Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çok doğru hastane personeli de riskli. Allah korusun hepimizi inşallah

BEnim de kan 10 du işte ilaçla 11 oldu.

Bu hafta annemlerle izin almaya çalışacak bakalım verceklermi??

10 günlük mu izin veriyorlar

Canım benim kan değerim 7,8 üstelik bir de akdeniz anemisi taşıyıcılığı var yükseltemiyorlar. Canın hiç sıkılmasın benim durumumda bile bebeğe bir zararı yok, sadece kendini yorgun hissedebilirsin demişti doktorum. O da kendimi bildim bileli kansız olduğumdan bende kötü etki etmiyor.

Senin baya düşükmüş cnm yorgunluk bendede hep var malesef.

Nasıl aldılar canım anlatabilir misin?
Seyahat izin bengesi verilen yere gitmişler otogara masa kurulmuş ordan müracaat yapmışlar emniyette yönlendirmişler ordan almışlar canım biz gurbetteyiz burda eşim ve benden başka kimse yok eşimde farklı bi ilde görev yapıyor o yüzden mağduriyetimize ikna olup vermişler

Çoğu hastane pandami hastanesi olsa da doğum katı ebe ve hemşirelerini acilde görevlendirmiyor bir sorun hastanenize çok saçma olur diğer türlüsü. Hamileleri de acil girişten almıyorlar doğum başlasa bile. Maalesef tüm sağlık personelinin özel aracıyla evine gidip geldiğini sanmıyorum ancak onlar da haklı, risk ne kadar azalırsa onlar için o kadar iyi. Zaten dediğiniz gibi toplu taşımada vs riskleri var en azından hastaneleri tenha tutarak çalışma ortamlarını rahatlatmak ve riski minimuma indirmek gerek. Nasılsa bize ve bebeğe yakşalacak her personelden emin olamayız diyip ziyaretçi, refakatçi vs yasağı yapılmazsa ipin ucu kaçar bence. Gün içinde hastaneye giren çıkan kişi sayısı ne kadar az olursa o kadar az riskli olacak sonuçta toplu taşımada yarım saat geçiriyorlarsa da günlerinin nerdeyse tamamı hastanede geçiyor çalışanların risk büyük. Hem bizler için de hastanenin tenha olması çok daha iyi. O yüzden canımızı sıkmayalım :)

Senin baya düşükmüş cnm yorgunluk bendede hep var malesef.
Canım sende çocuk da vardı sanırım, yorgun olman çok normal :)) Ben tüm gün dinleniyorum karantina olunca. Bakalım ben de bebekten sonra yorgunluk yok diyebilecek miyim :)

Canım sende çocuk da vardı sanırım, yorgun olman çok normal :)) Ben tüm gün dinleniyorum karantina olunca. Bakalım ben de bebekten sonra yorgunluk yok diyebilecek miyim :)
Evet cnn iki oğlum var simdi koca bebegim kocam evde yoruyorlar beni

Ziyaretçi zaten pek kimsenin gözünde değildir artık :)) ama eşler refakatçi kalabilseydi iyiydi
Sağlıkla doğsa şu bebeler de alıp evlerimize dönebilsek bir an önce. Bu kaos ortamında zaman geçmek bilmemeye başladı

Şimdilik sıkıntısı yok ama sezeryandan sonra zorlayacak diye endişem var. 3 çocukla kimse de olmayacak yanımda. Neyse artık idare edeceğiz.

Teşekkürler canım dediğin gibi biraz daha dikkatli davranayım. Doktor günde 2 al hapı dedi. İnşallah doğuma kadar biraz yükselir

Yeni mi gittiniz de doguma alcaklar mi peki
Merhaba kızlar ben de bugun kontrole gittim 38 hafta da sezeryan olucam 30 Nisan da dogum da sadece refakatçi alıcaklarmş annem olucak yanımda eşimde sadece 10 dakıka girebilirmiş odaya kesinlikle daha uzun almıyoruz dediler, tabi her hastane başka olabilir benim İstanbul medilife hastanesi

Bugün gittim canım ,doğum için sormadım erken diye 1 aya neler olur bilemeyiz
Umarım hersey iyiye gider ama sanmiyorum pek 1 aya kadar herseyin duzelecegini
QUOTE="simonskitty, post: 63384509, member: 552975"]
Nasil ya hepsinde mi? Cumartesi gidicem ben bakalim bizimkinde var mi öyle bisey
[/QUOTE]
3 arkadaşım var ozele giden 3 u de ayni seyi dedi bende yarın gidecem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…