Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim son zamanlarda yalancı kasılma çok oluyodu karnım hep sertti her tarafi tas gibiydi full dolduruyor kocaman bi kaya var gibi hissediyodum (agır yasamlardakiler gibi hissediyorum 20kg aldim yatip kalkmak cok zor zaten her yerim agrıyo) dün aksamdan beri nedense acayip yumuşadı karnim hafifledim sanki küçüldü çocuk.Var mı böyle olan? Birde sürekli hareket ediyor nerdeyse.Gün içinde ayaktaysam hissetmiyorum onun disinda ara ara oluyor ozellikle akşam bi başlıyo sabaha 5 lere kadar durması için gezinmem gerekiyor zor uyuyorum. Derdi ne anlamadım okadar ki korkmaya başladım

Dönmüştür belki kanala doğru yerleşiyorsa rahatlama olmuştur. Benim de çok hareketli kızım. Ayaktayken bile çok hareket ediyor, bayıltacak gibi bir his oluyor. İç organlarıma doğru vuruyor, içim gidiyor öyle olunca.

Kızlar yalanci sancimi bu ay normal mi ben anlamadim ama ayaktayken ozellikle sanci girip cikiyo(oglumda hic yoktu)
Bir de uyuyordu kiz saatlerce kipirdamadigi oluyordu ama aksamdan beri daha cok kipirdiyo.
Neredeyse durdugu yok
Kasiliyo geziyo pit pit sizce bebegin sancisi olabilir mi?
Normal mi?
Ayin 18inde kontrole gitmeyi dusunuyordum acaba haftaya gitsem mi
Ayy cozemedim gitti.

Benim de bazen öyle bir titriyordu ki zannedersiniz soğukta kalmış üşümekten titriyor. çok tedirgin olma hareket etmelerinde çok sıkıntı olan bir durum yok, genelde hareketsizlik sıkıntı demek oluyor. Ama için rahat etmeyecekse doktoruna sorabilirsin.

Ben de sezeryan oldum.
Sutum hemen geldi hiç mama vermedim kziima
Sezeryanda süt gelmiyor deyip,kimseyi endiselendirmesek mi ?ilk günler gelen zaten sarı bir sıvı ,en besleyici olan,kolostrum denilen
Amacim endiselendirmek degil tedbir amacli demistim

Yok cnM hic acıma olmuyor iki parmak nedirartık düzensiz ağrı.cikmasi.normal düzenli olursa doğuma giderizozman benide şimdi kontrol eder cuma gidecegim
küçülmez cnn yön değişmiştir.yan yatmıştır bilmiyoruz ki içerde ne yapıyorlar.

Canım çok normal artık düzensiz sancılar olacak.ben öyle oldumu bırakıyorum işi gucu uzanıyorum geciyor

Aynen benim 4 gün kadar gelmedi colostrum yeterli olmaz ki. Bu sefer bebek beslenemezse sarılık yükselir . Ve şu süreçte bebeğin hastanede kalmasi mama almasından çok daha tehlikeli.
Evet aynen bende sağlik calisaniyim görüp gözettiklerim var o yüzden tedbir amacli demistim

Yanlız bebeklerde her mamayıda kabul etmiyor beğenmiyor öyle bir gerçekte var. Bazi annelerin sutu gecte inebilir nobetci eczane vs bulunur gene alinabilir ama hastane icinde hemşireler veriyor insllah herkesin sütü gelir kimse mama vermek zorunda kalmaz. Erken doğan bebeklerde memeye zor adepte olabilir.benim kaynanamda sutun yok.vs dedi hastanede mama alin vs dedi hemsirler cok kizmisti ilk once emzireceksiniz uğraşacaksınız demişti.hakkatende geliyor süt.ilk başta doğum kismina odaklanalım bence ama ikinci bebeği olacaklar sütüm benim hemen gelmiyor.diyorsa mamalarını alsınlar.dr sorun onların önereceği bir mamayı alin derim.

İkinci gebeliklerde de çatı muayenesi yapıyorlar mı? Benim ilkte de yapılmadı gerçi ama bilemedim
Allah allah neden olmadı cnm yumuşaklığına falan bakıyorlar doğum vakti yaklaşmıştı ona bakıyorlar.sezeryanda bakılmaya biliyor.

Allah allah neden olmadı cnm yumuşaklığına falan bakıyorlar doğum vakti yaklaşmıştı ona bakıyorlar.sezeryanda bakılmaya biliyor.
Cidden hiç bilmiyorum, sancılarım gelene kadar hiç alttan muayene olmadım. Sancım gelince de zaten açıklık için muayene ettiler mecburen. Normal doğum oldu sorun olmadı ama bilemedim şimdi ikinci de yaparlar mı yapmazlar mı haftaya kontrole gitmem lazım gidebilirsem bakalım ne diyecekler

Bende yapacaklar gibi gideceğim kuzum belki banada yapmaz zaten 3.dönmezse gene.yapmaya bilir bakalım hayırlısı artık. Bu enerjim çok düşük bir sürü isim.var elimde kalkmıyor nisan değil sanki şubattayız.

Bugün aynı hal bende de var. Sürekli yatasım var Bi uyku hali. Oğlumda sıkıldı benden oyun bekliyor. Doğum öncesi işlerimin çoğu bitti şükür. Zaman var daha ama vakit azaldıkça birşey yapabileceğimi sanmıyorum. Kimse de yok yanımda, ailem gelemeyecek böyle olursa.

Bende iki böcek var isim hiç bitmiyor kızımın işleri bitti ama genel anlamda ev işi bitmiyor hiçç bide eşim evde surekli kahve meyve yemek.modundaşimdi.gene kahve istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…