Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba arkadaslar. Dun kontrolum vardi doktor amniyo sivimda artis oldugunu soyledi. Testler yazdi bisuru. Tedirginim boyle bir shey yasiyan varmi?
aminiyo sıvısındaki artış genelde gebelik şekerinden dolayı oluyor cnm şeker yüklemesi yaptrımşmıydın?

Sen nerdesin bak ben burdayım:)))) cnm bebiş nasıl hazırlıklar bittimi
Bende hergün girip pek yazamıyorum gerçi ama hep takipteyim nisan annelerini de takip ediyorum zaman aliyo bitti sayılır bebişe ve kendime birer kabin boy valiz hazırladım kabataslak. Bebek için 4 takım hastane çıkışı, atlet, 5-6 ağız bezi ,20 alt bezi ,pişik kremi ,2-3 müslin,battaniye. Kendime de 3 gecelik (biri foto çekimi icin) pijamayla rahat edemem heralde bilmiyorum. Camaşır,çorap, ped kalkan ,kişisel bakım ürünleri,lohusa tacı falan koydum tekrar bi listeyi gözden geçircem

Evet caniM bakilmisdi ama cikmamisti tekrar bakilacak. InshAllah yine cikmaz ve baska problem olmaz cok endiseliyim. Internette pek iyi seyler okumadim.

Oo masallah bitmis saglikla zamaninda gelsin insallah

Evet caniM bakilmisdi ama cikmamisti tekrar bakilacak. InshAllah yine cikmaz ve baska problem olmaz cok endiseliyim. Internette pek iyi seyler okumadim.
Allah korusun cnm sen dikkat.et yemene icmene tatli tuzlu cok yeme bakalim.insallah normale doner.

bebek kilo alsında fazla kilo gereksiz canım .

merhaba cnm .geçmiş olsun o öksürük bizde de var iki aydır geçmedi de neden geçmiyor anlamıyorum ki .

bisolnaturla prospan veriyorum canim dönüşümlü 3-4 gun oldu balgama cevirdi bakalim insallah gececek size de cok geçmiş olsun

Yarin gidip çalışabilir raporumu alip, pzt bankaya yollarim canim ik ile konuştum dun izne çıkmadan böyle bir hakları yok benim 5 haftami yerler aksi durumda corona yi biz çıkarmadık ki hakkimi ararim dogum iznimi başlatmam

Bende valizini hazirlayanlardanim (ufak tefek eksigim var aldikca koyucam yine)
Gecelik, pijama, camasir, ped, pisik kremi, bebek bezi, agiz mendili, 3 tkm 1 tulum kiyafet, 2 battaniye, 1 pike(hastane besigi ici icin) muslin ortu, kiza corap patik, bana corap, emzik,biberon, temizleme pamugu.

Terlik, goguspedi falan gibi eksiklerim kaldi.
Ay sonu halledicem insAllah.

Son düzenleme:
İki hafta izin verilmiş bize. İkinci hafta yani 32’nci haftamda bebeğin giysilerini her şeyi yıkarım. 37’ye kadar çalışmayı düşünüyorum çünkü, bu arayı evde böyle değerlendiririm. Çantamızı da hazırlarım inşallah.

:)Benim de sağ taraf ya ağrı girince hemen kalkıp yürüyorum başka türlü dayanılmaz oluyor .Seninki nasıl geçiyor
Ayağa kalkıyorum ya da geriye doğru vücudumu esnetiyorum. :) elimle dürtüp kovuyorum kısaca napıcamı şaşırıyorum.

Kamuda çalışan hanımlaar yöneticiniz her hangi bi imza istedi mi sizden idari izinle alakalı? Benim ki pazartesi bi ara gel imza at git dedi

Kuzum hamile calisanami verilmis izin kamu ozel farkediyomu

bizde öyle değil maalesef..
çocuğuna bakacak kimse olmayan annelerde dilerse ucretsiz izin alabilirler dediler.. maaşlarından kesilecek izinleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…