Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Evet genelde 1 refakatci doguma girmesi yasak bende liv hospitala gidiyorum umarim biraz olsun duzelir de kurallar da esneme olur

Çok doğru hastane personeli de riskli. Allah korusun hepimizi inşallah

BEnim de kan 10 du işte ilaçla 11 oldu.

Bu hafta annemlerle izin almaya çalışacak bakalım verceklermi??

10 günlük mu izin veriyorlar
Umarim izin isi olur.
Benim esimde gebzede calisiyor biz ist.dayiz.
Ikametgahi ve skk bilgilerini cikkartti orqda calistigina dair e devletden polis dun durdurmus belgeleri gosterince gec demis.
O da ofise gidip gelemicekti sehirler arasi diye.
Ama bisi dememisler.

benim de 30 nisan sezaryen tarihi

inşallah cnm. Bizimde ofis ist ev tekirdagda eşim daha gitmedi ama ofis ikametgahindan anlasilir sıkıntı olmaz sanirim.annemler izmirden gelcek gelebilirse kismet diyorum artik allah nasip ederse gelirler
oyyy az kaldi desene kavusmayasaglık sıhat ile gelsin kuzucukkkk

Ay hadi bakalim doğumlar yaklaşıyor. Ben de ctesi gidicem muayeneye o zaman netleşecek ınsallah doğum tarihimiz. Hepimiz ınsallah sağlıkla kucağınıza aliriz bebislerimizi. Bol sütlü az gazlı huzurlu günlerimiz olsun

Aminnmm

Süper canım senin adına çok sevindim benim eşim polis olmasına rağmen vermiyorlar izin valla size iyi insanlar denk gelmiş ne güzel. Darısı bize inşallah

Kızlar 3 gündür midemden sırtıma vuran nefesimi kesen bir ağrım var ilk gün olunca korktum kadın doğum acile gittim sancı vs yok bebeklerle ilgili değil. Yemek yedikten sonra oluyor neden olabilir fikri olan var mı? Yemekten 1 saat sonra falan midemden sırtıma bucak saplanır gibi vuruyor. Dün gece 1 de uykudan uyandırdı bu ağrı gece 3tü hala geçmemişti. Parol içmeden asla geçmiyor. Bugün normal acile gideyim diyorum zehirlenme vs mi oldu nedir bir kan tahlili falan yaptırayım. Fikri olan var mı?

Allah korusun.bencede tedbirini alıp dR git cnm gecmis olsun

Cnm internetten denediniz mi siz birde öyle mi deneseniz

Eşim bugün komseriyle görüşecekti o ne diyecek bakalım söyleyim internetten de başvuru yapsın. En kötü görümcem gelecek o da burada öğretmen aslında tatil olunca gitti ikameti burada o gelebilir dedik bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…