi bende virüsün olduğunu dünya söylüyor bu bir baban grip hastalık bana bulaşacağı bebelere bulaşacağı halde çagırdılar öptüler bu iki kızlarda da hamileliğimde gripli oldugunda bulaştırdılar ne varmış bunda dediler bunda da inşallah bulaşmaz dedim
Büyük bir vicdansızlik ... ikili.oynamak nedir yahu bu dunyanin ahireti de var hiç mi düşünmezler nelerine güveniyorlar anlamıyorumki...Allah akıl fikir versin InşaAllah.. küçük oğlum bağışıklığı çok düşük biri hapşırsa hemen kapar ve serumlarla anca düzelir..kara kara düşünüyorum ne yapsamda bağışıklığını guclendirsem diye ..
sözde büyükşehirlerde toplu taşımada her gün dezenfekte çalışması yapılıyormuş.belediyeler sosyal medya hesaplarında bu çalışmaları paylaşıyorlar ama ne kadar yeterli bilemeyiz. Güney korede sokaklar bile dezenfektanlarla yıkanıyormuş her gün görüntüler var. bizim de sokaklarımızın, kamu binalarının, okulların hastanelerin dezenfekte edilmesi lazım.Biliyorsunuz devlet okulunda sabun bile yok ödeneksizlikten. o yüzden okullar tatil edilse iyi olur. Dün gece millieğitim bakanı da okulların ara vermesi için takvim üzerinde çalıştıklarını söyledi. Bence bunu da alıştıra alıştıra söylüyorlar.Okul tatillerinin cuma günü açıklanacağını düşünüyorum.
Büyük bir vicdansızlik ... ikili.oynamak nedir yahu bu dunyanin ahireti de var hiç mi düşünmezler nelerine güveniyorlar anlamıyorumki...Allah akıl fikir versin InşaAllah.. küçük oğlum bağışıklığı çok düşük biri hapşırsa hemen kapar ve serumlarla anca düzelir..kara kara düşünüyorum ne yapsamda bağışıklığını guclendirsem diye ..
ben artık eşimin ailesini Allaha havale ediyorum başka da yapacak bişeyim yok zaten işine geldiği yerde kaynanam töbe ben kuran okurum namaz kılarım der işine gelmediğinde iftira atar numaradan aglar gecen haziran ayında kaynana bana iftira attı hakaretler etti agladı vb. ogluna ya biz ya o ve çocukları dedi ama Allah büyük ya Rabbim çok büyük kendi kızının oğlu annane niye yalan söylüyosun yengem şunu yapmadı bunu yapmadı vb. dedi de benim suçsuz oldugum ortaya çıktı kocamda ilk defa orda beni savundu ( hoş suçsuz oldugum ortaya çıkmasa oda savunmazdı) ben çocuklarımı ve yuvamı seçiyorum dedi demem o ki sevilmeyince dağları yoluna da sersen sevilmezsin senden olanda sevilmez sevilsen hergün kavga da çıkarsan sevilirsin dünya bu malesef