En son 24 martta kendi doktoruma randevum var diyerek gittim doktor yoktu başkasına muayene oldum. O günden bugüne hatta ayın 22 sine kadar randevular açık doktorun adı çıkmıyor. Hastaneyi aradım bu hafta çalışmıyormuş haftaya çalışacakmış randevusuz kesinlikle muayene yapmıyor doktorlar dedi. Ama adamın adı çıkmıyor ne yapıcamı şaştım =(
Kızlar bu vajinanin ustundeki kemik cokagriyo çatı agrisi bu mu oluyo yururken cok zor bide gece yatakta saga sola donerken cok aciyo sizde de oluyo mu doktor bebegin başi asağıda oldugu icin agrir normal dedi ama
Ben kendi doktoruma en son gideli 1 ayı geçecek galiba. Önceki randevu da yoktu. Kendisiyle konuşabilsem çıkıp gidicem de telefondaki bayan çok sert konuştu canımı sıktı
ben en son 26 martta gittim 30. haftaya bile girmemiştim sanırım.
Dr birdaha 35. haftada görüşelim hatta gelmeden ara belki ben gelme derim dedi
bebis hareketlerini sen takip et,bu şartlarda nstye bile girmeni istemiyorum dedi..
yani nerdeyse birdaha doğuma gidicem
benim planlanan sezeryan 18 Mayıs..
grubun yarısı nisanda doğum maşallah
Merhaba anneler Doğumda hemşireye bebeğe giydirmesi için vereceğimiz şeyler neler tam olarak? İlk doğum olacak da bilemedim. Mesela 10 li hastane çıkış seti deki her şey yerine iç zıbın, tulum, şapka, eldiven, battaniye yeterli mi? Bunların haricinde bir de bez verilecek galiba. Yazarsanız çok sevinirim ona göre hazırlayayım
Ben öyle 10lu set almadim ama 2 tkm 1 de tulum'u paket yaptim ayri ayri.
Tkm olanlara citcitli bady, zibin, alt ust, bez, corap, sakpa, patik koydum.
ayrica odaya hazirlamaya gelen hemsireye sorcam battaniye besik ici ortusunu falanda verelim mi diye
Eklerim diyorum ona göre.
ben en son 26 martta gittim 30. haftaya bile girmemiştim sanırım.
Dr birdaha 35. haftada görüşelim hatta gelmeden ara belki ben gelme derim dedi
bebis hareketlerini sen takip et,bu şartlarda nstye bile girmeni istemiyorum dedi..
yani nerdeyse birdaha doğuma gidicem
benim planlanan sezeryan 18 Mayıs..
grubun yarısı nisanda doğum maşallah
Bende randevusuz gidiyorum genelde orada kayit actiriyorum ama bu sefer aricam gitmeden..
Randevu aldirir belki olmaz orda falan bakim ne dicek.
nst falanda sokmazsa Allaha emanet gidicez ozaman.
Sanci olur suyumuz falan gelir korkuyorum ya sezeryan olcam neticede okadar niye beklim cekim onlari.
Bakim benimki ssokcak mi nst
Ben öyle 10lu set almadim ama 2 tkm 1 de tulum'u paket yaptim ayri ayri.
Tkm olanlara citcitli bady, zibin, alt ust, bez, corap, sakpa, patik koydum.
ayrica odaya hazirlamaya gelen hemsireye sorcam battaniye besik ici ortusunu falanda verelim mi diye
Eklerim diyorum ona göre.