Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Dikkat et cnm.kendine .sancilar normal doguma hazirlaniyor rahim cok uzun ve surekli olmadigi surece sıkıntı yok.

Canim bir hafta cok farketmez bebek gelisimi icin 5 agustos baz aliyor bende.ilk bebekmi bellimi dogum sekli

Canim bir hafta cok farketmez bebek gelisimi icin 5 agustos baz aliyor bende.ilk bebekmi bellimi dogum sekli
İlk gebelik doğum şekli belli degil eğer Eylül baz alınırsa iri dedi Dr iri bebekleri genelde sezaryen yapıyorlar ama yinede bilmiyorum

Merhaba. Benim de sık sık oluyor ama normal braxton hicks kasılmaları dedi doktorum yani yalanci doğum sancıları. Hiç dert etmeyin normal

Bende şifalar ı kapanlardanim 3.keZ önce oğlum ondan bana hiç birşey ilac icememek üstüne virus haberler ı Allah yardimcimiz olsun

Evet bende bı yardımcı cagiracagim

Selam.
Son zamanlar kilo alinir diyorlar ben verdim
Ama midem yuzunden yiyemiyorum ki.
meyve yogurt süt corba böyle seylerle yasiyorum sadece.
Midem basliyo yine fzla yersem ya da aksm yersem.

Bez degilde kap seklinde olan emzirme sutyeni var mi kizlar.
Dun mgzlari gezdim hic denk gelmedim

Selam, bende kilo verenlerdenim ayrica seker cıktı diye mecbur diyet yapiyorum pek istahli da yiyemiyorum. Suwen,oysho, lcwaiki, h&m, nbb, piercardin ve anıl markalarinda kapli emzirme sutyeni vardi canim

2 gun once bende siddetli bir kasilma oldu, sol tarafima yatip dinlendim. 28.haftam dr olabileceğini söylemişti. 4ten fazla tekrar etmedi. Gün icerisinde belli araliklarla tekrar ediyorsa nst ye bagliyorlarmis

Selam, bende kilo verenlerdenim ayrica seker cıktı diye mecbur diyet yapiyorum pek istahli da yiyemiyorum. Suwen,oysho, lcwaiki, h&m, nbb, piercardin ve anıl markalarinda kapli emzirme sutyeni vardi canim
Bakim ya tesekkur ederim bu bez olanlari disarida kullanamam ben

Günaydııın herkese,
Mutlu huzurlu virüsten uzak, sağlıklı günlerimiz olsun inşallah.

İç çamaşırı mağazalarında emzirme sütyeni olarak sorduğumda kaplı olan modellerden birkaç marka göstermişlerdi bana ama isimlerini şimdi hatırlamıyorum. Anıl almıştım ben canım.

2 gun once bende siddetli bir kasilma oldu, sol tarafima yatip dinlendim. 28.haftam dr olabileceğini söylemişti. 4ten fazla tekrar etmedi. Gün icerisinde belli araliklarla tekrar ediyorsa nst ye bagliyorlarmis
Günaydın herkese

Kasılma denen şey bu karnımızın kaskatı olması mı acaba. Ne fena şey o ya mermer bir küre taşıyomuş gibi.

Bende şifalar ı kapanlardanim 3.keZ önce oğlum ondan bana hiç birşey ilac icememek üstüne virus haberler ı Allah yardimcimiz olsun
amin gecmis olsun cnm
Evet bende bı yardımcı cagiracagim
bende alacagim her hafta su tadilat bitsin her hafta duzenli bir gun gelsin 3 cocukla zor isim
ya bir yandan iyi bir yandan kotu cnm kilo alimi sonra vermen kolay olacak.ama mide bulantisida kotu yani allah yardimcin olsun
Günaydın herkese

Kasılma denen şey bu karnımızın kaskatı olması mı acaba. Ne fena şey o ya mermer bir küre taşıyomuş gibi.
Onun gibi karnin aciyor ama geciyor belli bir sure sonra.gunaydin cnm

Bende gecen gun kabus gormustum.onun devamini bugun gordum ne.manyak bisi yahu arkasi yarin dizisi gibi

moon83 öyle canim.
Hemen gidecek gibi duruyor cunku ödem falanda yok simdilik.
Bebege yarayacak seyleri zorlada olsa 1-2 parca yemeye calisiyorum.

Çok şükür geçti. Kasılmalarım şiddetli değildi. Teşekkür ederim. İnşallah hepimiz zamanında kucağımıza alırız yavrularımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…