Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Haftaya açılır ismi belki cnm izinde diye çıkmıyo rdur ayrilsa derler di sana zaten endiselenme

Kızlar bu vajinanin ustundeki kemik cokagriyo çatı agrisi bu mu oluyo yururken cok zor bide gece yatakta saga sola donerken cok aciyo sizde de oluyo mu doktor bebegin başi asağıda oldugu icin agrir normal dedi ama
Aynı ağrı bende de var doktorum bebeğin başı aşağıda bu senin için en rahat pozisyon dedi :) yani bu iyi halimiz.

ben en son 26 martta gittim 30. haftaya bile girmemiştim sanırım.
Dr birdaha 35. haftada görüşelim hatta gelmeden ara belki ben gelme derim dedi
bebis hareketlerini sen takip et,bu şartlarda nstye bile girmeni istemiyorum dedi..
yani nerdeyse birdaha doğuma gidicem
benim planlanan sezeryan 18 Mayıs..
grubun yarısı nisanda doğum maşallah

Ben öyle 10lu set almadim ama 2 tkm 1 de tulum'u paket yaptim ayri ayri.
Tkm olanlara citcitli bady, zibin, alt ust, bez, corap, sakpa, patik koydum.
ayrica odaya hazirlamaya gelen hemsireye sorcam battaniye besik ici ortusunu falanda verelim mi diye
Eklerim diyorum ona göre.

Bende randevusuz gidiyorum genelde orada kayit actiriyorum ama bu sefer aricam gitmeden..
Randevu aldirir belki olmaz orda falan bakim ne dicek.
nst falanda sokmazsa Allaha emanet gidicez ozaman.
Sanci olur suyumuz falan gelir korkuyorum ya sezeryan olcam neticede okadar niye beklim cekim onlari.
Bakim benimki ssokcak mi nst

sorma kuaforlerde kapali napcaz bilmiyorum
Cok feci bakimsiz hissediyorum kendimi.
Dün eşim gece dedi ensemdeki uzayan saclar duzelt dedi bende ded i m eve berberini cagir yok.dedi.sen yap yok.dedim ben anlamam neyse oyle boyle.derken aldim makinayi ensede otoban oldune yaptin diyor ben gül gül çatladım yok ucundan alçaktin vs birton soylendi.

Bugün berberin eVine gitti o düzeltmiş demiş berber bir daha yengeye aldırma resmen seni yolmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…