Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Al
Alt açma bezi göremedim.sana emzirme sütyeni yerine atletli alcaksın cnn başka bir şey eksik yok gibi

Ben de bebeklerin takımlarını çıtçıtlı buzdolabı poşetlerine ayrı ayrı takım olarak koyacağım orada vermesi de kolay olur hem. Bir de bana da hastane çantası için liste lazım gerçekten ya ilkinde annemin yanındaydım tam olarak herşeyi kendim yapmayınca hatırlamıyorum ne koymuştuk. Bu sefer tek olacağım malesef daha erken ama yine de hastane çantamı en azından hazırlamak istiyorum. İkizde erken doğum riski fazla oluyor diyorlar. Şimdilik sorun yok inşallah en azından 36.haftaya kadar dururlar

Ilk dogumda hastane bizden bebek bezi gibi olan hasta bezi nden istemisti ilk gün onu kullandıktan sonra depend kullanmıştım aklında bulunsun istersen hastaneye bi sor ben yine aynı hastanede yapacagimdan aldırdım eşime

inşallah günü beklesin kuzular.canim eskide paylaşmıştım ben liste bak eski sayfalarda bulamazsan tekrar resmini çekip yollarım istersen

Kizlar bugun ogrendim ozel hastanelerde muayene nst dogum hic biseye esleri almıyorlar saglik bakanligi emriymis cok üzüldüm. Eşim olsun istiyordum yanimda

Kizlar bugun ogrendim ozel hastanelerde muayene nst dogum hic biseye esleri almıyorlar saglik bakanligi emriymis cok üzüldüm. Eşim olsun istiyordum yanimda
refakatçi de mi olamıyorlar cnm

Canım üzülme, benim olduğum yerde de yasaklandı 2 haftadır. Sadece kontrole gelmeleri değil, doğumda refakat de yasaklandı. Ne yalan söyleyeyim başta biraz canım sıkılmıştı bu duruma ama şu an mantıklı düşününce seviniyorum bile. Biz hamileler zaten çalışmıyoruz, çoğumuz izne çıktık, dikkat ediyoruz, dışarı çıkmıyoruz ama eşi çalışan, hala toplu taşıma kullanmak zorunda olan çok insan var. Sizin eşiniz sağlıklı olabilir ama sizden önce odaya giren kişinin eşi hasta olabilir. Ondan sağlık çalışanlarına ya da allah korusun size geçebilir. Ayrıca bekleme salonları da anlamsızca kalabalıklaşıyor eşiyle veya ailesiyle gelenler nedeniyle. Bu da hem sağlık çalışanları için hem biz hamileler için risk arttırıyor. Refakat yasaklansa bile hiç üzülmeyin, hemşireler, ebeler bizler için ellerinden geleni yapacaktır. Onları da düşünmek lazım sürekli yeni annelerin odasına girip çıkıyorlar. Ziyaretçi zaten yasak ama refakatçiler de risk sonuçta. Doğum katında bir hemşire hastalansa tüm annelerin odasını geziyor, bebeklerle yakın temasta bulunuyor, hepsine bulaştırma riski var allah korusun. Ayrıca refakatçiler hasta biriyle aynı kafeteryada denk gelebilir, aynı tuvaleti kullanabilir vs.vs. Önemli olan bebeklerimizin ve bizlerin sağlığı öncelikle. Daha bebeklere çok lazımız. Eşlerimiz de evde dinlensin, hastane süreci sonrası bize lazım olacaklar :) Bu şekilde telkin et kendini. İnan diğer türlüsü çok daha riskli. Bence bu uygulamaya geçmiş, önlem alan bir hastanede doğum yapacağın için sevin :)

Bende cuma gidecegim hasteneye bakalım durumlar ne olcak öğreneceğim. Her hastane farklı prosedür uyguluyor sanırım

Bugün kan tahlili yaptırmıştım sağlık ocağında az önce sonuçlarına baktım Demir 34 müş 40 olması lazım, ferritin de 4.5 çıkmış 11 olması lazım. Kan da 11.3 çıkmış. Canım sıkıldı demir hapı kullanıyorum ama, hiç mi faydası yok anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…