annişler selam, kasıklarımın sancısından birkaç gündür sürekli yatıyorum, doktorum bebek büyük küçük kasılmalar da var o yüzden dikkatli olacağız dedi, gerçi oğlum gelince sağı solu belli olmuyor akşam sırtıma bile atladı
özetle hantal bir halde mayışmış takılıyorum
Peki senin ilk tahililerde ne dediler. Ben 9 eylülde 5 günlük adet oldum ve normalden kısa ve az oldum. Bu zamana kadar 9Eylül baz alınarak hesap yapıldı sadece 1 hafta önde dediler. Bu durumda benim aklımı karıştırıyor
Merhaba herkese. Dün gece kasılmalarım oldu. Bir yere toplanıyor orası kaskatı oluyor birkaç saniye içinde başka yere geçiyor. Sabaha kadar uyuyamadım endişe ettim. Bu durumu yaşayan var mı? Bebeğim 28+4 haftalık
Eğilip de silme bence, normalde bile sakıncalı dizler için bir de hamileyken o karınla eğilmek işkence gibi. Ben de dediğin gibi süpürge, vileda, toz alma, banyo ve mutfak işi yemek vs. yapabiliyorum. Doğuma kısa zaman kala bir yardımcı çağırıp camlar, perde yıkama gibi işleri yaptırmayı düşünüyorum.
Selam.
Son zamanlar kilo alinir diyorlar ben verdim
Ama midem yuzunden yiyemiyorum ki.
meyve yogurt süt corba böyle seylerle yasiyorum sadece.
Midem basliyo yine fzla yersem ya da aksm yersem.
Bez degilde kap seklinde olan emzirme sutyeni var mi kizlar.
Dun mgzlari gezdim hic denk gelmedim
Selam.
Merhaba herkese. Dün gece kasılmalarım oldu. Bir yere toplanıyor orası kaskatı oluyor birkaç saniye içinde başka yere geçiyor. Sabaha kadar uyuyamadım endişe ettim. Bu durumu yaşayan var mı? Bebeğim 28+4 haftalık
2 gun once bende siddetli bir kasilma oldu, sol tarafima yatip dinlendim. 28.haftam dr olabileceğini söylemişti. 4ten fazla tekrar etmedi. Gün icerisinde belli araliklarla tekrar ediyorsa nst ye bagliyorlarmis
Selam.
İç çamaşırı mağazalarında emzirme sütyeni olarak sorduğumda kaplı olan modellerden birkaç marka göstermişlerdi bana ama isimlerini şimdi hatırlamıyorum. Anıl almıştım ben canım.
2 gun once bende siddetli bir kasilma oldu, sol tarafima yatip dinlendim. 28.haftam dr olabileceğini söylemişti. 4ten fazla tekrar etmedi. Gün icerisinde belli araliklarla tekrar ediyorsa nst ye bagliyorlarmis
Selam.