Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bence verirler eşine izin getirir icime öyle doğuyor.

Ayy canım ya inşallah en çok kızım için istiyorum dün gece kıyamadım uyuyordu o ağrıyı çektim yoksa tam acillik olmuştum
inşallah geçer bir daha olmaz.zaten tüm endişelerimiz cocuklar yüzünden oluyor. Onlar mutlu olsun uzulmesinler ❤

Açlık şekeri 112 çıktı
Sizlerin kaçtı?
Ya sigarayı bırak, şöyle yap böyle yap bi istediğimi yeme özgürlüğüm vardı (( ağlayacağım artık

Merhaba anneler Doğumda hemşireye bebeğe giydirmesi için vereceğimiz şeyler neler tam olarak? İlk doğum olacak da bilemedim. Mesela 10 li hastane çıkış seti deki her şey yerine iç zıbın, tulum, şapka, eldiven, battaniye yeterli mi? Bunların haricinde bir de bez verilecek galiba. Yazarsanız çok sevinirim ona göre hazırlayayım

Açlık şekeri 112 çıktı
Sizlerin kaçtı?
Ya sigarayı bırak, şöyle yap böyle yap bi istediğimi yeme özgürlüğüm vardı (( ağlayacağım artık
Benim 78 çıkmıştı. Valla derdin bu olsun. Her şey bebislerimiz için

Kızlar bu vajinanin ustundeki kemik cokagriyo çatı agrisi bu mu oluyo yururken cok zor bide gece yatakta saga sola donerken cok aciyo sizde de oluyo mu doktor bebegin başi asağıda oldugu icin agrir normal dedi ama

Ağrılar çok var birtek kemik değil vajinamin içine iğne batiriyolar gibi belim agriyo ah ahh gün ağrıları bunlar çok normalmiss e tabi vücudun hazırlaması gerekiyor kendini bianda yüklenmesi daha zor olabilirdi
Kızlar bu vajinanin ustundeki kemik cokagriyo çatı agrisi bu mu oluyo yururken cok zor bide gece yatakta saga sola donerken cok aciyo sizde de oluyo mu doktor bebegin başi asağıda oldugu icin agrir normal dedi ama

UOTE="minik_kurabiyem, post: 63392978, member: 719324"]
Devlet hastanesine giden arkadaşlar doktorlarınıza randevu alabiliyor musunuz
[/QUOTE]
Ben mhrs üzerinden gecen hafta almistim yarin kontrol var

En son 24 martta kendi doktoruma randevum var diyerek gittim doktor yoktu başkasına muayene oldum. O günden bugüne hatta ayın 22 sine kadar randevular açık doktorun adı çıkmıyor. Hastaneyi aradım bu hafta çalışmıyormuş haftaya çalışacakmış randevusuz kesinlikle muayene yapmıyor doktorlar dedi. Ama adamın adı çıkmıyor ne yapıcamı şaştım =(

Biamu, post: 63391442, member: 880561"]
Açlık şekeri 112 çıktı
Sizlerin kaçtı?
benimde düşük çıkmıştı 75 civarıydı.yavrularimiz için herşeye değer sağ salim doğsunlar istediğini yersin cnM. Annelik bebek rahme düşünce başlıyor.artik ben yokum biz variz oluyor herseyde oyle cocuk dogduktan sonra dunya onun ustunde dönüyor.cocuk yokken ozgursun ama dogunca kucuk patronlar onlar..

[/QUOTE"]Gulsem01, post: 63391473, member: 950830"]
Merhaba anneler Doğumda hemşireye bebeğe giydirmesi için vereceğimiz şeyler neler tam olarak? İlk doğum olacak da bilemedim. Mesela 10 li hastane çıkış seti deki her şey yerine iç zıbın, tulum, şapka, eldiven, battaniye yeterli mi? Bunların haricinde bir de bez verilecek galiba. Yazarsanız çok sevinirim ona göre hazırlayayım
[/QUOTE] 10 lu takim zaten bebek battaniyesi içindedir onun ,islak mendil,2 tane bebek bez koydum bende
Mayıs anneleri merhaba, bebişkeriniz kaçıncı haftalarda döndü acaba? Benim henüz dönmedi de merak ediyorum
ilk iki oglum 32 de döndü nazlı kızım 36 olacak hala donmedi
Merhaba canım iyi çok sukur
32 de gitmiştim en son 40 cm.2100 Gr civariydi
Nst ye de girdim sancı cikmadi haftaya yine kontrolum var bakalım nasıl
Maşallah kuzumuza daha ben girmedim nst ye bende cuma gidecegim gene tek gideceğim heralde gariban gariban

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…