Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar merhaba banka hamileleri virüs nedeniyle idari izne çıkardı dünden beri evdeyim
Oglusun ateşi düştü öksürük devam ediyor
Sizler nasılsınız dikkat edin Allah hepimizi sevdiklerimizi korusun

Merhaba arkadaşlar . Bu kaburga ağrısı ne fena bişey ya öldürdü iki haftadır

Ay bankacı olasım geldi

canim valla 8 yili doldurdum bankada neler çektiğimi ben bilirim,ne mobbingler,ne bayramlarda haftasinu tatillerinde atm arizasi icin şubeye gitmeler tabi mesai almiyorduk cok sonradan düzeldi biseyler yinede bunada şükür diyorum
İnan şimdi idari izne ayrildim 32. Hafta raporunu alacaktim yarin acaba dogum iznimi başlatırlar mi diye korkuyorum

aa bankacı anneler varmış aramızda
ben de 13 yıllık bankaciyim kamu değil özel ismini vermeyim , bir tek bizimki gebelerle ilgili bir duyuru yapmadı ben de gittim söyledim bugün,onlar da "aaa sen niye geldinki hemen git dediler"
bütün eşyalarımı der top ettim hadi bana eyvallah dedim çıktım.
şaka gibi ama resmen dogum iznine ayrıldım.
çünkü yarın dr.randevum var 32. haftaya kdr rapor yaz diyeceğim..
darısı tüm çalışan annelerin başına

bence başlatırlar,
ben de 36 ya kadar çalışmayı planlıyordum,kismet olmadi.
şuan 32 si dolanlari direk yolladılar, beni de 32 ye kdr muhtemelen idari izinli sayacaklar(suan için 31 marta kdr) sonrasi direk izin baslayacak

Keşke bize de idari izin verseler ya..bugün 29. haftayı doldurdum .2 haftam daha var rapor mu alsam naapsam bilmiyorum. bi de pazartesie zorunlu toplantı koymuşlar kurumda en az 150 kişyiz acayip sinir oldum. Sırf toplantıya gitmemek için aile hekiminden birkaç gün rapor alcam galiba

bence alın hic bir doktorun hayır diyecegini sanmıyorum..ben de genel müdürlükteyim 4.500 kişiyiz..
sadece çalıştığım katta 750 kişi var

moon83 öyle canim.
Hemen gidecek gibi duruyor cunku ödem falanda yok simdilik.
Bebege yarayacak seyleri zorlada olsa 1-2 parca yemeye calisiyorum.
bebek kilo alsında fazla kilo gereksiz canım .
Kızlar merhaba banka hamileleri virüs nedeniyle idari izne çıkardı dünden beri evdeyim
Oglusun ateşi düştü öksürük devam ediyor
Sizler nasılsınız dikkat edin Allah hepimizi sevdiklerimizi korusun
merhaba cnm .geçmiş olsun o öksürük bizde de var iki aydır geçmedi de neden geçmiyor anlamıyorum ki .

T TTKA nerdesin cnm hala öğrenmiyor musun cinsiyeti??? senden çok ben merak ediyorum haberin olsun

Kızlar benim su gibi bir akıntım var başta terliyorum sanıyordum ama ter degil anladım. Doktora gittigimde bebegin suyu iyi diyor hep bu pazartesi kontrolde sorucam doktora belki daha sık bakmak gerekebilir suya. Başına böyle bisey gelen var mı ben ilk gebeligimde hic yasamamistim acaba suyu bi anda biter mi anlayabilir miyim ki

canım su olsa devamı gelir birkaç damla olmaz yani bacağına süzülecek kadar çok mu oluyor. bu dönem bende de su gibi akıntı oluyor ama idrar yani su çok içiyorum ve bebek nereye baskı yapıyor anlamadım ama çişim var gibi sürekli .

içine sinmiyorsa eczaneden onun ayrımı için kağıtlar satılıyormuş ismini bilmiyorum ondan alabilirsin.

Merhaba arkadaslar. Dun kontrolum vardi doktor amniyo sivimda artis oldugunu soyledi. Testler yazdi bisuru. Tedirginim boyle bir shey yasiyan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…