Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kuzum dr.a demedinmi yiyorum ama almıyor diye ne diyor dr. Dediğin gibi çocuklarda bizlere çekiyor genetik olarak ama doğduktan sonra daha cabuk kilo alır sen bile şaşırırsın
Doktor israrla bnm kilo almadigimi soyluyor 52 ile basladim 68 im ignelerimi vuruluyorum sadece vitaminleri icemiyorum cubku gercekten cok kusuyorum

Ben 1 gece kalmıştım kizimda. Mama kasigi biberon emzik fazla olmuş sanki. Gerekirse onlar şırıngada mama veriyorlar. Özel hastanede duş oluyor evet istersen kendine de bir havlu al. Ama dus almak nasil olur bilmiyorum ameliyatli oldugun icin. Kanaman çok olacak. Belki bolgesel yikaman gerekir. Terlik almayı unutma. Ben kullan at terliklerden koydum çantama. Orda atarim gider diye. Epidural mi olacaksın? Esin de girebiliyor di mi doğuma? Ve sonrasında gece yanında kalabilecek di mi?

Genel anestezi olacak eşleri almıyorlar epidural olsa eşimi yanımda isterdim. Sonrasında eşim kalacak yine refakatçi olarak ziyaret yasak değil kısıtlı süre de olsa ziyaretçi gelebiliyor fakat benim hastanemde covidli hastalar olduğu için kimsenin gelmesini istemiyorum.

Evet genel anesteziye almıyorlar. Yaa sağlıkla gelsin bebişin. Bunlar bişey değil. Asıl macera simdi başlıyo

Doktor israrla bnm kilo almadigimi soyluyor 52 ile basladim 68 im ignelerimi vuruluyorum sadece vitaminleri icemiyorum cubku gercekten cok kusuyorum
Yok cnm bayada almışsın kilo daha ne olsun kuzum En güzeli risk almayın eşinde maskesini eldivenin koridorda falan hep taksın cnm.kolonya dezenfektan zaten alirsiniz.evinize sağlık sihhatle gelin insallah

Benim dr cuma cumartesi yokmuş pazartesiye kaldı kısmet artık. Esimin dolgusu düştü dişçi yok bulamıyoruz ne sıkıntılı günler

Ben daha temizlik yapmadım..InşaAllah p.tesi ...ama nasıl yapacam bilmiyorum burda kimse temizliğe gelmiyor virus ten dolayı

Benim dr cuma cumartesi yokmuş pazartesiye kaldı kısmet artık. Esimin dolgusu düştü dişçi yok bulamıyoruz ne sıkıntılı günler
canım özelde dişçiler çalışmıyor, üniversite hastanelerinde de inşallah sadece diş çekiormuş, bu dönemde dolgu yaptırabileceğini sanmıyorum. ağrısı yoktur inşallah

cnm bende göremedim eksik ama kayısı hoşafı gibi bisey mi yapsan sezeryanda.gaz çıkışı için iyi olur.
Kizlar adet olcakmıs gibi agrilar normalmi acaba dunden beri oyleagri var bende
ağrılar.normal cnm geçiyorsa sıkıntı yok
Temizligim bitmek üzere
Heryeri heryeri temizledik annisle son olarak halıları verdim temizlemeciye 2 güne onlarida sererim oh miss
ohhh miss darısı bize inşallah.
Ben daha temizlik yapmadım..InşaAllah p.tesi ...ama nasıl yapacam bilmiyorum burda kimse temizliğe gelmiyor virus ten dolayı
Bende arayistayim bakalım inşallah bulurum olmazsa gücümüz.yettigince yapıcaz ne yapalım.

Ben de henüz temizlik yapmaya başlamadım. Normalde niyetim bir kişi tutup camları kapıları sildirmekti. Halıları yıkamaya verecektim. Bu şartlarda birini çağırmak riskli halıları bile vermek istemiyorum. Eşim camları silmem asla izin vermiyor. Kendisi de silmez. Ne yapcam bilmiyorum.

Hafta sonu silelim dedim esime bende
Normalde silmezde is basa dusunce disaridan o siler icerden ben.

Bende bugun dolap ici duzenledim.
Suan burada kiraciyiz evimizi muteahhide verdik 1- 1.5 seneden once gecemeyiz eve.
Orada oda yapicam.
Burada sadece besik olacak odamda.
Kendi dolabimdan 3 rafi ve 3 cekmeceyi kiza ayirdim.
Kiler dolabim var bi de ivir zivir koydugum bez islak mendil gibi seyleride oraya yerlestirdim.
Elimin altinda olmasi gerekenler odamda yani.
O raflari duzenledim sildim yerlestirdim.
Hafta sonlarida esimle baza altlarini silme duzenleme falan yapiyoruz.
Sadece camlarim kaldi benimde.
Onlari da ramazan girmeden silersek gerisi gunluk isler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…