Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ödeme yapmıyorsunuz dimi canım okula?
Yok canim biz bu dönem icin odememizi bitirdik.seneye için erken kayıt ödemesi baslicakti erteletiik onu. Okula kitaplarini almaya gittim canli.ders için lazimmis okulda kimse yoktu girdim aldım.

Yok canim biz bu dönem icin odememizi bitirdik.seneye için erken kayıt ödemesi baslicakti erteletiik onu. Okula kitaplarini almaya gittim canli.ders için lazimmis okulda kimse yoktu girdim aldım.

Anladım canım iyi yapmışsın süreç tam da bizim son zamanlarımıza denk geldi yani ne güzel sakin sakin yatıp dinlenecektik. Benim kızım da kreşe gidiyordu tam doğum iznine ayrılıp işlerimi yapacaktım yavaş yavaş ama nasip olmadı. Şimdi o da etkinlik bekliyor alışmış okulda bense kocaman karnımla onun istediklerini yapmakta çok zorlanıyorum Şu virüsten en az hasarla bir an önce kurtulalım inşallah

Merhaba kızlar nasılsınız hersey yolunda mi ben evde gün sayıyorum cok yorgunum çalışmışım gibi
Ama oglusun peşinde koşuyorum gün boyu
Bayılıyor biseyleri alsin bende koca göbeğimle onu kovalayayim

Benim ilk doğumum normal olmuştu 10 kilo almıştım doğumun ertesi günü 5 kilosu gitmişti zaten göbekte biraz gevseklik oluyor ama korse kullanmıştım 15 gün filan sonra normale döndüm eski kıyafetlerimi giyebilmiştim

Kızlar selam ev tipi anakucagi önerisi olan var mi? Kizimda kullanmistik baya ama baskasina verdik sonra. Simdi yeni alicaz.chicco baloon ana kucagi hoşuma gitti. Varsa sizin önerileriniz de alabilirim

Inşallah kuzum çok zor ya evde eğitm okul disiplini gibi olmuyor zorla ders yaptiriyorum 7.5 yasinda daha ikinci sinifa gidiyor simdi.evde yapilan herseye odev gozuyle bakiyor.normalde 9 dan aksam 5 e kadar okulda ve ogretmenin normalde okulda yaptiracagi dersleri ben yaptirinca.ona odev gibi geliyor haliyle isyan ediyortabi ogretmen yaptirinca isyan edemiyorlar.butun gün onun canli.dersini takip.et kitaplarını takip.et vgvseciyor.cok kötü oldu herşey inşallah duzelir

Kızlar selam ev tipi anakucagi önerisi olan var mi? Kizimda kullanmistik baya ama baskasina verdik sonra. Simdi yeni alicaz.chicco baloon ana kucagi hoşuma gitti. Varsa sizin önerileriniz de alabilirim
4moms markasının ana kucağını beğeniyorum, sanırım doğum yapınca 2. elini alacağım (fiyatlar çok pahalı). çok işe yaradığını söylüyorlar...

ıstenen gebelik ve ıstenen kilo verimi masallah

Benimki abilerden kalma cNm fisherin hem.salincak oluyor sallaniyor hem.muzikli hem oturuyor daha cikarmadim alt katta duruyor yıkamam lazım benimde

Hamileliğimin 36. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 30 gün kaldı.

Bebeğin doğum zamanında, tamamen gelişmiş olan plasenta rahim içindeki alanın %15-%30 unu kaplar. Açık ve pembe kanlı mukus, rahmin çıkış noktasını kapatan mukus tıkacının açıldığını ve genelde rahim boynunun açılmaya başladığının işaretidir. Doğumun çok yakın bir günde hatta çok yakın saatler içinde olabileceğine işaret eder.

Cook heyecanlı

Merhaba kızlar bugün adet olcakmışım gibi bel ağrısı var hiç geçmeyen normalmidir acaba
Bel ağrısı oluyor bu hafta cnm ağirlastik artık bende ayakta çok kalınca belim ağrıyor.son ay ağrılar normal

Benimde esim gün sayiyor
Şu uyg. olmasa kac gun kaldi hesap falan unutuyorum.
Esim her gun soyluyor son 30 son 29 falan diye.
Biz hic esimle gidemedik dr.
Yani o ise giderken birakiyordu beni sabah kalamiyordu.
Bu sefer esimle gidicem buyuk ihtimal almicaklar iceri esimi.
Nst falanda girersem bekler durur.

Bi de kaybettigim bebegimde hep esimle gitmistik kalbinin durdugunuda birlikde ogrendik aglamisti duydugunda baya etkilenmisti adamda sey olustu ben gelmim supriz olsun bana falan olustu.
Ne hikmetse kizda zaten yuzunu hic bir kontrolde gostermedi.
Bu sefer esim olcak gostercekmi merak ediyorum.

Bende hiç göremiyorum hep elleri yüzünde dr diyor ellerini çok seviyor. Inşallah görürsünüz o zaman babasını bekliyormuş denir.

Ben de hiç göremedim, yüzü karnımın içime doğru bakıyor. Başlarda bir kez yüzünü gösterdi ama çabucak geçti, doktor çok güzel bir bebek dedi ama ben ultrasondaki görüntülerden ürküyorum hep onun için pek güzelmiş gibi gelmedi

Ultrason görüntüsüyle doğduğu görüntü hiç bir arkadaşımda benzemio genelde anne karnında şiş oluolar di-ye düşünüyorum
Benimkide 2 muayenedr gostermio kendini doktorumda ugrasio ama cokkk uykucu bir minikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…