Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hafta sonu silelim dedim esime bende
Normalde silmezde is basa dusunce disaridan o siler icerden ben.
Benim eşim lafta silerim diyor ama icraatta olacağını zannetmiyorum domestoslu suya elini bile vurmaz. Onun sildiği cam hep lekeli kalacak eminim.

Ben daha temizlik yapmadım..InşaAllah p.tesi ...ama nasıl yapacam bilmiyorum burda kimse temizliğe gelmiyor virus ten dolayı
Canım benimde kimsem yok tek başıma yaptım. Sadece salon camı kaldı o da yağmur var diye yapmadım. Kendime haftalık planlar yaptım mesela 1 hafta yatak odası 1 hafta salon 1 hafta mutfak gibi. Ama bu 1 hafta boyunca hem yavaş yavaş yaptım hemde bazı günler iş yapmadım ya da ekstra bişey yapmış oldum. Çok uzun bş süre ama benim için böyle kolay oldu birde 4 yaşında oğlum var anca yetiştim. Şimdi hepsi bitti camları da haftaya silip baştan aşağı sil süpür yapıcam inşallah. Sende bölüm bölüm yavaş yavaş yap çok yorma kendini

Kolay gelsin cnm cam silindimi benimde sanki bütün isim bitmiş oluyor.istersen ev içi tertemiz olsun.cam.kirliyse ev.pis geliyorenteresan bir insanim

Benim kendi evim ama bebek odası yok canm sadece bebek için beşik aldım bende dolabimin bir tarafı boştu orayı da bebişe ayirdim

Kendiniz yapacaksanız hiç 37 . Haftayı beklemeyin derim 1 hafta önceki halimden eser yok ağrı ,ağrı ,ağrı inanın herşeyi annem yaptı ama ben yoruldum hemde coookk

Negüzel doğumla ilgili fikirler paylaşılmış. :) Bende doğal doğum çok istiyorum bebeğin kendi zamanını ve yolunu seçmesini istiyorum bu noktada normal doğum için çok motiveyim. Pozitif doğum hikayeleri dinledim, kalbime çok dokunan doğal doğum kitabını okudum, gebelik/doğum egitimi aldım(artı eksi yönlerini biliyorum içinde sindirdim), evde plates yoga, squat yapıyorum. Eşim çok destekçi ve benle spor yapıyor kitap okuyor benle göbek büyütüyor.
Bu araya kadar herşey çok güzel tek sorun varki evliliğimin 1 yılında vajinusmus yasadım ve o süreç sancılıydı benim için kabul etmeme ve inkar süreciydi neyse şuanda öle bir derdim yok vajinal ultrasyon yaptırabiliyorum(tabi azcık kasılıyorum ama rahat olan var mı bilmiyorum) ama çatı muaynesinden çok geriliyorum niyeyse gözümde çok büyüyen bir olay ve nasıl aşmam gerektiğini bilmiyorum :/

Kendini hazirlaman çok güzel cnm ya aslında çatı muayenesi hiç acitmiyor.iki parmak ile bakıyor kendini kasmazsan hiç hissetmiyorsun. Gebelik boyunca ilişki oldumu olduysa çok kasmazsın bence.

Kendini hazirlaman çok güzel cnm ya aslında çatı muayenesi hiç acitmiyor.iki parmak ile bakıyor kendini kasmazsan hiç hissetmiyorsun. Gebelik boyunca ilişki oldumu olduysa çok kasmazsın bence.
Demek ben çatı muayenesini o yüzden hiç hissetmedim cunki ilişkimiz tam gaz devam ediyor haha

Oluyor canım hatta buaralar perine masaji yapmak zor geldiği için haftada 2 ilişki yapmaya çalışıyoruz benim enerjim varsa bundan sonrada bırakmayalım diyorum doğumu kolaylastirsin diye
Ama çatı geriyor dedim gibi gidip doktora yap şu işi bende stresinden kurtulayım demek geliyor

O zaman kolay olur sen başka şey düşün o . Yaparken ne kadar rahat olursan o kadar rahat geçer.streslik bisey yokki cnm

Doktor israrla bnm kilo almadigimi soyluyor 52 ile basladim 68 im ignelerimi vuruluyorum sadece vitaminleri icemiyorum cubku gercekten cok kusuyorum
Canım aldığın kilo hiç az değil ben 8 kilo aldım doktorun niye öyle söylüyor anlamadım. Sen ne kadar yersen ye her bebeğin anne rahmine düştüğü andan itibaren potansiyel kilosu oluyor zaten. Çok yiyerek ancak 200-300 gr farkettirebilirsin bebeğe. Tıbben gerekli değilse bebeğe illa kilo aldırmaya gerek yok. Sen çok kilo alırsan sana zor olur. Ama farklı bir durum varsa doktorun daha iyi bilir tabii. Şu videoyu izlemeni öneririm.

Bitter çikolata al sezeryan olacaksın ihtiyacın olacak bas agrisi olmasın diye hayirlisiyla kucağına al kuzucugu inşallah canim

Keşke genel istemeseydin o anı gorseydin çok güzel bir duygu anlatılmaz bir duygu sagligin elveriyorsa kendi tercihinse birdaha düşün canım

bi arkadas vardi esomesom bayadir yok

merhabalarrrr Buralardayım, sadece haberlerden ve internetten kendimi izole ettim denilebilir. Malum her yer can sıkıcı,tatsız tuzsuz.. umarım sen de bebeğin de iyisinizdir. Ben de şimdilik her şey yolunda,allah nasip ederse 22 Nisanda kızıma kavuşacağım. Bekliyorum.

Aynen cnm kimsede tat tuz kalmadı.ayy sanada bisey kalmamış sağlık sihhatle gelsin kuzumuz.

Hamilelik takviminiz benim geçen yılki takvimim
2019 mayıs annesiyim , 11 mayısta kucağıma aldım yavrumu. Darısı sizlere olsun. Can sağlığı ile.

Hamilelik takviminiz benim geçen yılki takvimim
2019 mayıs annesiyim , 11 mayısta kucağıma aldım yavrumu. Darısı sizlere olsun. Can sağlığı ile.
Amin cnm siz artık kıdemli mayıs annesisiniz.bizde sonlara geldik hepimizde bir heyecan var.allah bağışlasın yavrunuzu.nasil oluyor boğa burcu bebekleri malum bizimkilerde boğa burcu olacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…